Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multe lunici iepurasilor : Denis Alin de atb, Robin Sebastian de Ina_3040, Alessandro de LAlexandra Eva Ioana de EVAMIKA !

La multi ani mamicii atb ! Sa fii sanatoasa fericita si micutul Denis Alin sa iti aduca numai zambete !

UTA_CIUN – bine ai revenit, sincer si eu cred ca e bines a ii dai copilului sa manance cat si cand doreste. Asa spune si pediatra mea. Incearca sa ii dai o lingurita normal si poate asa vrea, pana la urma nu conteaza din ce important e sa manance. Cu Gia am fost la mama si avea crema de legume si a mancat cu lingurita normal de a bubuit, mai mult vroia sa bage capul in castron. Deci parerea mea dai cu o lingurita normala

honeybaby – superbe pozele de la botez, iar tu si Maya 2 printese.

CoriMami – multumesc frumos, da ne-am distrat de minune. Tortul a fost comandat la aceeasi cofetarie si cu aceleasi ingredient ca cel de botez. Oricum tortul de la botez a fost si mai frumos

michelle_sf – felicitari pentru primul dintisor !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Iaca am aparut si noi astia cazuti din pat!

Am trecut cu bine peste noapte si acum Ricky isi face motzaiala de dimineata.

Stiu ca bebeii sunt mai rezistenti decat credem noi dar e imposibil sa ramai calm , sa-ti pastrezi sangele rece cand iti vezi puiul fara aparare, intins pe podea, plangand ca un disperat! Asta e..acum a trecut si multumesc lui Dzeu ca in cadere nu s-a dat cu capul de coltul noptierei ca atunci chiar ar fi fost rau de tot. nici nu vreau sa-mi imaginez. din cate a vazut si doctorita , nu are nici un cucui. e posibil sa fi cazut in funduletz intai ptr ca am vazut urma cum, in cadere, s-a agatat cu manutele de lenjeria de pat si asta cred ca a mai atenuat cazatura.

MICHELLE - felicitari ptr dintisor

CASTELANA - te inteleg ca dupa un timp devine obositor stilul asta de viata oricat de frumos si interesant ar fi. acum de cand sunt mamica visez la vremurile cand aveam o viata sociala f activa si eram adesea in cercuri selecte, in locuri minunate...Doar ca la vremea aceea , dupa ce trecuta de euforia cu care faci orice lucru nou...imi dorem linistea si rutina de acum..Asta e..cum o dau tot nu-mi convine

Sper sa gasesti suficiente parti pozitive care sa te faca fericita sa traiesti in Bruxelles in ciuda inconvenietului numit vreme! si cum ziceai si tu...esti cu iubirile vietii tale alaturi! ce altceva mai conteaza!?

Emotionante visele cu mama care iti zambeste! cred ca e modul ei de a te incuraja si a-ti spune ca totul va fi bine!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata

Am definitivat si eu comanda pt Aramis, sunt cam 280 ron. mai am si pt oanka de luat de 200. Zicea si Child ca vreau pt Albert.
miria- se poate si in weekend merge ?
Tu cand vrei sa mergi ? Vineri e bine ? Zic vineri pt ca e si sotul acasa. Masina mea merge ca rasnita si mi-e teama de condus cu Maya in masina mai mult de 20 min.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Ah..ca mi-am adus aminte , voiam sa zic de gradinita.

Acum stiu ca nu e posibil ptr toate fetele dar in caz ca gasiti o astfel de gradinita, cautati una dotata cu sisteme de supraveghere. asa poti vedea de acasa, de la servici...de unde esti..chiar si de pe tel. mobil...,in timp real, ceea ce face iepuricul la gradi si asa esti linistita.

In Bucuresti aveam o colega care a dat bebelul la gradi si statea la birou , isi vedea linistita de treaba si din cand in cand se uita pe calculator si ne zicea..acum papa, acum se joaca, acum doarme...Cred ca e super asa! Sper sa gasesc si eu una asa aici.

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare iepurasi si mamici de iepurasi! Serviti va rog o felie de tort si un vin spumos din partea lui Denis, azi facem 6 lunite!!!!
LA MULTI ANI!!! Robin, Eva si Alessandro! Sa aveti o copilarie minunata, sa cresteti mari si sanatosi!
LA MULTI ANI!!! Ate, sa ai o viata plina de bucurii si binecuvantari alaturi de cei dragi!

Alina, dai un miel? Ne-ai botezat "oleaca", pe Denis il mai cheama Alin nu Daniel. Dar te intelegem ca ai scris de pe mobil, te iertam de data asta.

Raportam un cupiloi grasunel la cele 6 lunitze ale lui, are 8,600 kg si 70 cm, ei, mie in comparatie cu Nick mi se pare ditamai copilul, Nick a avut 8,600 kg abia la un an. Dar in comparatie cu "tizul" () nostru, Robin, suntem piticuti!!! Pupam falcosul si pe mamica lui!

Raportam a treia zi de cresa la Nick, a plans putin la inceput, el mereu ma trage de maneca sa intru si eu cu el, ca de mers vrea sa mearga numai ca se simte inca stingher fara mamica lui. Oricum, face progrese, iar la capitolul somn e cel mai receptiv dintre copii, el si acasa adoarme f repede cand il pun in patut. Singura chestie e ca nu doarme decat cu paturica lui, asa ca toata ziua o plimbam dupa noi. Azi dau o fuga in oras sa-i caut alta, numai ca nu stiu daca gasesc una exact ca a lui, cea pe care o are a primit-o cand era bebe mic si cei care ne-au adus-o nu-si mai amintesc de unde au cumparat-o, pana acum n-am gasit una la fel pe nicaieri. Si gata, m-am linistit si eu, nu mi se mai strange asa tare stomacul cand nu e langa mine, stiu ca-l las pe maini bune, cresa asta e de stat dar e f renumita, toata lumea lauda personalul si progresele pe care le-au facut copiii cat au fost acolo. De-aia m-am si zbatut sa-l inscriu desi la inceput mi s-a spus ca nu am sanse sa mi-l ia fiindca eu stau acasa si nu lucrez, prioritate au mamicile care isi incep serviciul. Dar cu o vorba buna si cu vorbit cu cine trebuie am fost acceptati si noi.
Si gata, promit ca nu va mai bat la cap decat cu probleme legate de iepurasul Denis.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Na ca uitam...

IEPURICILOR SARBATORITI ASTAZI ! SA CREASCA MARI , FRUMOSI SI VOIOSI!

ATE - SA AI O ZI SUPERBA

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Sensibila, multumim de urari, esti o scumpa toata, numai ca acum trebuie sa te revansezi fata de ATE, fiindca ea e sarbatorita azi!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Imi era frica sa nu raman fara poze la botez si am adunat asa multe de nici nu stiu ce sa pun. Mie imi plac toate, desi nu-s obisnuita cu fata mea de acuma, ca sunt GRASA!!!

Deci, aici am pus cateva poze pentru ca mi-am amintit ca de la botez n-am aratat:

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4992061737/

Mergi la inceput

Nafi, pupam Riccardo cel scump, bine ca a trecut cu bine de socul cazaturii!
O, crede-ma ca numai la asta visez, la o cresa, gradinita supravegheata electronic, dar in zona mea nu este, in prima zi imi faceam fel de fel de scenarii in cap, planuri cum sa fac sa montez pe undeva o camera ascunsa.
Uuuups, ziceam ca nu mai scriu nimic de crese...

Fetelor, tare mult as vrea sa fac si eu o comanda la Aramis, dar fiind din Cluj mi-e jena sa apelez la voi sa-mi trimiteti prin posta si mie produsele, stiu ca fiecare e ocupata cu ale ei, dar daca totusi se poate anuntati-ma si pe mine plizzz...

Mergi la inceput

ATB - eu cred ca DENIS e f bine la 6 luni! mai ales ca un kg in plus sau in minus nu prea conteaza. important e sa fie sanatos si vesel. Sa aveti o zi frumoasa!

Daca tot m-am pus pe scris...stiti ceva de BUMBITZA? ca a trecut ceva timp de cand n-a mai dat pe aici!

IOANACT - felicitari ptr renuntarea la bibe!

STANUCEL - pozele le poti sterge intrand in ALBUM, dai clic pe EDIT, apoi pe ORGANIZE & REORDER si acolo dai clic pe foto si apoi DELETE sus in dreapta. sper ca am fost clara

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput