Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.
La multi ani fericiti roxx.
imi cer scuze de greseala de ortografie...ma doare noada...dar tare rau de tot,merg schioapa.:(

18+ cu posibil Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

buna burtici.
imi cer scuze de greseala de ortografie...ma doare noada...dar tare rau de tot,merg schioapa.:(

18+ cu posibil Medeea

e vreun junghi ceva probabil...reumatism, de la vreme..sunt mai multe cauze..si eu am prob cateodata, de abia ma ridic din pat..ba spatele de la noada in sus..ba piciorul
daca insista durerea intreaba dr nu sta asa

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

nbuna fetele...am depasit de mult ora de culcare, sunt franta.

somnic usor si sa fiti cuminti

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Simo, tot stresul asta al tau se duce direct la bb. Pai vrei sa ai un bebelus plangacios cand poti tu sa stai linistita de dragul lui, sa nu te mai duci la servici, si sa fie si el linistit?

Of, eu am plans si m-am stresat mult la primul bb si ce mult a mai plans mmicuta...

Hai te rog eu sa ai grija de tine si incearca cumva sa opresti din stresul asta.

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Buna fetele

am ajuns si eu acasa dupa 12 ore de umblat..un trafic nebun plin de nenorociti.
de doua zile ma chinui cu serv ..am inceput sa ma comport aiurea si sa vb urat..nu conteaza cu cine..raspund la orice si ma irit din orice, nu mai suport nimic..ma gandesc acum si imi analizez comportamentul..nu inteleg ce e cu mine: ori ma gandesc ca mai am putin si plec si oricum nu stiu daca ma mai intorc...ori mi-a ajuns la os si asa trebuie sa fie...ori..am innebunit alte explicatii nu am.
am ajuns la concluzia ca mai bine sa fiu afurista decat sa fac naibii infarct ca randu trecut..
in trafic..jale..doua accidente mari si late am evitat..unu s-a bagat in fata mea dim fara sa se uite in oglinda..abia am reusit sa evit..si partea frumoasa a venit in seara asta pe mosilor...cand un cap de creta ma dirijeaza pe rosu si ma baga in intersectie..si frate-su la fel de prost ca el..le da drumul la aia din stanga mea...si sa vezi frane si scartaituri de roti..am tras de volan de am ajuns in balans sa ma rastorn...si politistii prosti se speriasera..da era tarziu..

ma duc sa bag o cafea calda si revin ..imi explodeaza capul

Simo 23

Mergi la inceput

Vezi sa nu fie vreun nerv, sa-i spui drului data viitoare cand mergi

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

buna burtici.

18+ cu posibil Medeea

Mergi la inceput

Nu-i nimic ca n-ai aflat, surpriza va fi mai mare...
Slava Domnului ca e sanatos, ca-i fetita sau baietel.

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor acum am ajuns si eu de la Brasov, bebe era cu fundul lipit de uter, si doctorul nu a reusit deloc sa vada daca e fetita sau baiat, s-a chinuit sa il miste si nimic, era cu fundul lipit lipit, in rest suntem bie, avem 22 sapt si cateva zile. In schimb sora mea care are 16 saptamani a aflat ca are fetita, suntem foarte bucurosi pentru ca mai are un baietel de 4 ani

Va las, ca imi e un somn dde mor

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumesc Lili, asa este, cel mai important este ca e sanatos

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute dragute!
Dau cu placere cafea/ capuccino/ cioco calda la toate somnoroasele ca mine si bineinteles clatitute sau gogosi!

Tare rau am dormit azi noapte, am visat numai aberatii, m-am trezit pe la 3 ca ma durea burtica si parca si spatele si ma gandeam ca daca astea sunt contractii.... Am adormit pana la urma si de dimineata nu ma mai durea nimic! Ce-o fi mai fost si aia nu stiu...

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ralu' nasica scumpa ce ai fost tu (si esti bineinteles)! Foarte draguti!

Chiar ca am vazut si eu emisiunea de pe Prima aseara si m-a cam ingrozit (nu ca nu stiam cu ce am de aface). Doar ca m-a speriat in adevaratul sens al cuvantului mai ales ca stiu ca vom infrunta si noi realitatea cat de curand.
Mai stau si cu stres acum ca daca imi vine sau nu dr la nastere... e adevarat ca se poate intampla oricui, in orice oras si cu orice dr. Dar e frustrant.
Acum realizez ca poate de-aia m-a durut si burtica azi noapte ca m-am culcat stresata.

Patricia felicitari pentru eco. Ma bucur ca e bb bine... las ca aflati voi si ce e... pana se naste.

Simo sa mai zic si eu ca sa lasi stresul deoparte ca nu face bine?!? Nu cred ca mai are rost... stii tu.

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

alta noapte grea
am visat ca am basit bani, ce o mai fi si asta

las ca trec ele..........

m a apucat o greata cu voma de nu mai nimeream baia

iri sarna de tratatie

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput