Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
zguby77 spune:
1. Veronica Doamne ajuta si sper din tot sufletul sa fie bine
2. din moment ce mi-am pus pozele in acel album, eu am avut incredere in voi
3. chiar va rog sa raportati la moderator vulgaritatea mesajelor mele, ca ma chinui de o juma de ora sa anulez contu si nu pot
NicoletaB spune:
Tare rau imi pare de aceste incidente, din pacate nu vor fi singurele. Sa vedeti mai incolo la lucrurile mai greu de facut cu copii! Sper sa fie cat mai putine.
Eu de obicei ma rezum la a citi fara sa " ma bag in seama" la subiecte sensibile caci nu vreau sa ma 'aprind', dar cand voi simti s-o fac, n-aveti teama ca o fac.
Vero - tinem pumnii ca totul sa se termine cu bine!
R.Cata- cam acelasi traseu vreau sa-l facem si noi. PLecam la bunica mea in Oltenia sa dam o mana de ajutor pe acolo si apoi cateva zile de recreere prin zona!
In timpul sarcinii mi-a cresut parul si s-a indesit ca niciodata, acum ma sperii de cat par adun de pe jos si de pe haine, dar ca intotdeauna la astfel de perioade ma tratez cu produsele pe baza de cofeina de la Alpecin, se gasesc numai in farmacii, iar rezultatele se vad.
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
Madamar spune:
Artu: eu nu gasesc my shots - cu nici un chip@
pls, help
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Tare rau imi pare de aceste incidente, din pacate nu vor fi singurele. Sa vedeti mai incolo la lucrurile mai greu de facut cu copii! Sper sa fie cat mai putine. Eu de obicei ma rezum la a citi fara sa " ma bag in seama" la subiecte sensibile caci nu vreau sa ma 'aprind', dar cand voi simti s-o fac, n-aveti teama ca o fac. Vero - tinem pumnii ca totul sa se termine cu bine! R.Cata- cam acelasi traseu vreau sa-l facem si noi. PLecam la bunica mea in Oltenia sa dam o mana de ajutor pe acolo si apoi cateva zile de recreere prin zona! In timpul sarcinii mi-a cresut parul si s-a indesit ca niciodata, acum ma sperii de cat par adun de pe jos si de pe haine, dar ca intotdeauna la astfel de perioade ma tratez cu produsele pe baza de cofeina de la Alpecin, se gasesc numai in farmacii, iar rezultatele se vad. Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55) |
esti o fericita ca poti folosi(ca si-n cazul cremelor anticelulita)... dar cum alaptez...
nu cred ca e loc dee "aprins", cita vreme toate dorim sa schimbam opinii, impresii, sa aflam lucruri noi, nu se impune nimic, nimanui...
cris_09 spune:
Am mai citit si eu o lecuta.
Veronica te inteleg,mie mi se rupea sufletul cand vedeam ca e iritat la fundulet Sebi,imi imaginez ca durerea ta e inzecita,insa incearca sa fii puternica pentru puiul mic,si sa-l alini tu pe el,nu invers!
Curaj mamico
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
arturicii spune:
in bara de sus, pe linie cu sigla Webshots, in dreapta;
e pe un fond gri deschis
Ioana & Arturicii'S
Alinutzaa spune:
Vivela eu nu cred ca a fost neaparat o neintelegere. Problema a fost mai degraba tonul mesajelor, modul de exprimare si atitudinea ei.
Asa ca Cris nu ai de ce sa te simti vinovata, problema nu a fost ce s-a discutat.
Asta este parerea mea, asa mi s-a parut mie, ca neparticipanta directa la discutie.
Mary in coltul dreapta sus este un patrat albastru cu un nene cu un cos de gunoi iar in stanga lui sunt trei randuri
Welcome Back
flori_de_liliac_2010!
My shots| Upload| Sign out
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
NicoletaB spune:
Ca parca m-am "aprins" un pic:
NU o cunosc pe Zguby si nici nu stiu daca am facut schimb de pareri una cu alta, dar eu aia cu simtul dreptatii si al impartialitatii as vrea sa stabilim niste reguli:
- oricine are dreptul sa scrie la acest forum, nu este al unora mai mult decat e al altora;
- daca vreti sa raspundeti la un subiect bine, daca nu, nu (ca si pana acu');
-daca cineva are ceva de impartit cu cineva, sa le lasam sa-si rezolve 'problemele', sa nu aplicam zicala 'piramida cere varf" sau " lucrul amestecat miroase a cacao" caci se vor isca niste certuri de mama-mama si nu vreau sa transformam topicul in tiganie;
-referitor la dreptul de a vedea niste poze, atat timp cat cineva a postat poze cu el/ea si copii sai intai trebuie sa lasam dreptul respectivului daca vrea sa si le stearga si apoi sa-l excludem de la vizionare daca s-a abatut grav
- sincer " cearta" celor 2 nu mi se pare motiv de excludere;
Doar umila mea parere, daca nu s-au creat deja 'bisericute' se vor crea si forumul va deveni ceva nasol.
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
Madamar spune:
Artu, ma simt nasol... dar nu apare asa, si nu-s de vina ochelarii mei.
apare asa: webshots american greetings, in stg, apoi "about homepage" iar in dreapta nu am decit sign out si log in...
Alina, nici vb de nene, nici vorba de cos...
Madamar spune:
Daca dau log in imi apare o casuta undeva in stg fff mult, de n-o vad si nu-mi recunoaste datele...intru altundeva cred...