Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Atb si toate mamicile cu puiuti prima data la scoala va doresc inima tare.

Daria e OK, nu plinge (are vechime-gradinita particulara si gradinita de vara) dar nu prea maninca si nu doarme la prinz.
Eu sunt cam "indoita" daca sintemul de invatamint romanesc de stat e cel mai bun pentru ea...personaj auxiliar insuficient, copii multi la grupa (25) etc...

Bebe David e bine. Maninca bine, si-a marit programul de veghe, imi incalzeste inima cind zimbeste asa luminos si cu ochiii.

Va sarut, merg sa meditez la soarca acestei tari...

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - pt Joy sa-i treaca supararea.

Irene - acum vad cu cine seamana Diana. Zi repede ca mananci tu acolo?

Asteropi - unde esti fata cu pozele alea ??

Au sosit pozele de la botez. varzaaaa , eu faceam poze mai misto, daca aveam si aparat profi ieseau beton
Am selectat cateva... mai am dar doarme Vali si Cd-ul in calc din dormitor..
Aici sunt pozele de la botez

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

irene am facut modificarile..credeam ca in Dubai.
Sii, ce bine arati..
Diana e o dulcica.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Dragi mamici de iepurasi, nu cred ca am scris niciodata de cand a venit puiul meu pe lume, imi pare tare rau ca nu reusesc sa va citesc. Sunt tare trista ca a trebuit sa ma intorc la serviciu cand avea david 4 luni, dar asta e SUA.

As vrea un sfat legat de mancarea solida. Nu stiu cum sa mai fac, mama e aici si ma cam streseaza ca nu mananca copilul, ca slabeste, pediatrul imi spune ca e perfect si ca nu am ce sa fac decat sa continui sa ii introduc arome noi.

Problema e ca bebe nu e interesat de mancarea cu lingurita. E foarte interesat de lingurita pe care o baga daca se poate pina in fundul gatului (poate el crede ca e jucarie) dar nu deschide deloc gurita cand intind eu linghurita cu mancare

Am incercat la 5 luni si vreo 2 saptamani. Am facut pauza o saptamana, dar nici acum, la 6 luni si 1 saptamana nu avem mai mult succes.

Reuseste sa manince PACALIT, cateva lingurite de piure de diferite fructe dimineata (~ 50 g, le lisez eu si le pun in borcanel de mancare cumparata, am incercat si de la magazin, am crezut ca nu ii place proaspat) si cateva de piure de diferite legume dupa-amiaza. Cantitatea de lapte este aceeasi, intre 700-900 ml zilnic, in mare parte lapte de san (pompat)si o masa, uneori doua de formula

Alta intrebare, exista vreo regula, cat trebuie sa manince bebe la varsta asta, la ce interval, etc? Pediatrul de aici: bebe mamanca cat vrea si cand vrea, sa nu ma stresez, creste, e in grafic. Mai greu sa nu ma stresez cand mama e aici si-mi zice mereu ca sigur nu-i mai place laptele meu, ca nu mai e bun, etc

David, la controlul de 6 luni avea 65 cm si 7660 g. S-a nascut cu 3220 g si 48 cm

Multumesc, uta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Denisa, arati superb, iar fetita e o dulcica! Doamne, ce repede cresc!!!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

www.youtube.com/watch?v=QnZoHyAKgG0" target="_blank">Raducu la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, mai, DENISA nu fi rautacioasa!
Sunt superbe pozele!
Adica voi!
Adica Maya!

Ai avut o rochie tare vesela. Se potrivea temperamentului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

annya f frumos filmuletul..imi place ca l-a filmat in m multe ipostaze..
Denisa am vb azi cu Aliana2 e fff obosita..si va reveni cu poze maine sau poimaine..cand va putea ea..
Mi-a trimis mie cateva..sunt amandoua superbe..
N-am salvat pozele..numai le-am vazut prin sharing..dar m bine o las pe ea sa le incarce..oricum avea cateva si vrea sa puna m multe.
Si voi ati fost superbe..unele poze nu le-a incadrat bine, dar compenseaza cele de la urma..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

ANNYA - Ma bucur ca ai intrat!
Bebele tau se face tot mai frumos!

Mergi la inceput

Legat de botez. Am fost la unul facut in postul Craciunului si meniul era tot de post, dar jur ca nu-ti dadeai seama. Atat de bun si dichisit era.

Ca doar posturile nu se tin doar cu fasole batuta si cartofi prajiti.

Mergi la inceput

UTA - Las-o pe mama in pace!
Copilul are cesuletul lui si ritmul lui. Va manca. Da-i pace si cand vei mai incepe ia-l incet si cu foarte putin din prima.

Si nu uita regula de baza: LAPTELE ESTE ALIMENTUL COPILULUI PANA LA 1 AN.
Restul e joaca sa se familiarizeze cu gustul, textura....

Mergi la inceput