Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***249***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
este necesara la un moment dat avand in vedere ca (,) copilul va trebui sa se supuna normelor sociale, fie ca ne place sau nu.

Pai asta e singura mea problema. Ca fara sa faca o gradinita nu poate merge la scoala, fara sa termine o scoala nu poate merge la facultate sau, ma rog, sa se angajeze (si fara o facultate dar o diploma de bac tot se cere). Ca acuma e copil, dar mi-e teama ca peste cativa ani sa nu mi se spuna "acum ti-ai dat seama? pana acum ce-ai facut?". Eu cred si sper, cu trecerea timpul, copilul va creste, va fi mai responsabil, va invata ca unele lucruri trebuiesc facute, ca unele reguli se respecta, si ca nu are ce face decat sa se supuna.

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Un fund in sus si oua care zburau cu viteza peste el. A fost de coma.

Super tare, Ana!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Salutare,

vad ca vorbiti despre reactiile vis a vis de crizele in public, as vre eu sa va intreb insa altceva cum reactionati voi cand un alt copil da palma/pumn in copilul vostru si asta in prezenta parintilor?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Salutare,

vad ca vorbiti despre reactiile vis a vis de crizele in public, as vre eu sa va intreb insa altceva cum reactionati voi cand un alt copil da palma/pumn in copilul vostru si asta in prezenta parintilor?

18+

Eu am mai scris aici, il indepartez pe al meu de copilul ala si ii tzin o mini-predica (o data am si urlat) agresorului. Daca parintele nu se simte, problema lui. In alta perioada, il "param" la parinti, dar acum intind sa cred ca e mai bine sa ii atrag eu atentia ca nu e bine sa cafteasca, ca al meu nu i-a facut nimic etc.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

eu ii iau mana acelui copil il tin de ea si ii spun ca nu e frumos, nu e voie, sau de ce dai in el?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Salutare,

18+

noua ni s-a intamplat o singura data insa a fost suficient ca din acel moment sa nu mai vrea sa se apropie de alti copii ( ea care era disperata dupa copii) iar daca cumva se apropia vre-un copil fie se baga in picioarele mele, fie vroia in brate urgent
in acel moment am indepartat-o repede, am strans-o in brate sa ma simta langa ea, i-am vorbit calm si linistit, am mangaiat-o, pupat-o ca sa depasim socul
cealalta fetita a ramas uitandu-se cum o iubesc eu pe a mea in timp ce era certata de mama ei si tot venea dupa noi sa o dragalesc si pe ea
asta a fost prima si ultima(deocamdata) experienta de acest fel
insa a fost destul de traumatizant pentru ea pentru ca a trebuit sa treaca vre-o 3 luni sa-i revina "dragostea" de copii

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Monica, sa stii ca si eu ma gandesc la fel, ca la scoala va fi altfel. Poate la gradi nu e singurul care se plimba in timpul activitatilor si de-aia nu intelege regula. Oricum, cred ca daca il pregatesti, ii explici dinainte ca la scoala nu e ca la gradi, ca are o responsabilitate, ca nu se mai plimba nimeni prin clasa in timpul orei va intelege. Plus ca la scoala va primi si sanctiuni (note mici), ceea ce la varsta aia nu mi se mai pare o problema. El trebuie sa stie ca voi il iubiti neconditionat, dar in societate sunt conditionari, asa ca pedepsele de la scoala, cate vreme nu-s de-alea corporale sau umilitoare, il vor ajuta sa constientizeze autoritatea.

Zic si eu. Ia sa ne zica profele de-aci cum fac!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

eu azi am uitat de dimineata sa va servesc cu muffins, aseara am facut si acum mai am 2.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

eu azi am uitat de dimineata sa va servesc cu muffins, aseara am facut si acum mai am 2.

dragastoasa de Dragos

sunt ale mele, ale mele
da?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

sunt ale mele, ale mele
da?

cu siguranta. le-ai primit, da?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

gianina stii ce ma gandeam eu asa... noaptea la ore mici? la micsunica ta, ne mai arati niste poze cu ea?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput