Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Nici eu nu am stiut cat e de important sa ii pui pe burta .
La controlul de 3 luni mi-a zis dr neonatolog sa ii pun si am facut asta o zi doua si vazand ca nu le place si plang repede nu i-am mai pus deloc, asa ca acum trag ponoasele si trebuie sa fac exercitii toata ziua cu ei ca sa stea corect si sa faca miscari corespunzatoare varstei lor.

Pt. fetele care ziceau ca bebeii lor nu prind jucaria : tot acum la kineto am invatat (recunosc ca nu stiam )ca trebuie sa ii stimulezi trecandu-le o jucarie zornaitoare pe mana de la cot in jos, mai ales pe partea externa a palmei, de cateva ori pana ei o sa intinda mana.
La noi functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

am pus si eu pozulici de la mare de saptamana trecuta!
eu aveam salvat pe webshots contul cu vechea parola, am putut sa uploadez fara sa trebuiasca sa introduc noua parola.

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Deci sa ma laud.

Azi am reusit:

- spalat si intins una masina de rufe ale piticii;
- strans prin casa/sters praf/aranjat toate cele;
- primit pediatra pt controlul de 3 luni;
- fost 2,5 ore la plimbare in parc;
- pregatit cina;
- spalat vase;
- facut prajitura cu prune.

Mai rar asa zile cu spor

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Uite un 'repros' pt fetele mai experimentate:

DE CE NU ATI SPUS MAI DES CACI COPILUL TREBUIE PUS PE BURTA MAI DES SI DE LA CE VARSTA?
eu mama incepatoare am pus copilul pe burta numai cand avea colici, eu credeam ca faza de mai sus se intampla pe la 5-6 luni

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)

imi pare rau,regret ca nu am scris asa ceva,iti era de folos cu siguranta,ma simt vinovata ca puteam sa-mi dau o parere,stiam ca pusul pe burtica e important,stiam ca masajul la ceafa e foarte important,masajul la pliurii, picioruse maini,masajul talpilor,in scobul piciorului pt cand v-a invata sa mearga,pt stabilitatesutiori trebuiwe dat cu crema ,ulei,eu folosesc galbenele crema,la gat si dupa urechiuse,masajul nasucului in dreptul ochisorilor pt deblocarea canalelor
imi pare rau,ca nu ti-am fost de folos mai devreme.

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Apropo!
Sebi nu are nici acum lacrimi
Mai sunt bebelusi fara lacrimi?

Intrebari una si una am avut azi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_

Fetelor acuma serios vede cineva mesajele mele? Nu vreau sa sune a repros, vreau sincer sa stiu daca cineva citeste si postarile mele?Este adevarat ca scriu rar dar va citesc des si mi-ar placea sa stiu ca si noi(EU SI ELIZA) apartinem familiei "floricele de liliac".

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

si eu ma simt la fel cateodata,te citesc cu drag

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:

DE CE NU ATI SPUS MAI DES CACI COPILUL TREBUIE PUS PE BURTA MAI DES SI DE LA CE VARSTA?
eu mama incepatoare am pus copilul pe burta numai cand avea colici, eu credeam ca faza de mai sus se intampla pe la 5-6 luni

imi pare rau,regret ca nu am scris asa ceva,iti era de folos cu siguranta,ma simt vinovata ca puteam sa-mi dau o parere,stiam ca pusul pe burtica e important,stiam ca masajul la ceafa e foarte important,masajul la pliurii, picioruse maini,masajul talpilor,in scobul piciorului pt cand v-a invata sa mearga,pt stabilitatesutiori trebuiwe dat cu crema ,ulei,eu folosesc galbenele crema,la gat si dupa urechiuse,masajul nasucului in dreptul ochisorilor pt deblocarea canalelor

DAVID(15 MAI 2006)

Ia, ia, ia: masaj al cefei, al pliurilor - ce-i ala?
Chiar vroiam zilele astea sa intreb cum faceti masaj puilor: please share!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

hello mamici
intru eu cu ganduri de impacare:)
vineri Mateiut e rogramat pentru interventie, asta e se pare ca nu scapam de operatie, asa ca strangeti-va puiutii in brate si multumiti lui Dumnezeu ca sunt sanatosi
citesc acum o carte minunata in care scrie foarte clar ca familia este cel mai important lucru pentru cel ce a ales sa o formeze(eu nu stiam/intelegeam acest lucru)...
...si ca mamicile au un rol si o responsabilitate uriasa pentru modul in care vor creste copilasii lor
asa ca scumpele mele sa uitam supararea produsa recent si sa ne bucuram de ceea ce avem minunat in viata

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

gandesti corect,sa avem grija de puiuti si sa ne rugam la Dumnezeu sa ni tina sanatosi
asteptam vesti de la operatie si tie mult curaj

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:

DAVID(15 MAI 2006)

Ia, ia, ia: masaj al cefei, al pliurilor - ce-i ala?
Chiar vroiam zilele astea sa intreb cum faceti masaj puilor: please share!

Cum am citit cum am fugit la masat

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Virginia am vazut pozele frumoase
Unele sunt f artistice.E vreunul din voi de profesie?

Mergi la inceput