Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
nafi spune:
Gata , l-am culcat pe iepuric! eu mai stau de paza un pic dar nu prea mult ca deja imi pica ochii in gura de somn!
IOANACT - merci de raspuns
La noi nu va fi cu chef ptr ca daca il fac aici la Verona, fiind departe de toti cei dragi...vom fi maxim noi, socrii si 2-3 prieteni. mai ales ca fac botezul ortodocs (ca asa vor muschii mei dar si cu acordul sotului of course ). asa ca , fiind si in casa noua la momentul respectiv vreau sa pregatesc doar niste aperitive acasa si cam atat. nimic fancy!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
annya9 spune:
Uta, ai inceput direct cu piureut de fructe sau i-ai dat si suc inainte? Eu abia am inceput diversificarea si i-am dat prima data 2 lingurite de suc de mere, apoi a doua zi 5...si tot cresc, pana ajung la 30ml, apoi combin cu suc de morcov si abia apoi incep si ingros sucul pana ajunge piure. La inceput...poti sa incerci sa i-l dai cu bibronul, pana se invata cu gustul, iar apoi pe parcurs sa mai incerci cu lingurita.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
kaliakria - prima vacanta
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
www.youtube.com/watch?v=QnZoHyAKgG0" target="_blank">Raducu la 5 luni
atb spune:
Multumim mult pentru comentariile despre pozele baietilor mei scumpi, promit ca o sa vizionez si eu toate pozele recente si sa raspund inapoi.
Si multumiri pt incurajarile referitoare la mersul lui Nicholas la cresa. Azi cica ar fi fost mai bine, ziceau doamnele ca a facut progrese atat la mancat cat si la dormit. A fost tati azi dupa el si el n-a pus prea multe intrebari, dar maine dimineata il duc eu si ma mai interesez sa vad cum evolueaza lucrurile. Sper din tot sufletul sa se adapteze cat mai repede, desi am eu impresia ca plansul asta la despartire cand il las acolo va mai dura inca mult si bine. Sa raspund acum celor care m-au intrebat de ce il duc la cresa mai ales ca eu stau inca acasa cu Denis: nu vreau sa ma plang ca mi-ar fi greu cu amandoi acasa, desi uneori chiar imi este, oricum am fost constienta de la bun inceput cand ne-am hotarat sa facem copii la interval asa scurt unul dupa celalalat ca usor nu ne va fi. Cand suntem in casa ma descurc cu ei, n-am treaba, insa la iesit afara nu pot sa ies numai daca iau pe cineva cu mine fiindca Nicholas nu sta locului o clipa. De obicei ajutorul asta e mama sau tata, la socrii nu pot sa apelez fiindca ei sunt din alt oras. Iar de iesit trebuie musai sa iesim fiindca Nicholas nu are stare sa stea in casa, se plictiseste repede de jucariile lui si e dorinta asta puternica in el de a socializa cu ceilalti copii, cand e sa venim acasa din parc face niste scene de-ti vine sa-ti iei campii, cu trantiri pe jos, dat din picioare, urlat etc etc. Lui nu-i sunt de ajuns cele 2-3 ore de stata afara, daca ar fi dupa el ar sta si noaptea in parc. Ei, si daca tot iubeste el asa de mult copiii, ne-am hotarat sa-l ducem in colectivitate, ca acolo poate sa se joace dupa pofta inimii, invata lucruri noi, se joaca cu jucarii noi, jocuri noi, acolo n-are cum sa se plictiseasca, mai ales acum ca vine toamna si probabil o sa fie destule zile ploioasa in care noi n-o sa iesim din casa. Iar mama isi cauta ceva de lucru fiindca pensia nu le mai ajunge, iar daca isi gaseste, atunci chiar ca nu mai am cum sa ies afara decat cu sotul care iese ffffff rar cu noi. Si-atunci am decis sa-l inscriem la cresa sa avem un loc asigurat, chiar daca nu e musai sa-l duc zi de zi. Initial ziceam ca-l duc la 4 ore insa totusi am ajuns la concluzia ca e mai bine sa-l duc de la inceput sa se obisnuiasca sa doarma acolo, el nefiind deloc sensibil la somn. Daca are suzi si paturica lui preferata totul e in regula, adoarme chiar si in 5 minute. Si asa a si fost, in prima zi a dormit 1 ora si jumatate iar azi a dormit peste 2 ore. La el principala problema e faptul ca nu ma vede acolo, fiind obisnuit 2 ani de zile sa stea doar cu mine, acum inca nu intelege de ce nu stau si eu acolo cu el. Dupa ce vine de la cresa e complet addicted to me, se agata de mine cu disperare, vrea tot timpul in brate, incepe sa planga daca vede persoane straine, iar acum in somn il aud pe bietul de el cum geme si mai scoate cate un "mami"... Mno sper sa ne treaca fazele astea cat de repede, sa se obisnuiasca cu copiii, cu doamnele de-acolo si sa fie mai independent.
Imi pica ochii in gura, fug la somn, va mai scriu maine.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
nafi spune:
UTA_CIUN - bine ai revenit printre noi! nu te agita prea tare cu mama ta caci cam asa facea si a mea(parca au fost la acelasi pension!)si m-am consumat nervos aiurea. pana la urma mama puiului esti tu si tu decizi. cat despre diversificare , eu inca nu am inceput-o asa ca maxim pot spune idem MIRIA care a fost f concisa si la obiect.
IRENE - vazut pozici cu roscatzica ta! E o iepurica zdravana iar tu o mamica zvelta si frumoasa
HONEYBABY - f frumoase pozele . in primul rand ptr ca ati fost voi f frumosi! Rochita ta a fost intr-adevar foarte happy ca si scumpica ta care arata ca un ingeras cu volanase!
Mai erau niste filmulete cu Raducu parca dar le las pe maine caci vreau sa le vad bine nu cu ochii impaienjeniti de somn!
Noapte buna fetelor!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
irene26 spune:
Multumesc fetelor de complimente, nu mai numesc, ca sa nu uit pe nimeni! Sunteti niste dragute! Eu ce sa mananc..., mananc mancare romaneasca gatita de mine, ca-mi place sa gatesc, una din marile mele pasiuni. Dar nu mananc dulciuri, cu toate ca fac mereu in casa, sunt pt sot.
Imi plac pozele Denisei, Alinei, Roxanei, Sensiblei, Babyangel si Deliei (freedelia) si montajul postat de annya9 cu Raducu! Superbe! Ca atata pot vedea.
Denisa, sa-ti traiasca mica crestina! Maya este o bebita minunata!
Uta ciun, vreau sa-ti spun ca medicul tau are mare dreptate, copilul are propriul lui ritm de crestere. Sa ai incredere in medicii americani, pt ca din tot ce-am vazut eu pina acum in intreaga lume, americanii sunt super profesionisti cand vine vorba de partea medicala. Din pacate, aici, in Dubai, cu toate ca salariile medicilor sunt astronomice, nu am reusit sa gasesc niciun medic in care sa am incredere. Asa ca, mergi pe mana medicului tau.
Alina, stai linistita, nu aveai cum sa stii aceste detalii, "mea culpa", dar este adevarat ca eu totusi locuiesc in Dubai. Iti ador fetele, mi se pare ca Justina seamana un pic cu fetita mea.
Miria Cristina, Vladimirescu, Dianami, Yaya, Lara, Cenia, va apreciez pt toate cunostintele voastre in domeniul medical, sunt extrem de folositoare pt multe mamici! Nici nu aveti voi idee!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irene26 spune:
Nafi, am uitat sa mentionez ca si fetita mea a cazut din pat de la o inlatime mica, dar, uite, ca nu a avut nimic! Doamne fereste! Intr-adevar, copiii au oasele foarte flexibile, deci poti sa dormi linistita. Dar mai stiu ca si frica este mare, ca si eu ca si tine, nici nu ma mai tineam pe picioare! Ooooof!
Irene
It's not good how good you are, it's how good you want to be.
honeybaby spune:
Nafi - ooff imi pare rau de cazatura. Bine ca nu a fost nimic grav.
Va tot bat la cap.. asigurativa sa sunt in siguranta si nu au cum sa cada cand plecati de langa ei. Nu stiti cum cad.
Bebeluna a cazut de la distanta mica si ati vazaut catamai hematomul avea.
Uta - ma gandeam la tine zilele trecute. Ma bucur ca ai trecut pe aici. Eu zic sa nu mai asculti de mama decat daca are cumva competenta in pediatrie. Cu siguranta vrea binele nepotului dar vremurile sunt altele iar ei, parintii, nu mai sunt la curent cu ultimele studii in domeniu
Ma duc la nani
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
irene26 spune:
Miria Cristina, din pacate pt mine, nu am acces la acest site, flikr.com! Este blocat de Emirate si nu stiu de ce?!
Irene
It's not how good you are, it how good you want to be.
uta_ciun spune:
multumesc mult pt raspunsuri, annya, nu m-am gandit sa-i dau suc intai
am incercat un piure foartte subtire din fulgi de orez cu lapte de-al meu, si apoi fulgi de ovaz cu lapte, dar nu a vrut deloc, asa ca pe urma am mai pus cate o lingurita de cereale direct in biberon
la fructe, tot asa am facut un piure subtire, aproape lichid, din cate un singur fel de fruct intai si pe urma combinat: pepene/banana, mar/para, sau borcanele gata cumparate; la legume am facut o combinatie de morcov/cartof/pastarnac
pur si simplu nu deschide gura cand vede lingurita lui, in schimb se uita in farfuria noastra mereu.
azi n-am deloc chef de munca si am profitat sa citesc din urma, multumesc inca o data