Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***249***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca

Fix aceasta parere o am si eu despre ''gura lumii'', cel mai mult ma deprima cuplurile care joaca teatru cand sunt in societate si acasa doar ei stiu ce indura dar na' da bine la lume
Am observat si eu in parc mamicile cand fac copiii o criza sunt mai preocupate sa dea explicatii vecinelor de banca decat sa vada ce are copilul, cauza crizelor, ba nu il si admonesteaza de fata cu cotofanele ca sa vada cine-i seful acolo !!
Pe mine din principiu ma doare fix undeva de parerile altora

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cu crizutele: io zic sa scrie mare si colorat cine n-a avut parte de asa ceva! Nici eu inca nu-s decisa cum sa procedez, cert e ca stimulul nervilor (obiect,loc) trebuie indepartat imediat din raza vizuala. Uneori il iau in brate, uneori il iau de mana, de cele mai multe ori se smuceste (azi am incasat un cap in gura...). In principiu, ideea e sa ii gasesc o activitate si sa ii vorbesc incontinuu; azi a mers cu niste cubulete.

Important e sa nu va simtiti voi prost sau vinovate: nu e vina voastra pt orice urlet al copilului, iar daca nu se linisteste repede, pana la urma e dreptul lui sa isi manifeste emotiile, chiar daca pe noi ne deranjeaza. Noi... facem si noi ce si cat putem!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

buna dimineata!!! serviti va rog

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ei pasta de branza - asta are in meniu la gradi dar nu serveste
pentru noi oamenii marifaceam asa: 1/2 kg branza de vaci amestecata cu 2-3 linguri smantana, o rosie curatata de pielita si tocata marunt-marunt, o ceapa mica tocata marunt marunt, marar si chimion

tu ma dai gata cu "preparatele" astea. notez tot si aplic in vikend

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu! Fiica-mea e matinala. Am pus-o-n patutz ca poate mai adoarme, totusi. E liniste acum:ori a adormit ori se joaca cu plushurile, e bine.
Monnvas are dreptate, cred ca fiecare copil a avut cate-o criza (probabil depinde doar modul de manifestare si intensitatea; cert e ca la oricine orice crizutza se poate transforma in crizoaie).
Alaltaieri de ex. iesisem de la socrela si apare pe trotuar pisica aia de v-am mai zis (de-a zis baba cu ardeiul iute ca are purici- pisica, nu baba, cica:))). Pisica aia e de groaza, e ca un caine, a venit direct spre noi, se cerea la alintat. No, ma las si eu jos, o mangai, ii explic si Sophiei cum...Sophia era toata un entuziasm, se invartea in jurul pisicii, nu stia de unde s-o abordeze, ii placeau si coada, si capul:))) A mangaiat-o finutz, mai ales pe bot (eu stateam cu ochii-n 4 si frica-n san, stiu ca pisicile ataca rapid daca nu le place ceva, se pare ca asteia ii placea tot si nici nu era constienta ca are gheare:))). In fine, am stat ceva cu pisica, dar era timpul si sa mergem...netrebnica de pisica nu s-ar fi dat dusa, normal. Am luat-o pe sus pe Phiphi, a inceput sa plangaaaa...am dus-o pe sus un pic, am lasat-o jos, s-a intors in fuga la pisica (aia nu se dadea dusa, stia ea ca mai pica ceva mangaiere:))) si tot asa de vreo 3 ori. Pana la urma am linistit-o zicand ca acum mergem sa cautam si un ham ham.
Si m-am gandit ce normala reactie a avut Sophiphi...pai asa eram si eu cu animalele, fascinata. Imi dau seama cat de nedrept era, din punctul ei de vedere, ca am luat-o de langa pisica, ea era asa de fericita...Deci de cele mai multe ori protestele copiilor sunt indreptatite, din punctul lor de vedere, trebuie sa incercam sa intram in mintea lor:). Uite, Sophiphi si puiucul aditeipop vroiau la banca, dom'le, Gulia a vrut la pizzerie...vroiau ei ceva rau, ceva exagerat? Nu, problema e la noi, n-avem timp, n-avem motiv sa intram undeva, n-avem rabdare, n-avem bani:)))...ei au de toate, mereu (mai putin bani:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna fetelor
Am intrat sa va dau o veste ,voi incepe o noua odisee de martie-aprilie
va pup

sarcina usoara!!! care este DNP-ul?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

referitor la crize "dl Goe" m-am confruntata si eu cu asa ceva, il iau in brate si mergem in alt loc, plecam de acolo si ii distrag atentia la altceva si ii trece.
Pe mine ma enerveaza altceva, mai sunt faze de genul: cand intram intr-un magazin se duce la rafturi si mai da jos cate ceva de acolo, fara sa sparga, fara sa strice nimik si atunci se trezeste cate o baba sau chiar cate o tipa de pe acolo sau chiar vanzatoarea care zice " vai ce copil obraznic" sau " de ce esti rau?" ...... mama mor imi vine sa le bat... si incep sa ii zic ca e doar curios si el descopera cate ceva in fiecare zi, dar uneori nu am rabdare de a le mai zice nimik si imi iau baiatul si plec.
voi cum reactionati la aceste scene?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Hello!
Matinali rau ai nostri copii. De la 6,25 suntem in grafic
Ilinca, foarte fain ai sintetizat, ca de obicei
Inchipuiti-va ca azi mai trebuie sa fac un drum la banca, tot cu Razvan (suntem doar noi pana maine, cand se intoarce tati din delegatie)... o sa fie interesant, mai ales ca va fi nevoie sa raman mai mult pentru actul ala aditional la contractul de credit. Ieri cand am intrebat mi s-a raspuns in 2 peri, azi nu-i mai las, le cer actul!
O zi frumoasa tuturor

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata!ne-am intors din escapada taraneasca si ieri ne-am ocupat cu despachetata, spalat, calcat, gatit, curatenie...d-ale casei.azi asteptam pe mama pe la noi sa mai uite Piti de dorul de B. bine, si mama de-abia asteapta sa vina ca o striga maimuta mea "mamai" si o mangaie pe fataFiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Adrisimo, nu mi s-a intamplat, drept e ca de obicei in magazine o duc in caruciorul ei propriu, in carucior tip "masinutza" sau in bratze (la magazinele mai de cartier). O mai lasam si printre rafturi dar eram stresata sa nu traga ceva borcane, sa le sparga, sa se accidenteze. Dar eu le-as comenta sa zica asa ceva alea, clar!
Am patit ceva in sens invers, ca sa zic asa. Am mers la biblioteca cu ea si sotzul si l-am trimis pe husband sa scoata carti, eu stand cu ea. Lasata libera a inceput sa se distreze, sa alerge, spre entuziasmul bibliotecarelor (erau vreo 4) si cand a fugit la rafturi eu fuga dupa ea, sa nu cumva sa traga sau sa rupa carti. Ei si tipele:"vaai, dar de ce n-o lasati? uitati ce bine se distreaza, lasati-o!" si-am lasat-o sa alerge pe-acolo, bibliotecarele jucau "cucu-bau" cu ea...(nu-i prea solicitanta profesia, in sensul ca nu vin puhoaie de oameni la biblio ca la CEC cand se impart pensiile:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput