Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***249***
Raspunsuri - Pagina 13
Ayla21 spune:
No, fetelor, sunt total data peste cap...am fost cu fi-miu la psiho-pupu, tre sa imi revin sa fac rezumatul.
N-am copil hiperactiv, ci doar activ, in sfera normalitati...daaaar, am copil prea rasfatat si neascutator. Ce ma fac? Ca io nu-s nici parinte AP dar nici pt impus, pedepse, bataie, santaj nu sunt. Ce ma fac?
O sa detaliez la cerere, am nevoie de niste discutii, eventual cu mamici care mai au copii de varste apropiate, nu doar idealuri (ca de astea am si io, dar vad ca nu mai ajuta cand dai cu capul de pragul de sus). Subiect separat nu indraznesc, veci, sa deschid, ca pe aici cine indrazneste e linsat, dar sfaturi practice nu da nimeni, de parca nimeni n-are copii cu probleme ale copilariei, ci toate au copiii ideali, de pus in vitrina.
Ma duc sa-i spal, sa-i hranesc si...daca nu-mi tai venele, revin.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
-cu glicerina boraxata si anestezin(preparat in farmacie)-pt a nu mai durea |
Ioi, cum s-au facut aftele Luanei, chiar le vazusem la plecare azi.
S-a cojit partea aia, dedesupt a ramas regenerata pielea, nu a mai sangerat (ca seara cand o dadeam cu betisorul cu glicerina+nistatin+anestezina ramanea rosu putin, cred ca sangera cum se regenera pielea si se cojea partea afectata) dar ma gandeam cum o fi stat cu ele zilele astea fara sa spuna nimic saracuta, si sa mai si manance. Cred ca de asta de vreo 3 zile isi suge manecile de la bluza.
Dar manutele in gurita nu si le-a bagat...numai suzi si baleeeee.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 - Ayla ![]() ; |
Pt ce?

Pup back

cand ti-e dor de mine, da un bip.
Fug la baita.

Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Buna fetelor Am intrat sa va dau o veste ,voi incepe o noua odisee de martie-aprilie va pup Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 |
Ha, era sa-mi scape tocmai vestea.
Felicitari!
Sarcina usoara!

dyana27 spune:

MILLIE
; sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara si un bebel asa cum ti-l doresti
;
NOVUS SI PISI
; multi ani fericiti inainte si sa aveti intotdeauna intelegerea asta superba care e intre voi.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
Anaan spune:
Salutare!
Tocmai ne-am intors de la plimbarea de seara. Mi-a facut fiu-meu niste "momente Goe", de-mi venea sa-mi iau campii. S-a trantit in fata unei pizzerii fiindca nu l-am lasat sa intre acolo
, cand am incercat sa-l iau de jos a inceput sa urle din toti rarunchii, sa dea din picioare, a incercat sa ma muste
.Cu greu am reusit sa-l pun in carucior, se zbatea si zbiera cat putea de tare. Nu stiu ce e cu el de cateva zile, crizele astea de personalitate ma termina. Ma gandesc ca e si din cauza lipsei lui H., care este foarte ocupat. De altfel, va mai veni acasa abia duminica, cred ca absenta lui - fenomen pe care copilul nu l-a mai experimentat pana acum- il da pe cel mic peste cap. Mi-am dat seama ca nu stiu sa ma impun in fata copilului
si ma simt depasita de toate....offff
Tinand cont de aceste marete realizari intr-ale mamicelii, iti dai seama, Ayla, ca nu stiu ce sfat sa-ti dau, insa chiar iti inteleg starea.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
Monica-Ayla - incearca si un alt psihopupu, stii cum e la orice diagnostic care te da peste cap, mai ceri o parere...
Monica-Millie - felicitari!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
In urma gadilelii n-am ajuns la nicio concluzie (decat ca stie sa rada din toata inima
), asa ca am conocat pediatrul maine dupa-amiaza.
Olgaaaaaaaaaa!!!!!!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ayla21 spune:
Acum imi dau seama ce absur da sunat "am copil prea rasfatat". Ma rog, nu stiu in viziunea cui, pt mine copiii mei sunt pur si simplu copii. Si au dreptul sa fie rasfatati si neascultatori. Usurarea a fost ca nu e hiperactiv, nu are ADHD, ma rog, la cat si-ar fi putut da seama dupa ce a stat singura cu el vreo juma de ora si dupa ce a completat un test la care i-am raspuns eu, din ce face copilul meu, in compania mea (ca ce face cand nu e cu mine, nu stiu, dar pot banui...se simte liber
).
Dar ca nu asculta, ca nu a ascutat-o cand i-a spus sa nu umble peste tot, sa nu scoata tot...lipsa raspusului la impunerea disciplinei...aham, stiu asta, eu ii spun un lucru de 7 ori (de 7 ori cate 7
) si spun degeaba. Pai cum sa ma impun? Cu bataia, cu santajul, cu amenintarea? Mi-a dat si niste indicatii, sa ii explic frumos de ce, sa ma cobor la nivelul lui, fizic vorbind, sa-i captez atentia, nu doar eu sa zic, eu sa aud. O sa incercam de azi, de maine. Maine merg si la gradi sa incerc sa ma conversez cu educatoarea, sa colaboram, sa ne ajutam sa facem copilul sa inteleaga ca unele lucruri TREBUIE. Eu il rasfat pt ca nu l-am considerat inca pregatit sa ii impun ca unele lucruri trebuie, am considerat ca inca nu e varsta. dar pana ma trezesc eu ca e varsta, o fi prea tarziu. De fapt problema nu a fost a mea, ci a educatoarei, ea-l considera prea activ. I-am spus si psiholoagei, pt mine nu e copil problema, si a spus ca daca eu nu consider ca am probleme cu el, e ok. Eu ma tem doar ca va merge la scoala si va avea el probleme, pt ca, desi e un copil super inteligent (ceea ce a remarcat si afirmat si psiholoaga), mi-e teama ca va avea probleme cu impunerea disciplinei. Si cum scoli private nu-s, si sistemul e de kk-o, ma gandesc ce va face peste vreo 3-4 ani. Acum la gradi el merge mai mult sa se joace, cred ca nu intelege ca trebuie sa stea pe scaunele si sa asculte la activitati. Daca nu-i este captata atentia, se plimba prin clasa, vorbeste in timp ce explica educatoarea...ori astfel de comportamente ii vor crea probleme mai tarziu, daca nu le corectam. Fisele le face zilnic de FB si vine cu bulina rosie, dar cuminte pe scaunel, nu sta niciodata.
Kea spune:
Millie

felicitari, sarcina usoara si un bebe minunat!
Novus, ce mananca pisoii la restaurant, laptic? Multi ani fericiti si de acum incolo!
Pai fetili, eu am sters pozele ca m-am gandit ca nu mai intere pe nimeni. Dar le pun la loc si ca sa nu ma certati tare, mai pun cateva in plus. Dau de stire cand sunt puse.
Ana, eu cand il apuca pandaliile, rar si din motive asemanatoare (deschide portile oamenilor si eu nu vreau sa-l las sa intre), il iau in brate si mergem asa pana se linisteste, nu-l pun direct in carut, ca se lasa cu scandal si mai mare.
Si acum cateva zile, mi-am amintit ca ne intreba mai demult Monnvas cum facem sa bagam piticii in casa. Noi am gasit metoda: pe balcon.
Pe usa nu vrea si pace! Asta numai seara, la iesirea de dimineata nu-s probleme.

Timeea Alexandra 25. 02. 2009