Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ai mei sunt subtiri
la o adik pun un dres pe dedesubt sau niste ciorapi 3/4

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ai mei sunt subtiri
la o adik pun un dres pe dedesubt sau niste ciorapi 3/4

eu in prima comanda mi-am luat subtiri trei-sfert..nu am apucat sa ii port pe toti ca s-a facut frig...

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo n am stiut care cat sunt de grosi sau subtiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Sper sa primesc si eu comanda de la Rodina zilele astea(am facut comanda martea trecuta).

Eu una nici nu vreau sa ma gandesc ce e in maternitatile de stat, ma i-a cu tremurat numai daca ma gandesc, dar daca in alta parte nu putem sa nastem

Mirela cred k mai trec 100 de ani pana o sa ajungem din urma tari precum Germania si asta numai daca ei nu mai imbunatatesc nimic in aceasta perioada.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Vas...multa sanatate fetitei tale...e raceala de sezon probabil, sa o tratezi pana nu o ia mai rau..si fiica-mea tragea de nas..dar ea raceste rar..multi

Sanziana...si tu mama draga ??? offf..abia am scapat putin de raceala, dar tusesc de ma dor coastele si acum.
eu am luat homeogene 9 pt gat si coryzalia pt raceala...homeopate
sincer nu am vazut rezultate
pana nu am bagat un paracetamol simplu dimineata si unu seara nu am scapat de febra
am bagat la greu lamaie cu miere..si ceaiuri..si trei zile numa de stat in casa.
problema e ca acu sotul meu e rupt..nici nu poate vb..l-a luat de ieri dim si deja l-a pus jos, el raceste o data pe an, dar il pune la pat si pana nu ii dau antibiotic nu ii trece, am inceput sa ii dau pastile si sper sa fie mai bine..e rau sa fi bolnav, dar parca ti se rupe sufletul cand il vezi pe cel de langa tine bolnav la randul lui si nu stii ce sa-i faci sa-i fie bine. plus ca noi femeile suntem mai curajoase, ne revenim mai repede.

..sper sa iti fie mai bine

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu super pozele, abia astept sa vad ce fetita frumoasa o sa iasa din voi doi.

Simo dupa toate studiile, cel mai probabil a fost foarte bine ca avea centura, pentru ca in general copii, din cauza greutatii sunt proiectati in fata, chiar si la viteze foarte foarte mici.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -18+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

mai fetele...zicea Deea aseara ca o doare ''coada'' si nimeni nu a zis nimic.
Deea draga...ce te doare pana la urma ? coada sau noada ? ca io-s in ceata rau

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor acum am ajuns si eu de la Brasov, bebe era cu fundul lipit de uter, si doctorul nu a reusit deloc sa vada daca e fetita sau baiat, s-a chinuit sa il miste si nimic, era cu fundul lipit lipit, in rest suntem bie, avem 22 sapt si cateva zile. In schimb sora mea care are 16 saptamani a aflat ca are fetita, suntem foarte bucurosi pentru ca mai are un baietel de 4 ani

Va las, ca imi e un somn dde mor

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Irinukaaa...felicitari pt bebe cuminte..ma bucur ca esti bine
noapte buna burtici

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Are dreptate Laura sotul tau ..eu acu cu burtica nu as tine-o deloc, ma deranjeaza rau..dar masina mea urla ca tot dracii pana pui centura la scaunul soferului...are un bipait care te scoate din nervi si trebuie sa o pui..nu o poti pacali, am incercat sa pun ceva acolo sa simta senzorul ca e prins..da nu merge.
Eu am patit o chestie ciudata cu centura din spate..fata mea avand 8 ani am tot sacait-o sa isi puna centura..sa nu stea asa, ca e periculos
si dupa multe certuri si-a pus copilul centura..am avut surpriza neplacuta sa observ ca la o frana groaznica prin Constanta cand mi-a taiat unu calea.. sa ramana fata spanzurata in centura, a fost un soc pentru ea..m-am speriat si nu am mai comentat de centura...nu stiu fara centura daca se oprea in scaune sau daca iesea printre scaune..sau nu stiu ce se intampla, daca era mai rau sau bine..nu pot realiza acum..dar atunci e fost groaznic

Simo 23

o poti pacali,o pui prin spatele scaunului

20+ cu
Daria

Mergi la inceput