Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
miria_cristina spune:
ILEANA - Eu nu dau. De ce sa dau preventiv un medicament care indiferent de argument tot o substanta chimica ramane? Doar asa, ca daca face? Dar daca nu face?
Dupa vaccin vezi daca este mai caldut. Lor le creste temperatura relativ repede. Si daca plange ceva mai mult li se infierbanta capul.
Daca simti ca este mai cald ca deobicei, i-ai temperatura si daca sare de 38 grade da-i o doza/kgcorp si gata.
Eu nici aia nu i-o dau. Dar mamicile sunt nitel mai panicoase.
Nu i-o dau pentru ca este reactia naturala la vaccin si dispare dupa o masa buna si un somn linistit.
Daca devine agitat, febril puternic si eventual sa faca si o reactie locala atunci ii dau o doza calculand cat ii trebuie.
oanaiacovita spune:
Multumim tuturor pentru vizionarea pozelor si cuvintele frumoase.
Andra de curiozitate, am vazut ca ii dai doua mese de "legume", imi zici te rog la ce ore ai tu mesele solide si cand mai bea laptic Ianisu mic?
Am primit si eu curcan de curte.
Azi facem out.
Ieri te-am pomenit, ca luni ii dadusem lui Eric un piure rosu tare de la ardei capia si rosie si a facut kk rosu si ma gandeam la teama ta. Sunt bune experientele altor fete, ca probabil m-as fi panicat.
Irene nu stiu daca am apucat sa iti zic bine ai venit. Sunteti doua frumoase si tu si fii'ta.
Nafi ufff, mi s-a facut pielea gaina cand am citit. Pup pe Ricky sa treaca buba. Si al meu a cazut acu vreo luna si l-am prins din zbor. Doar a atins un pic covorul cu fruntea. Ioi ce m-am speriat si eu.
Gaby pupam gingiutele lui Joy sa nu o mai chinuie dintucii. Offf, ca abia parca am scapat de colici si acu dintii, alta distractie. Saracutii.
Annya vazut Raducu scumpic in montajul facut de tati.
Denisa eu cand te vad dau in boale, vorba aia. Tare bine arati, iar Maya a fost o printesica la botez.
Uta chiar ma gandeam la voi zilele trecute. Offf, asa devreme la lucru. Si noi am avut problema cu nemancatul o perioada. Si-a revenit singurel. Acum observ ca daca nu e consistenta care ii place, nici acum nu mananca. Incearca sa ii prepari piureurile in mai multe tipuri de consistente. La noi si-a revenit cand i-am bagat iaurtel in meniu si acum daca nu ii place ceva, ii pun o lingura de iaurt si papa tot. Poate ne pui si cateva poze cu voi.
Adriana m-a impresionat mult ce ai spus tu Nick. Off, ce suferintas pot ascunde sufletelele lor mici cand nu e mami. EU cred ca se va obisnui.
Carmen off imi pare rau ca nu sunteti bine. Sanatate multa si Sofiei si lui Mihai. Nici eu nu as da miere, riscul nu e mare, dar mai bine sa nu ne jucam. Mi-e dor de tine, sper sa va linistiti cat mai curand.
Castelana wow ce viata activa aveti. Ma bucur ca Cezar e asa cuminte. Asteptam sa va stabiliti undeva si sa vii mai des pe la noi.
Cori chiar se infinge puternic in picioruse al meu bebeloi.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
CORI - Eu am mai luat lucrusoare de la ei si sunt bune si frumoase.
Nu voi face comanda (n-am facut nici data trecuta) ma duc personal, ca sa vad marfa.
Eu cumpar cam de 2-3 mil si ii mai iau lui SENSIBILA de inca pe atat. Ideea e sa treaca pretul marfii comandate de 5 mil, deci se poate cumpara de cat vrem. Daca vrei iti iau eu. Cum te gandesti ca-ti convine.
Nu stiu exact cand ajung, ca stau dupa sot, care a inceput si el serviciul. Dar oricum, voi merge saptamana asta au cel tarziu saptamana viitoare in prima jumatate, ca ne-am cam aglomerat cu treburi.
Deci imi spui pe un PM cum hotarasti.
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Castelana wow ce viata activa aveti. Ma bucur ca Cezar e asa cuminte. Asteptam sa va stabiliti undeva si sa vii mai des pe la noi. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
merci, asa e nu ne plictisim.
devine uneori obositor sa stii, noi vacantele adevarate le facem acasa in Europa cand pe bune nu iesim din casa, ne odihnim si tanjim uneori dupa viata normala si simpla, fara intalniri si fasoane.
Acum ce sa-i facem il intregram si pe micutul nostru in viata noastra.
Multumesc lui Dumnezeu ca e sanatos, cred ca ma ajuta mama pentru asta, o visez des, apare mereu si doar se uita la mine si-mi zambeste.
Sunt asa fericita ca imi mai apare-n vis!
Te pup si pe tine si pe frumuselul tau!
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
carmickey spune:
honeybaby...imi plac pozele de la botez...au iesit destul de bine,clar,frumos...
CoriMami da am vazut si eu ca avem scaunel lafel,fetita mea sta in el bine,dar intr-adevar mai aluneca din cand in cand,atunci cand se impinge ea ca nu vrea sa stea...iar in fundulet nu sta singura deloc...
nascuta 16.04.2010
in legatura cu cresa,eu nu mi-as duce copilul niciodata la cresa,gradi...am patit cu baiatul,eram nevoita sa merg la serv.atunci se statea ac.un an,iar cand am inceput serv.l-am dus la cresa,avea un anisor implinit...am fost disperata,plangeam,la serv.acasa,oriunde,cred ca dramatizam putin,parca imi pierdusem puiul...ajunsesem sa slabesc,copilul plangea si el si dupa circa o luna de chin din partea amandora am zis gata ajunge nu il mai duc il voi tine ac.am gasit o bona si statea cu el...era atat de fericit.nu mai zic eu cata fericire pe mine...
la cresa tot timpul ii curgea nasul,tusea,era virusat non stop noi stateam cu pastile,siropuri....
eu cu al doilea copil nu mai fac asemenea greseli....colectivitate??? lasa se va obisnui cu colectivitate la scoala...in parc iesit zilnic si va invata sa se poarte cu copii...
nu imi luati in nume de rau...pot fii copii care se obisnuiesc mai usor...acum cand am scris si mi-am amintit prin ce am trecut, imi dau lacrimile,baiatul meu este mamos si acum...daca nu sunt ac.suna intr-una si ma intreaba unde esti cand vii mai stai mult???iar la sfarsitul convorbirii imi spune HAI ODATA...:)
fiecare copil in felul lui...
mult succes la gradi si crese...
noi am plans toata noaptea din ora in ora...nu stiu ce o fi avut...
PS
am sa pun cateva poze cu baiatul cand era mic...
mama adelinei 16.04.2010
FILMULETE
POZE
michelle_sf spune:
Neata fetele!!!!!
AVEM PRIMUL DINTISOR!!!!
Mititelul de el a fost asa cumintel, ieri chiar mi-a zambit toata ziua, si am vazut ca e umflat tare si rosu, si acuma am descoperit ca a crapat gingia Sunt asa emotionata si mandra de el, of, il iubesc asa de mult...
Acuma l-am imbracat frumos, si mergem la shopping Deja am sunat pe toata lumea sa ma laud si nu se putea sa nu va spun si voua
O zi minunata sa aveti, mai intru diseara sa va citesc ca acuma sunt prea euforica ca sa fiu si coerenta
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
Ioanact spune:
Buna , fetele!
Poftiti la o !
Am uitat sa ma laud ca odata cu inceperea gradinitii am renuntat la biberon (Ioana bineinteles) . Bem lapticul/ ceiutul din canita cu cioc sau canita cu pai.
Urez La multe lunite si anisori , sarbatoritilor de azi: Denis Alin, Robin Sebastian, Eva Ioana si Alessandro! Sa cresti mari si sa fiti sanatosi!
De azi avem de lucru cu soba .
Si tot de azi incep diversificarea. Am fiert cateva buc de cartofi si le voi blendui.
De ieri am intarcat-o.
Voi vedea la 12 cand papa Ioana, daca ii va place cartofiorul.
Incep cu 2-3 lingurite ..
Trimit ca se termina bateria la tel.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ate_09 spune:
salutare!!
Oana multumesc din suflet pentru urari!!!
Am intrat doar sa va servesc cu o prajiturica si un pahar cu suculet de portocale.
Scot strumful afara in curte la soare ca e foarte frumos astazi si apoi revin.
N-am apucat sa citesc nimic din urma, doar am vazut pozele de la botezul Mayei. Hai ca nu sunt chiar asa de rele...ati fost niste frumosi cu totii!!
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite
carmickey spune:
am pus poze la picasa si nu sunt in albumul meu ajutati-ma cum sterg???
mersi frumos
FILMULETE
POZE
Ioanact spune:
Miria_cristina sunt de-acord cu tine. Eu , Justinei la vaccinul de 2 luni nu I_am dat nimic si nu a facut febra. Azi merg sa o cantaresc si vb si de vaccinul de 4 luni.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!