Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

R_OCSY Ce frumoasa e Sofia are ochii patrunzatori ca ai mamei.Cred ca si Eliza a avut aceelasi costumas numa ca pe alb. E o dulce ,sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

In alta ordine de ideei am fost ieri la dr si galusca noastra are 5250 g si 60 de cm. Vaccinurile le-am amanat pe martea viitoare pt ca tuseste putin .

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Admrat poze de Rocsy- superbi ochi! Si al meu avea ochii asa, dar s-au mai inchis. Nu vrea deloc sa-l mosteneasca pe tac-su.

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CodrinaA

Buna dimineata dragelor!

La multe lunite si multi ani fericiti Luca Stefan, Teodora, Bianca si Victor Andrei!

Noi am facut ieri vaccinul de 2 luni, Pentaxim si Hepavax, iar Iris a fost foarte cuminte si nu a scos nici macar un pas.

Fetelor, unde ma uit si eu la pozele voastre. Am vazut ca ati scris ca ati pus poze..dar..unde?

O zi cat mai frumoasa si plina de zambete

Mamica de floricica, Iris 03.05.2010
Pe webshot.Activeaza PM-private mesage,sa-ti trimit contul si parola

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Multumesc mult Cris si Codrina. Nu-mi vine sa cred, deja au trecut 4 luni

Mergi la inceput

Stiu zguby,incredibil.Asa ma simteam si eu ieri,nu-mi venea sa cred

Fetelor imi cade parul!!!!!!!!!!Muuuulttttt,muuuuultttt,o gramada!!!!!1O sa raman cheala!!!Ce ma fac
Chiar daca ma pieptan,chiar daca nu,cand bag mana in el,scot un pumn de fire
Si nici nu am podoaba capilara prea bogata!O sa raman ca Sebi
Ce ma fac?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Cristina, l-am activat!

si mie imi pica parul, mult, peste tot gasesc numai fire de par, ma dispera deja. Dar e normal. In timpul sarcinii nu pica fire de par, iar acum compensezi cele 9 luni de bogatie capilara cu saracirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Cris si mie imi cade la fel de tare...dar de-a lungul timpului am observat ca in fiecare an in perioada august- septembrie imi cade, deci nu imi mai fac griji.

Oricum si sarcina + alaptatul ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CodrinaA

Cristina, l-am activat!

si mie imi pica parul, mult, peste tot gasesc numai fire de par, ma dispera deja. Dar e normal. In timpul sarcinii nu pica fire de par, iar acum compensezi cele 9 luni de bogatie capilara cu saracirea

Ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Tenchiu veri maci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Stiu zguby,incredibil.Asa ma simteam si eu ieri,nu-mi venea sa cred

Fetelor imi cade parul!!!!!!!!!!Muuuulttttt,muuuuultttt,o gramada!!!!!1O sa raman cheala!!!Ce ma fac
Chiar daca ma pieptan,chiar daca nu,cand bag mana in el,scot un pumn de fire
Si nici nu am podoaba capilara prea bogata!O sa raman ca Sebi
Ce ma fac?

cris, ti-a raspuns si Codrina, confirm si eu ca in timpul alaptarii celuilalt copil ma speriasem si eu la fel de tare. imi pica cu nemiluita si chiar credeam ca o sa raman cheala. ca pica muuuuult, adica nu era ceva de toamna/primavara, ci ceva mult mai serios. dar pana la urma s-a stopat si procesul asta si s-a regenerat destul de bine dupa cam un an de alaptat.
eu m-am tuns atunci un pic mai scurt decat il port eu de obicei si chiar daca pica, nu mai vedeam eu asa de mult in perie. si ma pieptanam si mai rar, in aceeasi idee.

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput