Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
aly_ spune:
OK, deci nu sunt un caz izolat. Si eu va citesc pe toate si imi imbogatesc bagajul de cunostinte din experienta fiecareia in parte .
Mersi Aka si Murica.Nu,nu ma refeream la parola pt ca Artu a fost f prompta si mi-a trimis -o .
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
cris_09 spune:
"bai oameni buni,bai adelina"(stiti faza?¬e tare) nu stiu ce sa ma mai fac cu copchilul asta,vrea numai in sus..astazi l-am lasat pe spate la un capat al patului si l-am gasit la celalalt capat pe burta..s-a tarat ca o rama.
Il mai pun cate 5 min in carucior la 45 grade si se forteaza,daca are de ce sa se apuce se ridica in fund.
Nu mai are stare
Voi ce activitati mai intreprindeti cu ei sa uite de statul in fund?
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
NicoletaB spune:
Aly, Aka- nu sunteti singure in feeling, cred ca fiecare am trecut prn astfel de episoade, dar cred ca nu s-a raspuns din necunostinta si nu din ignoranta!
Azi am avut parte de o surpriza frumoasa- fi-miu s-a ridicat pe antebrate, acum se chinuie din nou, inca nu s-a prins el de faza cu indoirea simultana a mainilor, el tot din pozitia ' avion' se ridica.
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
arturicii spune:
si eu va citesc pe toate;
insa nu am de fiecare data starea si timpul sa raspund fiecareia cate ceva; uneori chiar nu am energie sa scriu mesaje multe si scurte
Cu placere tuturor celor care mi-au multumit pt parola
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Cris, eu zic sa il lasi sa faca ce vrea el;
Nicoleta, super!!!!!
Ioana & Arturicii'S
NicoletaB spune:
Uite un 'repros' pt fetele mai experimentate:
DE CE NU ATI SPUS MAI DES CACI COPILUL TREBUIE PUS PE BURTA MAI DES SI DE LA CE VARSTA?
eu mama incepatoare am pus copilul pe burta numai cand avea colici, eu credeam ca faza de mai sus se intampla pe la 5-6 luni
NicoletaB spune:
O seara buna!
Ma retrag la gimnastica cu fi-miu si la biberonu' de 21.
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Uite un 'repros' pt fetele mai experimentate: DE CE NU ATI SPUS MAI DES CACI COPILUL TREBUIE PUS PE BURTA MAI DES SI DE LA CE VARSTA? eu mama incepatoare am pus copilul pe burta numai cand avea colici, eu credeam ca faza de mai sus se intampla pe la 5-6 luni Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55) |
Felicitari pentru progrese
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
murica spune:
Nico, pune-i o jucarie in fata sa vezi cum merg exercitiile mai repede. La fel si cand se rostogolesc: puneti in laterale jucaria si o sa fie curiosi sa o apuce. Evelyne face zilnic aceste exercitii pentru ca nici ea nu se rostogoleste inca.
Multumesc pentru parola corinasmile.