Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete azi dam de baut ca am schimbat semnatura si prefixul mult a fost putin mai e si deja emotiile sunt cat casa sa speram ca la urmatoarea eco venim cu vesti bune...sa fie si bebelina mea intoarsa cum trebui si poate scapam si de problema cu ventriculii aia nesuferiti

LA MULTI ANI FETELOR CARE SE SARBATORESC AZI nastere usoara si bebei sanatosi si cuminti

Abia astept babyexpo in prima zi la prima ora ma instalez in fata usii

Doamne ai grija si de noi 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bebelu, nu te supara pe mine, please..dar am o obsesie d egravida ...ai pus liniuta la "dati" in indemnul tau de a-l ajuta pe Siluan. Si de ieri tot imi fac in minte lectia de gramatica. Scoate liniuta aia, ca o sa inebunesc de la atatea exercitii gramaticale. E scris mare si nu pot sari peste Stiu ca e urat din partea mea, dar chestia asta a devenit o obsesie cu mine. si cd citesc ceva, imi repet in gand cum e corect gramatical, de ce, cum ar fi daca ar fi altfel fraza. asta mi se trage de la faptul ca m-am simtit deodata mai fara neuroni, decand cu sarcinile si am zis sa-i pun la lucru.
O sa vedeti, ca odata cu bebe, o sa aveti niste scapari de mama mama, si atunci o sa vi sa aprinda si voua beculetul...bine, sa nu ajungeti ca mine, care, stau la televizor si fac analiza gramaticala a subtritarii...ca in rest n-am timp.
Ma mai obsedeaza faptul ca nu mai stiu matematica. Imi bat capul cu formule, si vad ca nu-mi mai amintesc. Nici grupele farmaceutice nu le mai stiu ...am o groaza de obsesii

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Va multumesc mult pentru urarile transmise, sper sa avem toate bebelusi sanatosi si frumosi, sa ne bucuram de ei.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Corina
sincer..nici nu mi-am dat seama..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DATI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

M-a luat un somn crunt... va las si revin dupa ce ma trezesc. Pup burticile!

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

uh..in sfarsit am reusit sa va recuperez!!!! numa de duminica n-am intrat si cu toate astea am avut ceva de citit!
LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!! sa fiti sanatoase, fericite, implinite, sa aveti parte de nasteri usoare, la termen si bb-i sanatosi si cumintei
eu, de 2 zile, am jucarii noi . o masina de paine si un mop din ala cu aburi. asa incantata sunt!!!! nu-mi mai tb calculator, televizor, telefon...nimic...ma joc numai cu ele
Clara a inceput grupa mare la o gradi noua si totul pare sa fie ok, mai putin treaba cu dormitul la pranz. nu vrea sub nicio forma sa doarma acolo...of cred ca va trebui sa-i fac pe plac si sa o iau inainte de somn

ral_eli si eu am un stres cu ureaplasma asta. n-am scapat de ea nici dupa trat cu antibiotice

gata...ma duc sa ma uit pe picassa...ca am citit ca au aprut poze noi

26+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Beatrice, Iris, GeniusaMulti ani fericiti, sa fiti sanatoase si fericite si tot ce va doriti voi sa se implineasca!

Corina, ai grija cu Next-ul ca e boala grea si fara leac Iti spune o patita. Eu sunt mare mare fan al lor, imbrac toata trupa de la ei. Acum ma straduiesc sa le dau o pauza, sa mai iau si de la altii, ca zau ca suntem ciudati: acum de ex in afara de chiloti, totul de pe mine e de la ei Da, si pantofii

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

beatrice, baneocinul e util sa il ai in caz ca observi ceva dubios la buric (mai concret un pediatru cu mintile acasa) gen un miros neplacut. este totusi un antibiotic si nu se pune "profilactic" pe buric la fel cum nu se iau antibiotice "profilactic" la fiecare raceala. alcoolul sau betadina trebuie si ele folosite cu moderatie eventual o data seara dupa baitza (pana la caderea buricului) pentru a asigura o uscare mai buna zonei. e f important sa va gasiti din vreme un pediatru care sa nu fi prescris antibiotice decat f f rar in activitatea lui (asa cum e normal sa fie), care nu recomande lapte praf din orice tampenie, in general care sa nu fie agentul de vanzari - cu nu asa de multa minte - ale diversor companii farmaceutice.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

eu, de 2 zile, am jucarii noi . o masina de paine si un mop din ala cu aburi. asa incantata sunt!!!! nu-mi mai tb calculator, televizor, telefon...nimic...ma joc numai cu ele

ral_eli si eu am un stres cu ureaplasma asta. n-am scapat de ea nici dupa trat cu antibiotice

26+ + Clara Maria (01/02/2006)

cum te impaci cu mopul ala ? cati bani ai dat pe el? si eu ma gandeam sa imi cumpar, adika sigur o sa-mi cumpar ca numai vreau sa sterg pe jos cu solutii toxice, mai ales acum cu bebe.

la inceput eram f relaxat in ce priveste crocobaurul , ma convinsesem singura s afiu calma ca nu pateste bebe nimik, dar decat mi-a iesit anliza aia si arata ca a devenit si mai rezistent am intrat in panica.

acum ma sperii din orice, sotul innebuneste cand mergem cu masina ca i-am impus limita maxima 100 km/ora; iar duminca m-a bufnit plansul de 2 ori in parc, asa fara un motiv real...
off dc as mai taia din lista aia lunga cu treburi care le am de facut poate m-as simti mai in siguranta

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Vroiam sa te intreb ca tot te-am prins pe la odisee. As putea sa ma impartasesc inainte de nastere fara sa tin cele 3 zile de post?Ca eu cred ca starea asta de lesin mai accentuata azi se datoraza si faptului ca incercam sa tin azi post.

31+

Beatrice, am o prietena graviduta care s-a impartasit si fara sa tina post. Din cate stiu eu, femeilor gravide li se permite sa nu tina post.

25+ viitoare mami de

Mergi la inceput