Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
CodrinaA spune:
Buna seara dragelor!
Ce mai faceti??
eu una ma minunez de fii-mea, cred ca a facut reactie adversa la vaccin, ca imi doarme de numa numa...
am pus si eu niste poze pe webshots, si vreo 3 filmulete. Daca binevoiti sa imi dati si mie noua parola , eu nu ma supar.
Veronica, ori am omis eu, ori a fost in vreun capitol mai vechi..De ce trebuie sa iti operezi copilasul? Oricum, iti tin pumnii si fi tare, puiutul tau are nevoie de tine si de calmul tau.
Mamica de floricica, Iris 03.05.2010
bubu30 spune:
Hello mamici !
Ati scris o gramada azi si acum am inteles de ce ati avut asa spor
Artu merci pt parola
Vero tare rau imi pare pt. voi dar sunt sigura ca o sa va ajute Dumnezeu sa se termine f bine.
Azi te-am vazut cand ai iesit cu Matei pe usa de la ortopedie, ai trecut fix pe langa mine, te-ai uitat o clipa scurt si ai mers, mi-am dat seama ca nu m-ai recunoscut si cand am ajuns acasa si am citit ce-ai scris ma gandeam ca la cat erai de ingrijorata nici nu ma mir , in astfel de cazuri nici eu nu vad pe nimeni.
Cine va opereaza ?
Adevarul ca eu nu stiu ce diagnostic ai zis ca s-a pus, tin minte de ceva nodul sub axila, dar nu stiu exact ce.
si
Legat de asa zisa OLITA - am fost azi si la ortopedul nostru si l-am intrebat daca e OK si nu mi-a dat acordul sa o cumpar
aly_ spune:
Fetelor acuma serios vede cineva mesajele mele? Nu vreau sa sune a repros, vreau sincer sa stiu daca cineva citeste si postarile mele?Este adevarat ca scriu rar dar va citesc des si mi-ar placea sa stiu ca si noi(EU SI ELIZA) apartinem familiei "floricele de liliac".
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
Virgi17 spune:
da aly,eu ti le citesc,ca pe toate celelalte mesaje ale fetelor. sa stii ca si mie mi s-a mai intamplat sa cred ca nu ma citeste nimeni, insa cred ca a fost doar parerea mea. uneori la intrebarile mele fetele au stiut ce sa imi raspunda,alteori nu, poate depinde si de felul de a scrie,mai cu talent, mai animat si plin de viata sau mai domol.
scrie in continuare,fii sigura ca fetele vor citi.
virginia si ioana-19.05.2010
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ Fetelor acuma serios vede cineva mesajele mele? Nu vreau sa sune a repros, vreau sincer sa stiu daca cineva citeste si postarile mele?Este adevarat ca scriu rar dar va citesc des si mi-ar placea sa stiu ca si noi(EU SI ELIZA) apartinem familiei "floricele de liliac". mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
Eu le citesc
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
aly_ spune:
Mersi mult ,Virginia si Corina
Aveam nevoie de o confirmare si ai dreptate eu nu sunt prea talentata in "ale scrisului".Deci nu scapati de mine asa usor
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
aka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ Fetelor acuma serios vede cineva mesajele mele? Nu vreau sa sune a repros, vreau sincer sa stiu daca cineva citeste si postarile mele?Este adevarat ca scriu rar dar va citesc des si mi-ar placea sa stiu ca si noi(EU SI ELIZA) apartinem familiei "floricele de liliac". mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
ce imi vine sa rad. si eu am impresia ca vorbesc singura.
eu citesc tot. va pupam
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
bubu30 spune:
Si eu citesc absolut toate postarile, mi se pare ca e ca la un serial, daca nu citesti cateva nu mai intelegi , ele avand legatura intre ele.
cris_09 spune:
Aly,te vaaaaaaaad!
Nicoleta_B si murica adevarat ati grait
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)