Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Vero doamne ajuta sa fie bine!
Artu, multumesc de parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Vero sanatate multa puiutului tau!
Tudor a fost operat de limfangiom cand avea 1 an. Stiu ca nu e acelasi lucru cu ce aveti voi. Daca tu crezi ca iti ajuta cu ceva experienta noastra, ti-o impartasesc.

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

multumesc mult pentru gandurile bune si bunatate
sincer nu vreu decat sa se faca o data vineri, sa mergem la spital, sa il opereze 10 minute si apoi, dupa 30 de minute de terapie, sa imi dea copilasul
am emotii cu, carul dar a sosit si aceasta clipa...
sper ca Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa mi-l dea inapoi vindecat

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

un subiect delicat cu caderea parului. mie mi-a mai cazut si la inceputul sarcinii foarte mult iar acum cand au trecut 3 luni dupa nastere a inceput iar. ramasesera 3 fire, si cred ca se grabesc si alea sa plece. cand eram graviduta m-am clatit o perioada cu ceai de urzica si cu ceai de frunze de nuc dar mare imbunatatire a situatiei n-am observat. acum m-am tuns scurt si astept .

in rest zic, of of mai mai...

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Veronica sunt convinsa ca totul o sa fie bine. O sa vezi! Copiii au o capacitate fantastica de recuperare. Tudor la 6 ore de la operatie era deja acasa si se juca prin casa de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Nu i-am dat nici macar o doza de Nurofen si nu a fost marait sau plangacios nici macar o secunda din momentul in care l-au trezit din anestezie.
Capul sus si fii tare pentru el. El nu trebuie sa te vada sau sa te simta agitata sau plansa. Pentru el tu esti singurul punct fix pe care se poate baza intotdeauna si neconditionat, din tot Universul asta care pentru el este intr-o continua miscare si schimbare.

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

am reveniiiiit si noi pe acasa!!! oauuu...cat am de recuperat, ca vad ca ati povestit o gramada!! fetelor, ce rau imi pare ca s-a iscat un scandal aici!! noi, care atatea luni am fost ca surorile...pacat ca a trebuit sa vina cineva care sa strice atmosfera. Chiar nu e loc de rautati aici si chiar ar trebui ca cine va mai veni aici, intr-adevar, sa castige increderea fetelor,ca e pacat sa ne umplem de nervi,in scurt timp, o sa ajungem sa nu mai intram aici si nu asta ne dorim...

Cu intarziere spun si eu La Multi Ani fetelor care s-au aniversat zilele astea, de cand nu am intrat, Sabina, stiu ca a fost si ziua ta, multi multi ani fericiti iti dorim! Si puilor care s-au aniversat,la fel, multi pupici!!

Noi am fost la mare 5 zile, la Mamaia. Am prins o zi buna, in rest, muuult vant de ne-au zburat capetele de pe umeri, noroc ca am avut husa de ploaie la carut si numai asa a stat aparata de vant Ioana mea. A dormit bine, insa a mancat cam putin, unele portii erau cam la jumatate.Acum o monitorizez acasa sa vad cum mananca. In mare, experienta asta ne-a ajutat sa vedem cum ne descurcam la drum lung cu bebe,caci am fost pe rand pachete de nervi, ba uitasem cum se monteaza patutul, picea urla de foame, nu mai gasesam lucrurile unde le pusesem si tot asa... Duminica facem si noi 4 luni si e cert ca nu ne-am dublat greutatea de la nastere, am mai avea cam 200 si ceva de grame pana la ea. Oricum, Ioana e bine, vesela, e totul ok cu ea.

Ieri insa mi-a facut-o.Am plecat si eu in piata o jumatate de ora cu sotul, sa mai luam cate ceva, piata e f aproape de noi si am lasat-o pe Ioana cu mama si tata.E drept ca nu i-a prea vazut in ultima vreme, ei o viziteaza mai rarut, ca vara asta am tot fost plecati.Ea era ok cand am iesit pe usa.Insa ne-a sunat mama la vreo 20 de min ca plange si nu stie ce sa ii faca,ca nu o potoleste cu nimic. Am venit intr-un suflet acasa, mandra mea era plansa toata,si suspinaaaaa, doamne, cum suspinaaaaa. Abia am linistit-o si eu, i-am dat putin laptic pe urma si printre suspine a adormit.Insa in somn a mai suspinat vreo ora jumate. Sufletul meu a fost cat un purice...ma intreb ce o sa fac cu ea in viitor, ca sa mai pot iesi si eu macar cateva ore. e dependenta 100% de mine. Si nici pe mama nu ma pot baza, are si ea 69 de ani, e mai greoaie in miscari,nu e ca si cum ar fi alaturi de mine full time...

Si mie imi cade parul...mult...m-am tuns de 2 ori pana acum caci nu mai suport sa vad smocuri pe perie, la dus, pe perna...am citit pe net ca e normal, ca in jurul a trei luni dupa nastere incepe si cade parul...asa ca m-am linistit...sa vad insa cat o mai tine in ritmul asta...

O sa incerc sa mai citesc din urma, sa vad ce s-a mai discutat in lipsa mea.

AAAA, si daca schimbati parolele, vreau si eu va rog PM cu noile parole, ca avem si noi poze de la mare.

Pupici!! Si speram in liniste si bucurie si voiosie pe forum, asa cum au fost toate aceste luni aici!

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Bunaaa!
Ma mai tineti minte? Am fost in concediu vreo 10 zile prin tara, luni seara ne-am intors. Am vazut multe locuri frumoase si diferite.
Dunarea, in toata splendoarea ei la intrarea in tara (Bazias) dar si cd calea ei este ingustata la Cazanele Mari si Mici, o urma din piciorul podului lui Apolodor din Damasc, mansatiri din secolele 14-15 dar si mai noi.
Am vazut Castelul Corvinilor, cetatea Devei (doar pe dianfara, ca e in recontructie), dar si ruinele Sarmizegetusei Ulpia Traiana (ce mi-ar fi placut sa ajungem si la Sarmizegetusa Regia!!!) dar si zimbrii din rezervatia Slivut. Operele lui Brancusi, defileul Jiului dar si Retezat si Parang;
Si multe altele care mi-au ramas in suflet. Chiar ma bucur ca am avut un asemena concediu. Si ma mai bucur ca Mirunichii a fost cuminte, a acumulat informatii de care sunt sigura ca s-au stocat acolo undeva in capsorul ei mic si dragut.
Am citit cat de cat cele 2 capitole pe care le-ati scris, ma bucur pentru progresele facut de puii vostri.
Sanatate multa

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vero, sanatate multa puiutului, iar tie putere multa sa faci fata interventiei ,stiu ca uneori e mai greu pentru parinti decat pentru copii.
ma rog sa va fie bine.

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Vero, hai ca o sa treceti cu bine peste interventia de vineri.
O sa iti fie greu insa o sa stii ca trebuie sa ramai tare pentru Matei.
Iti doresc sanatate multa.

Virginia, bun revenit!
Stai linistita ca pe masura ce creste poate o sa fie mai independenta. Sau nu. Baietii nostri nu-s; insa cresc usor si frumos si incet incet mai cu voie mai de nevoie se aseaza toate.

RCata, ce frumos trebuie sa fi fost concediul vostru!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sunt tare suparata...ultimele 2 certuri eu le-am provocat
Prima oara cu olita acum cu cadearea parului
dar nu stiu de ce exagerati asa...eu cand vb cu cineva de voi ma refer la "niste prietene",si nu m-as supara asa repede daca v-ati da cu parerea despre ceva si eu nu as fi de acord
Iar despre incredere,Ioana poate te-ai referit la mine ca i-am dat parola Codrinei?
Dar pe net nu poti avea incredere nici in 1000 de ani...poate sa scrie pe forum frumos o luna intreaga sau 15 si sa fie Babaul intruchipat(vb lui Maribell)

Haideti,nu mai puneti la suflet toate
As fi vrut sa pun stafeta Nanei sa va mai induiosez,si sa va treaca supararea dar mielutul meu ma striga

Nici nu am prea citit neanteegearea...

Fug

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mary, s-a machiat de Halloween

Da click in dreapta sus pe My Shots si gasesti pozele

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput