Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui anymona

ral_eli, am dat 80 ron pe el de la magazinul choicebrand.

26+ + Clara Maria (01/02/2006)

doar 80 ?? eu il vazusem la o prietena care a dat vreo 400. pot sa-mi zici ce model ti-ai luat tu? http://www.choice brand.ro/electrocasnice/aparate-de-curatat-cu-abur.html

29+

eu l-am luat pe asta: http://www.choice brand.ro/aparate-de-curatat-cu-abur/mop-cu-aburi-dirt-devil-m333-1_2893.html. vezi ca la magazin au oferte care nu sunt pe site si preturi mai mici. eu pe asta l-am luat ieri cu 80 ron. cel galben, de ex (http://www.choice brand.ro/aparate-de-curatat-cu-abur/mop-h2o-cu-aburi-team-shst78_2101.html), era 50 ron.
aveau si maturi electrice sau aparate de curatat cu abur, din alea manuale, la 20 ron! io zic mai bine te duci la ei la mag, decat sa iei de pe net

26+ + Clara Maria (01/02/2006)

multumesc mult pt pont!
la pretul asta mi-l cumpar de saptamana asta!

29+

Mergi la inceput

misticgirl azitrox am luat si eu , dar degeaba

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

miruna, eu l-am gasit pe-al meu dupa numai un an. prima pediatra a fost horror. ne trata in scarba si copilul urla numai cand o vedea. mi-a recomandat la un moment dat vitamine pentru ca copilul meu era mai slab decat zicea acolo la ea in carnetzel. noul pediatru chiar i-a facut un grafic de crestere personalizat si a observat ce stiam si eu (ca se dezvolta armonios). am avut noroc, nu? chiar avem zilele astea o discutie constructiva pe tema vaccinarilor, si in nici un caz nu s-a pus in pozitia de a hotari in locul meu ce e mai bine sa fac si cum. ma sustine e absolut minunat cand intalnesti un doctor bun.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doamne, incepusem sa tremur de la starile de lesin!Am baut un litru de lapte dulce!Acum mi-am revenit! Bine ca mi-am serbat ziua duminica si m-am simtit bine. Acum stau singurica in patutz si-l astept cuminte pe my husband ca sa ma scoata la plimbare, la un restaurant.

BraveGirl, ai PM.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Test

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

vreau si eu la restaurant bine lasand la o parte ca azi e post mare si ca am un copchil care nu poate sta linistit la restaurant...

v-ati tot laudat cu poze si am bagat si eu un nas pe picasa dar abia am vazut 2-3 burtici mai mari. sper sa vad mai multe, chiar daca nu m-am invrednicit sa pun nici una cu mine. incerc sa pun si eu una acum. sa nu fiu chiar codasha codashelor!

Mergi la inceput

apropos de kg eu chiar nu am luat nici unul pana acum. dar dupa cum se va vedea din poza nici nu eram slaba de la bun inceput. abia dupa sarcina asta imi gasesc si eu timpul sa revin la normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Vad ca vb de vaccine. Explicati-mi si mie care e treabba cu ele, ce tb sa stim, facem?

s32 Lucas Petru

Mergi la inceput

da da
asta vroiam sa intreb si eu, de vaccinuri
de unde pot sa ma documentez in privinta asta
am inteles ca sunt 3 scheme ...

stiu ca sunt mamici care nu vor sa faca vaccin. puteti sa-mi spuneti de unde v-ati informat

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

apropos de kg eu chiar nu am luat nici unul pana acum. dar dupa cum se va vedea din poza nici nu eram slaba de la bun inceput. abia dupa sarcina asta imi gasesc si eu timpul sa revin la normal.

eu cu tine nici nu mai vorbesc !
vii cu deastea pe aici si asa suntem sensibile .
eu am avut mult inainte, am luat deja 11 si inca mai cresc , si o sa am mult dupa

29+

Mergi la inceput