Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CodrinaA

Tenchiu veri maci!

Mamica de floricica, Iris 03.05.2010
Uelcom
Gudbai,ma duc sa gatesc

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Pt vivela: chiar ma gandeam, acum ca mi-am dat cu parerea, cum de nu apari sa ma contrazici

Ciudat ca in perioada asta toata lumea se plange de caderea parului, nu zic ca nu e si sarcina si altele, dar fetita mea TOAMNA CADE PARUL

newgirl.ro/toamna-cade-parul-cum-scapam-de-caderea-parului/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

Pt vivela: chiar ma gandeam, acum ca mi-am dat cu parerea, cum de nu apari sa ma contrazici

Ciudat ca in perioada asta toata lumea se plange de caderea parului, nu zic ca nu e si sarcina si altele, dar fetita mea TOAMNA CADE PARUL

newgirl.ro/toamna-cade-parul-cum-scapam-de-caderea-parului/

???

contrar asteptarilor tale, nu am absolut nimic cu nimeni si nici nu pot - logic vorbind - sa contrazic o parere. cel mult pot avea o parere diferita. nu tin sa am dreptate cu nimic, nu emit axiome, am si precizat destul de clar ca tot ceea ce am scris pana acum reprezinta parerile mele personale sau rezultatul experientei mele.
daca a ajutat pe cineva experienta mea, bine, daca nu, asta e. in ceea ce ma priveste, am avut mult de castigat de pe urma experientei colegelor mele de la scutece (eu avand atunci primul copil). ma gandeam sa fac si eu un bine, la randul meu.
dar na, vorba aceea, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. ca sa n-o zic pe aia cu "facerea de bine= stiti voi ce".

ps: toamna da, cade parul. dar nu in halul ala. niciodata nu mi-a cazut atat de mult ca in iarna 2007-2008, primavara si vara 2008. apoi in TOAMNA (culmea!) 2008 a inceput sa NU mai cada, ci dimpotriva, sa se regenereze. apoi acum, in vara-toamna 2010 a inceput sa cada in acelasi stil.
imi pare rau ca EU sunt exceptia din articolele alea si ca poate te enerveaza ca EU nu ma incadrez in tiparele cunoscute de tine. dar se mai intampla. cu mine si cu multe alte mame care alapteaza si pe care le cunosc.

pps: o sa te rog, daca te deranjeaza cumva mesajele mele, sa le ignori. oricum nu scriu decat din experienta mea, deci nu pierzi mare lucru.
si te mai rog sa nu mi te mai adresezi cu "fetita mea", ma deranjeaza, oricat de bune ti-ar fi intentiile.

pps: sunt o persoana de un calm enervant, nu ma supar usor, nu sar la gatul nimanui decat in caz extrem, imi vad de ale mele, pe cuvant ca nu stiu de unde si pana unde ai tras tu concluzia ca as avea ceva personal cu tine.
si - suprinzator, nu? - sunt o persoana rationala, atunci cand lupt pt ceva, caut miza. in cazul de fata care ar fi? bagator-de-seama sef?

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Zgubi, uite care este treaba;

Pt mine forumul este un loc de relaxare asa ca nu am de ce sa suport rautatile nimanui, cu atat mai mult ale unei nou venite.

Ai chef de rautati? N-ai decat; insa fa-le in fata blocului tau, fa-le in piata cu tanti care vinde morcovi sau cu vecina care nu iti da malai.

Aici nu ai loc de asa ceva.

Eu una mi-am sters albumul de poze. Nu doresc sa vezi tu cine suntem noi.

Fetelor, inainte sa dam parola intelegerea era ca cei nou veniti sa ne castige increderea.

Mie una aceasta Zguby nu mi-a castigat-o.

p.s TOAMNA cad FRUNZELE din COPACI

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

na unde dai si unde crapa :))

Mergi la inceput

auricii si vivela sa fi-ti sanatoase si fericite,ca de schimbat nu aveti cum la varsta asta

e normal ssa avem pareri pro si contra dar aciditatea unora este insuportabila

si eu mi-am scos pozele , ma puteti sterge de peste tot

apropo schimbati si parola ca si asa nu prezint incredere

papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Vivela, chiar daca scriu mai rar, eu va citesc si mi-au fost de folos multe dintre experientele tale si ale multor alte mamici care sunt la al doilea copil,asa ca te rog nu te supara ca nu merita!
Artu, pacat ca a trebuit sa iti stergi albumul,eu cred ca ar fi bine sa schimbam iar parola si sa trimitem fetelor care au albume si ne-au castigat increderea PM!
Si nu cred ca pe acest forum se contrazice cineva doar de dragul de a se contrazice!Suntem diferite, deci e si normal sa avem pareri diferite, nu vad de ce trebuie sa fim toate de acord in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

auricii si vivela sa fi-ti sanatoase si fericite,ca de schimbat nu aveti cum la varsta asta

e normal ssa avem pareri pro si contra dar aciditatea unora este insuportabila

si eu mi-am scos pozele , ma puteti sterge de peste tot

apropo schimbati si parola ca si asa nu prezint incredere

papa

ia un calmant pt aciditate, ca-ti trece.

artu, oana,.

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Stiu zguby,incredibil.Asa ma simteam si eu ieri,nu-mi venea sa cred

Fetelor imi cade parul!!!!!!!!!!Muuuulttttt,muuuuultttt,o gramada!!!!!1O sa raman cheala!!!Ce ma fac
Chiar daca ma pieptan,chiar daca nu,cand bag mana in el,scot un pumn de fire
Si nici nu am podoaba capilara prea bogata!O sa raman ca Sebi
Ce ma fac?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

NU sttiu ce te faci, dar daca ai remediu sa imi spui si mie, ca si mie imi cade toooot. Eu il am scurt si depresia e mai mare cind vad muuuulte fire, cred ca 50 odata, cind dau cu mina in par - ca mai nou asa ma pieptan, cu "batista" precum cheliosii!:)
Acum pe bune, e nasol rau...ce tratamente or fi indicate?

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

si un ultim mesaj : mi-a facut palcere Cris, nana, codrina, nicoleta

si apropo de parola, nu va mai agitati atat caci is doar niste poze cu copilasi nevinovati si scumpi

Mergi la inceput