Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***249***
Raspunsuri - Pagina 21
Kea spune:
Ayla, nu mai stiu ce varsta are Clau, cred ca 4 ani, nu? Mie mi se pare inca mic sa inteleaga ca treb sa respecte atatea reguli: acum stam pe scaun si ascultam povesti (asta chiar mi se pare o prostie, la ascultat povesti mai bine i-ar pune pe niste saltele, ca si noi cand citim sau ascutam un teatru radiofonic, cand ascultam muzica sau ne uitam la tv, nu stam frumos si drepti pe scaun), acum desenam, acum nu mai stiu ce facem. Nu pot sa cred ca nu respecta deloc programul, probabil mai sare peste unele, ce nu-l intereseaza pe moment. Educatoarele ar trebui sa stie cum sa le capteze atentia, ca nu-s in primul an de activitate presupun. Si ar trebui sa ii abordeze in functie de personalitatea si temperamentul fiecaruia. Poate el e atent la ce se povesteste, desi nu sta locului. Isi descarca cumva energia inainte de asta? Ies in curte intre activitati, sau macar topaie pe undeva prin vreo sala? Poate are prea multa energie si cumva treb sa se descarce.
mireal spune:
Theo e un copil care ii cafteste pe altii si face asta deoarece i s-au luat din manunta jucariile si acum daca are o jucarie nu lasa pe nimeni sa se apropie, altfel nu da.Momentan nu a inteles ca nu trebuie sa dea, nu stiu ce face la cresa, ca mi s-a spus ca este cuminte si se joaca cu copii.
iuca spune:
Novus cu intarziere va urez si eu La multi ani
si sa fiti fericiti 
millie felicitari
sarcina usoara si la termen
gianina am notat si eu reteta de pasta de masline, abia astept sa o fac si eu
pisik super faza cu oualele ![]()
Georgiana eu nu le-am mai facut de mult aerosoli, ca nu am mai avut probleme de genul asta, dar nu prea stateau si le facem in somn, dupa ce adormeau in prima jumatate de ora, cand era somnul mai profund. Nu stiu daca e recomandat dar la noi functiona.
Eu azi m-am gandit sa fac o saramura de pulpe (dezosate) cu mamaliguta. Sper sa manance si copii mei. La Bogdan am o retinere ca el e cam vegetarian. Tine carnea in gura, mesteca o perioada si apoi o scuipa. Bia e mai mancacioasa (dar nu va imaginati ca goleste frigiderul, doar comparativ cu Bogdan)
Eu nu stiu cum sa le mai dau sa manance, ca nu stau deloc (in special Bogdan e intr-o continua miscare). Cand ii pun in scaunele se ridica in picioare pe masuta scaunelului si nu stiu cum sa ii tin pe amandoi sa tin si mancarea ca o varsa cum o prinde. Iar pe jos, fug prin toata casa. Cand ma vede Bogdan cu lingurita se intoarce si o ia la fuga razand. Iar Bia da din cap in semn de “ nu” si rade. Daca il iau pe Bogdan in brate, nu sta, parca e un peste pe uscat. El deschide gura sa manance, numai ca pleaca. Oricat de flamanzi ar fi tot asa fac. Sunt curioasa daca la cineva strain ar face tot asa.
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Vad ca in continuare muffins astea sunt la putere ![]() |
in real

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Gianina34 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani Ina Gabriela! La multi ani Lucian ! La multi ani Victor Cristian! |
LA MULTI ANI! si din partea nostra

Florinela, nu te mai supara cu greutatea, ce? nu trebuie sa fie si balerini pe lumea asta?
important e ca a luat in greutate si sa treaca problemutele

Gianina34 spune:
am admirat si eu fluturasul 
pupacim artista mica
petrean spune:
nu e bun linkul de la capitol..e tot de la acesta!!
Kea, Clau face 6 ani in ianuarie..nu are 4
Andrei al meu e aproape de 4
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
nu merge
petrean spune:
ce nu merge gianina?cine a facut capitolul nou?
Capitol nou
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

La multi ani Ina Gabriela!