Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
Madamar spune:
vrind sa dau quote la un mesaj al vivelei, mi s-a deschis raporteaza la Moderator...si am raportat, daca tot s-a deschis... asta e: razboi a vrut, razboi a avut!
Noi aici suntem umeri una pentru alta, deci e normal sa ne aparam! Nu dati cu rosii ca am fost piricioasa... da:)? Asa s=a intimplat...si nu am putut sa fiu importiva sortii.
Vivela, vezi ca mai bine nu iertam de la capat, de cind cu Cruela...ca si eu am gindit la fel atunci!
Frustrarile determina la comportament inadecvat, dar nu suntem obligate sa suportam!!!
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
Madamar spune:
asteptam PM-uri!
Si ca tot veni vorba, de-o vremee nu mai reusesc sa intru: pagina de webshots e neagra toata si ...latita cumva,,, nush ce-a patit
E neagra de suparare cred:))!
Alinutzaa spune:
Artu
Va ziceam mai deunazi ca e Tudor racit si mucios si tot tacamul. Si ii zic "Mai mami, sa vedem cum facem poate nu ii dai si lui Sisi raceala ta" si el "Ba da mami, un pic doar" "Pai de ce asa mai mami?" "Un pic mami, ca e mica" "Eeeeee, poate te razganesti" Nu stiu daca s-a razgandit el sau nu, cert e ca e si sora-sa mucoasa. Azi parca e mai bine, s-au micsorat cantitativ si si-au schimbat si consistenta.
Dupa amiaza mergem la control si la vaccinul de 4 luni. Ma intreb daca e bine sa il faca in conditiile astea. Ea e doar mucoasa, fara febra, fara tuse, fara nimic altceva. Hm
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
Madamar spune:
Primit-am parola! Mercic!
Alinutzaa spune:
Multu' de parola. Mai Artu, ce inspirata esti! Le potrivesti la marele fix!
Alina
veronicach spune:
hello mamici
intru eu cu ganduri de impacare:)
vineri Mateiut e rogramat pentru interventie, asta e se pare ca nu scapam de operatie, asa ca strangeti-va puiutii in brate si multumiti lui Dumnezeu ca sunt sanatosi
citesc acum o carte minunata in care scrie foarte clar ca familia este cel mai important lucru pentru cel ce a ales sa o formeze(eu nu stiam/intelegeam acest lucru)...
...si ca mamicile au un rol si o responsabilitate uriasa pentru modul in care vor creste copilasii lor
asa ca scumpele mele sa uitam supararea produsa recent si sa ne bucuram de ceea ce avem minunat in viata
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
oanarus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamar asteptam PM-uri! Si ca tot veni vorba, de-o vremee nu mai reusesc sa intru: pagina de webshots e neagra toata si ...latita cumva,,, nush ce-a patit E neagra de suparare cred:))! Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, imi alaptez puiul |
Saraca pagina!
Alinutzaa spune:
Vero sanatate multa puiutului tau!
Tudor a fost operat de limfangiom (la el a fost un nodul subcutanat pozitionat axilar) cand avea 1 an. Stiu ca nu e acelasi lucru cu ce aveti voi. Daca tu crezi ca iti ajuta cu ceva experienta noastra, ti-o impartasesc.
Alina
Madamar spune:
Vero: mare adevar graiesti! Din inima-ti tin pumnii strinsi pentru interventia lui Matei! Rugam pe Domnul sa fie bine!
Alina: nu stiu ce sa spun... dar pot sa iti impartasesc faptul ca M. Fam. nostru a spus ca imi recomanda cit se desfasoara procesul inflamator la minuta sa aminam vaccinul de 4 luni.... asa ca... POate ca si in cazul vostru e mai bine de asteptat.... Succes, orice decizie veti lua!