Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Fetele ...deci GATA...m-am suparat ...
va rog cand adaugati poze noi schimbati si poze de coperta album ...ca sa ne prindem ca s-au adaugat poze noi
De accord?

Fericita 32+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Dragelor, hai sa va povestesc si eu de anemia mea care se pare ca e cea mai tare dintre toate:-) Hemoglobina 9.99. Mi-a dat doctorita sa iau niste fiole de fier 2 pe zi se cheama TOT'HEMA daca a auzit cineva de ele. APoi in continuare tadiferon. A zis doctorita ca tb s aintram in cezariana cu o hemoglobina decenta.
In plus, a gasit in secretie stafilococ beta hemolitic pe care il tratam cu augmentin 7 zile.
Si in plus nu am bonaaaaaaaaaa!!!! Si merg in fiecare zi l ainterviuri de mi s-au amestecat in cap.
Cand va aud cu bagaj de spital, cu cumparaturi de bebe, mie mi se pare ca mai am o gramadaaaaaaaaaa.
Fetitei mele i-a trecut raceala si maine o duc in sfarsit la gradinita cea noua!!! Am emotii, sper sa ii placa.
Vasari, am inteles eu gresit sau tu zisesei ca nu o mai dai anul asta pe Maria la gradi? Sau intentionezi sa o retragi cand se naste bb mic?

28+ si mami de Irina (10.02.2007)

Si eu iau Tot'hema, 1 la 2 zile (pentru ca iau si calciu)

25+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

ral_eli, am dat 80 ron pe el de la magazinul choicebrand. dar nu l-am comandat online, ci m-am dus la ei la magazin ca sa-l si vad la treaba . si eu tot din motivul asta l-am luat...ca sa nu mai folosesc detergenti. din testele facute pana acum de mine pe diverse suprafete pare eficient. curata f bine gresia si parchetul, nu lasa urme (eu aveam o obsesie legata de urmele lasate de laveta/mop pe parchet). in privinta covoarelor nu stiu inca ce sa zic pt ca la mine tocmai ce a fost tanti la curatenie vineri si covorul este curat (spalat cu peria cu biocarpet). eu sper ca mopul asta sa inlocuiesca periatul clasic al covorului cu detergent. dar si dc se va dovedi util numai pt gresie si parchet tot sunt incantata. am un singur covor...si ala nu foarte mare

legat de crocobaurul ala de ureaplasma la mine e invers. la inceput am fost fff speriata, plangeam etc, dar acum m-am relaxat. sunt sigura ca o sa fie bine si bb nu va fi afectat. in multe tari din europa si in SUA nici macar nu se face aceasta analiza pt ca se pare ca nu a fost dovedita clar legatura intre ruperea prematura a membranelor sau anumite infectii la bb si aceasta bacterie. asa ca...relax

26+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

ral_eli, am dat 80 ron pe el de la magazinul choicebrand.

doar 80 ?? eu il vazusem la o prietena care a dat vreo 400. pot sa-mi zici ce model ti-ai luat tu? http://www.choice brand.ro/electrocasnice/aparate-de-curatat-cu-abur.html

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor eu sunt foarte happy.

Mie nu mi-a dat doctorul sa fac secretia de col niciodata in sarcina si imi tot spunea ca o facem in trimestrul 3 ca atunci e mai periculos bla bla bla. Si eram asa un pic speriata ca ma gandeam ca cine stie ce si cum. Mi-am facut saptamana trecuta secretia si a iesit ok. Sunt linistita. Acu tre sa ajung pe la doctorita de familie sa imi dea setul de analize cu toate cele .

28+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui anymona

ral_eli, am dat 80 ron pe el de la magazinul choicebrand.

doar 80 ?? eu il vazusem la o prietena care a dat vreo 400. pot sa-mi zici ce model ti-ai luat tu? http://www.choice brand.ro/electrocasnice/aparate-de-curatat-cu-abur.html

29+

eu l-am luat pe asta: http://www.choice brand.ro/aparate-de-curatat-cu-abur/mop-cu-aburi-dirt-devil-m333-1_2893.html. vezi ca la magazin au oferte care nu sunt pe site si preturi mai mici. eu pe asta l-am luat ieri cu 80 ron. cel galben, de ex (http://www.choice brand.ro/aparate-de-curatat-cu-abur/mop-h2o-cu-aburi-team-shst78_2101.html), era 50 ron.
aveau si maturi electrice sau aparate de curatat cu abur, din alea manuale, la 20 ron! io zic mai bine te duci la ei la mag, decat sa iei de pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

e f important sa va gasiti din vreme un pediatru care sa nu fi prescris antibiotice decat f f rar in activitatea lui(asa cum e normal sa fie), care nu recomande lapte praf din orice tampenie, in general care sa nu fie agentul de vanzari - cu nu asa de multa minte - ale diversor companii farmaceutice.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Sfatul este perfect corect insa pediatrul descris e atat de greu de gasit. As adauga sa fiti pregatite sa ii tot schimbati, sa va indoiti de sfaturile lor, sa ii verificati si sa aveti mereu o varianta de rezerva. Va urez succes, eu am gasit una corespunzatoare dupa 6 ani si acum imi este frica ca o sa renunt la ea daca tine mortis sa imi vaccinez copilul...

Sunset, felicitari . Cum te mai simti?

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi
Abia astept babyexpo in prima zi la prima ora ma instalez in fata usii

Sunset,felicitari pt schimbarea semnaturii!
Poate mergem impreuna la Babyexpo. As merge si eu joi

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

numai burtici frumoase am vazut pe picasa.....suntem toate niste frumoase
o sa pun si eu poze cu burtica cand am fost nasica dar cam peste 1 sapt si ceva , sa primesc pozele de la fini

28 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, burtici!
Eu sunt la serviciu, o sa scriu rapid, pt ca mai am cate ceva de rezolvat astazi si maine, cat mai prestez
LA MULTI ANI!!!Beatrice, Iris-Harieta , Geniusamb . Sa fiti sanatoase, fericite si sa nasteti usor si la termen
ral_eli, eu am luat azitrox pt ureaplasma. Mi-au repetat-o cand eram internata la Municipal si cica a iesit negativ rezultatul. Ma gandesc sa o repet si eu peste vreo 2 sapt, desi nu stiu daca sa ma mai caut atat.

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput