Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
dangabriela spune:
Neata burtici! Si eu pe baricade, la scarbici, abia astept sa intru in concediu!!
Mirela , cum adica ai "basit bani" ??? Erau monezi sau de hartie??![]()

Am vazut ca intrebai de d-na Uscatescu, nu stiu pana la ce ora o gasesti, dar sigur o gasesti dimineata de la 7. Vezi ca saptamana asta parca e plecata , vine de lunea viitoare.De mancat ar fi mai sigur sa nu mananci, daca mergi f devreme dimineata, dar e f posibil sa nu influenteze totusi analizele.
Mutatia Factor Laiden heterozigot, gravi 20 sapt +]
ziki spune:
'neata tuturor!
azi ma simt mult mai bine, si va multumesc pt retete si grija 
trebuie sa merg si cu flavia la dr pt aviz, ca si ea a fost racita si a pierdut inceputul de gradi, mititica...
eu de sapt asta incepusem programul part-time, sper sa ma stresez mai putin, ca si eu eram cu nervii in pioneze 
pupicei, fetelor, sa avem o zi super
sanziana mami de flavia si
cu felix
de 17+
trib
ziki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dangabriela Mirela , cum adica ai "basit bani" ??? Erau monezi sau de hartie??] |

hai ca a fost comica greselutza ta!scuza-ma, nu rad cu rautate

sanziana mami de flavia si
cu felix
de 17+ trib
andri31 spune:
buna dimi fetele 
[quoteTare rau am dormit azi noapte, am visat numai aberatii, m-am trezit pe la 3 ca ma durea burtica si parca si spatele si ma gandeam ca daca astea sunt contractii...
. Am adormit pana la urma si de dimineata nu ma mai durea nimic
! Ce-o fi mai fost si aia nu stiu...
Irina ~
24+ cu 
Shhhht! Cresc...
[/quote]
si eu am visat numai porcarii si bazaconii si m-am rezit de vreo 3 ori asa aiurea. ....
o fi si de la stresu' cu pb mea....
ieri am inceput sa-mi fac cumparaturile de toamna , astazi socrela coace vinetele si eu le pun la pungi ... ce mai treaba fac...
mami
18+
Amalia
lumina si putere
bebe dulce
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dangabriela Neata burtici! Si eu pe baricade, la scarbici, abia astept sa intru in concediu!! Mirela , cum adica ai "basit bani" ??? Erau monezi sau de hartie?? ![]() ![]() ![]() Mutatia Factor Laiden heterozigot, gravi 20 sapt +] |
am gresit
¨gasit bani¨
i am dat mail ieri si mi a raspuns sa ma duc
acum nu mi a spus daca e sau nu in spital
madam Viorica mi a dat ocupat la tel
i am dat un sms, poate poate sa raspunda la el
off, o sa incerc maine sa ma duc dimineata, mai greu ca trebuie pe nemancate, ca mi se face greata daca nu manc si plec cu masina
incercam
pupi

+21 
si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
ziki
bine ca a observat gabi![]()
erau de hartie banii, lei si dolari
am si eu niste vise

+21 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
neata!!!!!
mirela ce vise ai si tu. tu cu banii eu cu prajiturile ![]()

Ziki ma bucur k esti mai bine 
Andri spor la vinete 
toata noaptea m-am fatait p toate partile...abia am adormit...
de dim am zis k ma duc la analize sa nu-l mai trezesc maine pe al meu k are si el o zi libera si sa se odihneasca..m-=a luat cu ameteala...am zis pas..
acu tre sa ma apuc de facut ceva de papa k figideru meu face streaptes. sa vad dc resusesc
offf....tare rau mai e 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
mada23 spune:
Neatza

Mirelush ce dulcica ai fost, fara voie.
Si eu numai prostii visez, is neuronii in vacanta pe perioada asta, asa ca nu incercati sa gasiti semnificatia viselor ![]()
Revin: din categoria gogoshica fermecata
au ramas de aseara trei gogoshici si le-am taiat si am pus branzica , yamiii un foarte bun mic dejun 

![]()
o zi frumoasa sa aveti!
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota