Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolett2445 spune:
trusou am primit indemn la fel de la primarie m-au sunat ei cand au vemnit banii adica sapt trecuta,alocatia la fel mi-a venit,iar pt indemnizatia mea am sunat la primarie de acolo primit nr sunat si cica s-a aprobat primesc pe 20 sept cu tot cu restanta pe doua luni si 6 zile
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
nu inteleg faza cu cruela,nu am fost receptiva,nu inteleg de ca va certati e doar un forum ne dam cu parerea culegem ce credem ca e bine,am vazut ca lipsesc multe albume
oricum vreau si eu parola daca o schimbati
DAVID(15 MAI 2006)
flory_blanca spune:
Vero multa sanatate la puiut.
Vreau si eu parola pls .
Puteti va rog sa imi detaliati cum se stimuleaza bebe sa se intoarca de pe burtica pe spate si invers? Merci.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
nikolett2445 spune:
apropo si Antoniei ii cade parul, puful mai bine zis dar ii si creste la loc are in spate unde se freaca cu capul de cearceaf foarte scurt si in alte parti mai lung
inca mai persista nodulii de la sani daca stie cineva ceva,dr mi-a zis ca da are noduli,
am facut vaccinul in sfarsit de doua luni la 4 luni,mi-a spus ca ar trebui recuperat adica ma cheama la 5 luni sa-l fac pe cel de 4 eu cred ca nu e ok ma mai interesez oricum.....a plans mult....se potolea isi mai aducea aminte incepea din nou si tot asa
avem 6900g ,64 cm ,40cm perimetru cranian,41 cm torace la 4 luni si o sapt.
mancam lapte de soia in continuare si ne face foarte bine la burtica pasta de morcovei fiet ,avem intoleranta la lactoza pt cine nu stie si pt prima oara in 4 luni fetita mea a facut kk sa poti sa-l iei cu mana ,dar sa nu-l apesi scuzati detaliile,ea facand numai fff moale
mi-am recitit mesajele si scriu incoerent sau incorect gramatical ,scuzati
am avut o sapt grea a inceput baiatul gradi am fost foarte emotionati amundoi parintii lui tati nu-i venea sa mai plece la servici,se descurca David ii place foarte mult ,arte trei plangaciosi in grupa
plec la culcare ma dor ochi deja
sa va treaca supararile
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Apropo! Sebi nu are nici acum lacrimi Mai sunt bebelusi fara lacrimi? Intrebari una si una am avut azi Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
ce de lacrimi am vazut eu la vaccin ieri,s-au oprit doua pe obraji era simpatica foc
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
masajul trebuie insistat la ceafa cand copilul sta pe burtica
cu olita o sa mai discutam mai e timp,la baiat nu am folosit-o foarte rar,de la 8 luni l-am pus pe reductorul de la wc imediat cum vedeam ca incepe sa se inroseasca la fata ,daca eram pe faza,am stat cu el tot timpul sa-i dau incredere ca e ok,sa nu cada, nu trebuie lasat nesupravegheat,avea pempars chilotel, am scapat la doi ani de scutece
DAVID(15 MAI 2006)
Ioana5255 spune:
Seara buna si de la noi,
Vero suntem alaturi de tine. Sa treaca repede si fara probleme. Tre sa fii tare ptr puiul tau mic. Te asteptam cu cele mai bune vesti.
Nana speram ca Adelina e bine.
In ceea ce o priveste pe Zguby mi-a trantit si mie un mesaj sarcastic luni parca. Primul impuls a fost sa ii spun cateva, apoi l-am sters, ce rost avea sa imi fac nervi aiurea cu cineva care oricum nu merita. Certurile nu isi au locul aici. Am remarcat spre deosebire de alte odisei, scutece etc aici nu ne-am certat, chiar spunea cineva parca Vero ca e lucru rar intre femei. Eu de aceea am preferat aceasta odisee in locul celei de aprilie. Aici am gasit mai mult suport si un grup super. Si eu am incercat sa ofer din experienta mea cu Alex si eu am fost mamica incepatoare si stiu cat mi-au folosit sfaturile altora. Fiecare chiar si eu culegem si spicuim informatia, nimeni nu se supune nimanui, dar mi se pare normal sa aratam respect chiar daca ne cunoastem doar virtual.
Virgi multumesc de urari. Te cred cu bagajele. Sa vezi si la noi cum era in primele zile. Acum ca sambata venim acasa deja ma apuc de strans, un bagaj din 6 e deja gata.
Sorana iti multumesc pentru urari. iti urez si eu cu intarziere La multi ani, sa fii sanatoasa.
Pe mine anumite lucruri ma depasesc, nu inteleg de ce copilul tre sa faca anumitre lucruri ptr varsta lui. Nu inteleg de ce trebuie sa intre toti intr-un stereotip. Fiecare copil are ritmul lui de crestere. Lui Alex nu i-am facut absolut nimic, nici macar masaj, nu am dat-o cu creme, nu am fortat-o sa stea in fund, sa se ridice, sa mearga de-a busilea etc si este mai mult decat perfecta. Nu ca e a mea, dar toata lumea se minuneaza de ea ce corp frumos are ptr varsta ei, cate stie sa faca, e pasionata de sport, la mare aici a sarit cu bungee jumping si tipul de acolo i-a dat 15 minute bonus ptr ca a zis el nu a mai vazut demult un copil la 4 ani sa sara atat de bine si sa fie asa de curajoasa. Chiar ma gandesc serios sa o dau la un sport.
Alysh, Aka si eu va citesc. Nici eu nu apuc sa raspund de fiecare data. Si eu mai traiesc uneori cu sentimentul ca vb singura. Na, fiecare le avem pe ale noastre, timpul asta e atat de limitat.
Cata bine ati revenit din concediu.
Nico felicitari ptr progres. Parca am citit ca plecati in concediu. Concediu placut.
Vb de par. Mie ginecoloaga si pediatra lui Alex mi-au spus sa iau prenatale si fier sa evit caderea parului. Am mai luat vreo luna dupa nastere, dar apoi m-am cam saturat de ele. Eu am schimbat samponul, ma spal cu Pantene mov si parca e mai bun.
Olita cum am mai zis la timpul ei, e un stres inutil acum. Cred ca cele mici vor renunta mai repede la pampersi avand-o pe sora lor prin preajma. O sa vedem.
Mira nasol ca te mai chinui cu unghia. Sper sa treaca. Va doresc succes ptr noul vostru proiect. Si sora cu mama mea isi construiesc in Haliu-Bragadiru, e mai erisita zona, sunt loturile mai mari. Speram sa fie gata casa luna asta. E f ok zona si avanrtajul e ca e limitrofa Bucurestiului. Si ca pret au iesit ok. A meritat investitia.
Vb de oki. Alexandra i-a avut albastri inca de la inceput si asa au ramas. Fetele amandoua ii au inca albastri m-as bucura sa ramana asa, sa am 3 fete cu oki albastri. Dar si eu stiu ca, culoarea se poate schimba si pe la 3 ani.
Eka ar vrea sa plece de-a busilea si ca nu ii iese urla. O faza f haioasa azi. Iusti e mai tacuta, ca Alexandra asa tace si face, Eka urla e guraliva ca ma-sa. In fine. Erau amandoua in pat si la un moment dat Iusti o ia pe Eka de mana si se intoarce pe burta. Fata se descurca. Nu isi bate capul prea mult.
M-am intins ca o placinta, ma bag si eu la somn. Va doresc noapte buna. Va citesc pe toate Nikolett, Flory, Mary, Vivela si nu mai nominalizez, sa nu sar pe vreuna si apoi va suparati.
Ioana5255 spune:
Bubu mamica de gemeni si pe tine te-am citit. Ma bucur ca va e de folos kinetoterapia.
Rocsy bine ai revenit din concediu. Pacat ca v-a fluturat vantul. Noua tare bine ne merge aici. Din 13 zile pana acum doar una cu vant si una cu un pic de ploaie. In rest soare si baie ptr cine a vrut din plin. Cel putin ieri si azi a fost groaznic de cald, nu se putea sta in miezul zilei afara. Data viitoare va astept in Bulgaria Rocsy, Virgi
Rocsy venim la BV cred ca pe sapt viitoare, dar fara fete, poate doar cu Alex. Si pe 30 octombrie avem mare nunta, se insoara cumnatul, vom fi cateva zile in Poiana. Poate ne vedem.
Gata, noapte buna dragele mele.
oanarus spune:
Seara buna!
Si eu citesc tot,de raspuns mai greu, dar de cele mai multe ori se raspunde unei probleme ridicate,si se intampla ca parerea mea sa coincida cu cea ale fetelor care au mai raspuns, asa ca mi se pare inutil sa postez acelasi raspuns!Eu n-am senzatia ca nu sunt citite mesajele, e un forum,chiar daca nu imi raspunde nimeni la mesaj, nu consider ca a fosst ignorat ci ca poate pur si simplu nu era nimic de comentat .....intram de multe ori sa ne spunem oful, sa ne descarcam, sa fim ascultate pur si simplu! Parerea mea!
off topic :Asa.....azi mi-am cumparat rochita de mireasa, nu e in stilul in care vroiam la inceput , ca nu ma prinde din cauza "siluetei mele de invidiat", dar sunt foarte incantata de ea
rochita mea.Mai am de cumparat accesoriile,pantofi,si ceva flori de pus in par!
TEUTA2 spune:
Buna seara,dragelor!
Cred ca altercatia la care am participat a facut si ceva bun:a incitat spiritele si am avut dat sa vad o multime de mesaje de la fete pe care nu le-am mai citit de mult...asta asa,ca o gluma.
Referitor ca uneori suntem considerate invizibile la postari,da si mie mi se intampla sa cred asta,dar am vazut ca aici s-au creat niste legaturi intre fete care pot posta zilnic si chiar nu ma supar.
Ce este mai important este faptul ca aici ne inspiram din practica si experienta altora ,dar si de sprijinul si incurajarile care sunt primite uneori.
Vreau sa urez si eu Veronicai multa sanatate pentru puiutz si ma rog la Doamne Doamne sa fie totul in regula(cu toate ca stiu ca asa va fi!)
Haideti sa ne limitam la lucrurile importante,sa nu ne mai suparam si sa ne mai incarcam negativ cu tot felul de lucruri minore.
As avea si eu o problema pe care as vrea sa o discut cu voi,pentru ca am intrat iarasi in panica...este vorba de o problema de sanatate de-a mea ,pe care o tot aman in a o rezolva.Este vorba de un nodul foarte mare (de acum) la unul dintre sani.El a aparut acum mai multi ani,l-am tratat cu tot felul de combinatii de pastile si unguente,am fost propusa pentru operatie in vara lui 2009,am sperat ca o data cu nasterea si alaptarea se va simti o ameliorare,daca nu vindecare,insa il simt din ce in ce mai pregnant.
Stiti cazuri asemanatoare,sa-mi povestiti eventual ce li s-a intamplat?Mi-e teama sa fac urmatorul pas pentru ca sincer nu ma astept la nimic bun...
Scuze pt off topic.
Multumesc si daca ma cititi si pe mine si aveti si un raspuns il astept cu nerabdare.