Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***249***
Raspunsuri - Pagina 20
Gianina34 spune:
mai precis pe la 4.30? ca atunci am avut o oaresce trezire cu pus picaturi uns nasuc cu pinosol, schimbat pampersel ca tot m-am trezit![]()
asezat confortabil bebelakele pe perna (ca respira mai bine cu capul mai sus)
imi insusesc pe deplin critica
am incercat sa le descarc la servici insa avem tot felul de protectii si nu mi s-a permis (m-a scuipat afara calculatorul dupa ce i-am bagat mufa de la aparatul foto
)
acasa nu am nici o sansa cu miscunica in actiune sau dormind (calculatorul e la ea in camera)
insa.... incerc sa-mi "mituiesc" itistul si sa le pot descarca la servici asa ca sper ca saptamana viitoare sa "inotati" prin pozele mele ca vi le arat pe toate
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
florinela79 spune:
La multi ani!!!
Ina Gabriela, Lucian si Victoras

....astazi fac UN AN SI JUMATATE!

.
Intram sa va salutam
si va invitam la o felie de tort
!
Nu am mai intrat...din cauza lipsei de timp....am racit pe 23 august, rosu in gat, lipsa totala pofta de mancare.."mami ni papa"...ne-a curs mucu pna acum o saptamana,ca se saturase de atata tras muc cu aspiratorul. Nu, ca acum nu am avea iar nasul infundat, ne tratam cu paracetamol spz si tantum verde in gat (cea mai tare inventie...
, chiar are efect)- am tolerat spz si spreiul asta.
Am facut si diaree, am scos banana, cerealele si am redus uleiul iarasi.
Multumita cerului a luat 300gr si are 8670g si 76 cm.......cand face 9 kg...cred ca am sa pleznesc de fericire!....iar dna dr. a zis ca se imbata.
Cred ca nu vom ajunge la intalnirea de la Sovata, cu multa parre de rau....

Va pupam!
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 asa ca sper ca saptamana viitoare sa "inotati" prin pozele mele ca vi le arat pe toate |

eu astept 
" numai maine nu-i poimaine" zice o vb.
dragastoasa de Dragos
Ayla21 spune:
Poftiti si desenul Luanei si coiful cu ochi si limba![]()
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas El trebuie sa stie ca voi il iubiti neconditionat |
Pai tocmai ca stie...nu spun ca si ar fi o problema. Daca ii spun ca m-am suparat pt ca a facut ceva urat, ma intreaba victorios "dar tu tot ma iubesti, asa-i?". Noi tot timpul ii spuneam ca il iubim mereu si ca iubirea e in suflet si nu trece, chiar daca a gresit sau suntem suparati. Si el la randul lui spune ca stie ca a gresit si ca daca e rau tot ma iubeste. Eu nici nu vreau sa-i las impresia ca e rau, cred ca am mai povestit candva, nu stiu daca aici, pt mine a fi rau nu e opusul lui a fi cuminte. A fi cuminte e opus cu a nu fi cuminte. A fi rau e altceva. Copilului ii intrase in cap ideea ca e rau oricum, asa ca poate face ce vrea, ca are deja eticheta.
Iar cu pedepsit sau santaj nu tine. E de 2 saptamani fara TV deloc si nu sufera, nu i-am mai dat jucariile de la Mc Donalds (ca de cumparat nu m-am putut abtine sa nu le iau sa nu piarda masinutele preferate, si acum le tin ascunse in bord la masina...pana se face cuminte
). Daca ii tine tati lui cate o teorie, parca baga ceva la capsor...dar nu-l tine mult. Pana spiritul lui free o ia iarasi razna, ca deh, doar e varsator si nu se dezminte.Ma duc si eu la somn...io nu stiu cum ai vostri sunt fresh fara somnul de pranz, ca uneori eu, om mare, simt nevoia sa dorm. Ai mei au dormit aproape 99% din zile la pranz, foarte mici sunt exceptiile cand au sarit somnul, si atunci s-a vazut, seara la 7-8 erau gata.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
mireal spune:
Buna,Millie felicitari pt sarcina!Saby, ce-as mai merge si eu in concediu, foarte frumos totul.Ayla, eu zic sa nu te stresezi, lasa copilul asa cum este, gandeste-te ca va avea parte de-a lungul vietii de atatea interdictii, macar cand sunt mici sa faca ce vor.L-ai intrebat pe Claudiu de ce nu sta jos, sunt curioasa ce ti-a spus, sigur a dat un raspuns grozav.Eu recunosc la crizele lui Theo ma stresam la inceput,mai ales ca nu vazusem la multi copii asa ceva.Acum daca e acasa il las in pace, nu il bag in seama, in oras incerc sa-i distrag atentia.El la inceput se trantea pe jos si se lovea la cap,acum a invatat, se tranteste si lasa capul incet de tot sa nu se loveasca, cateodata ma bufneste si rasul
.Sper ca pana la 2 ani sa treaca si crizele, macar partial.
Ayla21 spune:
La multi ani Ina Gabriela!
La multi ani Lucian !
La multi ani Victor Cristian!
Florinela
. Si noi tot la categoria pana, off, macar sa fie sanatos si fara atatea probleme.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mireal Ayla, eu zic sa nu te stresezi, lasa copilul asa cum este, gandeste-te ca va avea parte de-a lungul vietii de atatea interdictii, macar cand sunt mici sa faca ce vor.L-ai intrebat pe Claudiu de ce nu sta jos, sunt curioasa ce ti-a spus, sigur a dat un raspuns grozav. |
-De ce nu stai pe scaunel la activitati?
-Pt ca nu-mi place sa stau pe scaun?
-De ce nu-ti place?
-Pt ca vreau sa ma joc. (eu stiu ca percepe mersul la gradi ca mersul la locul de joaca, si aici trebuie sa lucram, si noi, parintii, si doamna).
-Dar sa faci fise iti place?
-Da.
-Si cum vrei sa faci fisele daca nu stai cuminte sa o asculti pe doamna.
-Dar o ascult.
-Fara sa stai cuminte?
-Da. (asta a spus si doamna, ca nu-i atent la ea, ma rog, nu pare atent dar apoi stie sa faca ce i se cere...ma omoara cu fisele si coloratul, asta presupune gradinita in 2010?)
alina.n spune:
Multu' pt raspunsuri fetelor , noua faza asta ni s-a intamplat de 3 ori cred dar naty nu renunta ea tot se duce la copii si-i mangaie. O data i-am facut eu obs la copil iar in celelete dati era cu tasu.
Vad ca in continuare muffins astea sunt la putere
as face si eu dar nu am tava
18+
mireal spune:
Am vazut desenele facute de Luana, super
Probabil ca el ia totul ca o joaca, inclusiv fisele sunt o joaca pt. el.Eu zic sa incercati sa-i explicati dar mai incolo cu un an inainte de a incepe scoala, ca va intra la scoala si acolo va trebui sa stea jos mai mereu, eventual sa mergeti si pe la scoala sa-i aratati.Si doamana ar trebui sa incerce mai mult, sa faca acest lucru treptat cu el,sa-l incurajeze, chiar daca sta foarte putin pe scaun.