Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 7
Lore1983 spune:
Beatrice, Iris-Harieta , Geniusamb sa aveti parte numai de lucruri bune si frumoase, de copiii sanatosi si cuminti si de o nastere usoara!
Cat despre kg in plus: am ajuns la 76 kg de la 67 kg la 1,71m. Oricum, oricate kg as lua (sper ca nu prea multe), pentru mine este mai important sa fie bebe sanatos! Slabim noi dupa nastere !
25+ viitoare mami de
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
da, betadina e iod si pulberea se cheama baneocin. Mami fericita si implinita de Iulia si 27+ |
Ca la farmacie m-au intrebat cum vreau baneocinul:unguent, pulbere sau solutie(parca!)si am zis si eu asa: pulbere.
Aolo, am o stare asa de lesin de m-au trecut transpiratiile. Abia scriu ca mi s-au inmuiat mainile de tot
31+
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 burtici pe voi va mai doar muschii de sub burta,ligamentele atunci cand va miscati? pt mine este un chin... 29+ cu si ingeras in ceruri |
si pe mine ma dor, nu intotdeauna, dar mai ales cand merg mai mult , ma doare asa tare de ma cocoseaza
29+
ana_o spune:
Ratusca, Amelia, !
Sashenka, te asteptam cu vesti bune, pana atunci tinem pumnii si gandim pozitiv!
Numai ce am mancat un bol plin cu salata de rosii, kapia si ceapa... mmmm, ce bun si sanatos! Mancarea mea preferata, cea mai rapida, ever!
Ar trebui sa ne bagam AMR-ul, noi, astea care am trecut de 30... Symo a fost cea care a dat startul, eu o urmez cat de curand. Numai sa-mi fac curaj....
Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
bebelu86 spune:
beatrice si eu de ieri am aceeasi stare..
chiar eram sa pic de 3 ori..noroc k era sotu cu mine.
nu stiu de la ce ar putea sa fie.
k nu am avut nici o problpana acu..
si acu dintr-o data m-a luat.
dc stau jos sau in pat sunt doar moale..dc ma ridic...in max 10 min ma ia cu lesin
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ral_eli spune:
am vazut pozele si suntei niste frumoase, de fapt cand va plangeti ca v-ati ingrasat de fapt va alintati, ca la poza nu se vede decat burtici frumoase . ma duc sa caut niste poze cu mine , asa ca sa vedeti cum arata un adevarat butoi
29+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 beatrice si eu de ieri am aceeasi stare.. chiar eram sa pic de 3 ori..noroc k era sotu cu mine. nu stiu de la ce ar putea sa fie. k nu am avut nici o problpana acu.. si acu dintr-o data m-a luat. dc stau jos sau in pat sunt doar moale..dc ma ridic...in max 10 min ma ia cu lesin Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
eu sunt obisnuita cu starile de lesin, dar azi e o zi mai specialaca-i ziua mea
Vroiam sa te intreb ca tot te-am prins pe la odisee. As putea sa ma impartasesc inainte de nastere fara sa tin cele 3 zile de post?Ca eu cred ca starea asta de lesin mai accentuata azi se datoraza si faptului ca incercam sa tin azi post.
31+
ioanast spune:
Dragelor, hai sa va povestesc si eu de anemia mea care se pare ca e cea mai tare dintre toate:-) Hemoglobina 9.99. Mi-a dat doctorita sa iau niste fiole de fier 2 pe zi se cheama TOT'HEMA daca a auzit cineva de ele. APoi in continuare tadiferon. A zis doctorita ca tb s aintram in cezariana cu o hemoglobina decenta.
In plus, a gasit in secretie stafilococ beta hemolitic pe care il tratam cu augmentin 7 zile.
Si in plus nu am bonaaaaaaaaaa!!!! Si merg in fiecare zi l ainterviuri de mi s-au amestecat in cap.
Cand va aud cu bagaj de spital, cu cumparaturi de bebe, mie mi se pare ca mai am o gramadaaaaaaaaaa.
Fetitei mele i-a trecut raceala si maine o duc in sfarsit la gradinita cea noua!!! Am emotii, sper sa ii placa.
Vasari, am inteles eu gresit sau tu zisesei ca nu o mai dai anul asta pe Maria la gradi? Sau intentionezi sa o retragi cand se naste bb mic?
28+ si mami de Irina (10.02.2007)
bebelu86 spune:
Beatrice si eu am aceeasi probl..am vb cu duhovnicu si i-am explicat k mi-e greu sa tin post.
mi-a zis sa vin la 2 sapt sa ma impartasesc.
vb cel mai bine cu duhovnicu tau, explica-i sit, sigur va intelege
si sigur te va impartasi.
nu cred k va zice nu.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!