Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu o sa fiu la babyexpo vineri pe la 11, ca sa evitam aglomeratia de dupa-amiaza si de wk.
eu iar am insomnii, de unde pe la 6 seara imi cadeau ochii in gura de somn, acum sunt plina de energie si de ganduri

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Neatza!Aici Somnambululul!Am incercat sa adorm la 12 noaptea, mi-a reusit dupa multe zvarcoleli cred ca abia peste o ora, m-am trezit o data la toaleta si a doua oara, iata-ma acum, la 5, in fata calculatorului.

cum naiba sa nu fii tafnos cand nici nu ma odihnesc? Cand sunt zombi...In cursul zilei, e ceva de groaza, cu greu reusesc sa atipesc daca atipesc o juma de ora, iar uneori cand se intampla acest lucru, suna tel, suna la usa

31+

Mergi la inceput

"Una din 5 gravide cu placenta previa au si contractii uterine"
De aici contractiile mele
riscuri:
- dezvoltare fetala scazuta;
- nastere prematura;
- defecte de nastere;
- infectie dupa nastere

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si de la noi! Azi dam de baut multe ceaiuri si ciocolata calda homemade, cu migdale sau alune, pentru cele 32 de saptamani implinite

Vad ca sunteti foarte optimiste si pline de elan fata de Baby Expo. Eu una dupa prima experienta nu mai calc acolo. Incepand cu parcarea si sfarsind cu haosul din interior. Atunci cand am fost eu, hainutele desi erau no-name-uri costau cat/aproape cat cele de marca... am cumparat doua treninguri de copii ca sa nu zica sotul ca l-am carat degeaba.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata

Ne am trezit la 7, bebe n a mai fost chip sa adoarma.... S-a jucat prin burtica pana m am ridicat din pat si apoi, bineinteles, a adormit..

La multi ani MATIZ!!!

Miruna, felicitari pt schimbarea de semnatura!
Syl , multa sanatate

Ma duc sa fac cafeaua pana se trezeste sotzu si revin cand pleaca el

32+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata si de la mine!

LA MULTI ANI Matiz ! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Si noi tot vineri mergem la babyexpo, dar dupa amiaza, ca mergem la serviciu si n-avem cum altfel.

Al meu motanila azi-noapte a inceput sa ma framante pe burtica si pana la urma s-a asezat comod, undeva la baza burticii si a inceput sa toarca. Asa mi-a placut... A mai incercat el de-astea acum vreo saptamana, dar bebelina a dat un sut de mi-a sarit motanul cat colo. E asa haios ca e tare nedumerit, nu stie cine si de ce l-a gonit, mai ales ca eu il las sa-si faca mendrele, n-am treaba, cat timp nu ma deranjeaza.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Miruna, felicitari pentru semnatura! Mai e putin si iti vezi bebeicul .

26+

Mergi la inceput

Mirunala mai mare!

Matiz, Happy Birthday!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Sper ca voi sunteti mai bine, ca eu sunt tare prost dispusa

Ieri am avut programare la Herghelegiu (in fine, o aveam mai demult, m-a amanat, m-am certat cu asistenta, pana m-a inghesuit ieri). Da mai bine nu ma certam si o lasam anulata, ca am iesit traumatizata

Adica, nu e prima ecografie care o fac, am facut mai mult decat dublul normalului in sarcina asta. Si nu doar la un sg doctor. Dar pana acum nimeni nu a mai apasat in halul asta. Eram efectiv in chinuri, nu imi doream decat sa se termine mai repede Si dupa ce ca era cu aparatul in burta mea, la aproximativ 30 de secunde il scutura de vreo 2 ori violent, tot lipit de burta mea, de simteam o durere asa, covarsitoare.

Rezultatul: inima nu se poate evalua ecografic din cauza grosimii placentei anterioare , colul "pare cam" de 3.7cm, fluxul sanguin stang nu se poate identifica Si totul a culminat cu momentul in care a vrut sa ii mai vada la fata nu stiu ce (a mormait ceva gen deviatie de sept, daca are), dar bebe statea mandru cu ceafa inspre fata, si H a inceput sa ma impinga in burta cu mainile de ziceam ca ma da jos de pe masa Bebe meu insa s-a tinut tare, a refuzat sa se miste , ceea ce in mod pervers mi-a facut placere.

Pe sot l-a bufnit rasul cand i-am povestit de toate cele care nu s-au putut evalua, si m-a intrebat daca nu a zis cumva ca "par cam" 50% sanse sa fiu insarcinata Dar eu am fost chiar traumatizata, ca sunt obisnuita sa fiu foarte delicata cu burtica mea cea cu chirias

s32 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si acu ca mi-am spus oful ...

Miruna, felicitari pentru semnatura. Si noi vineri intram in 33, si mi se pare ca mai depasim un prag cu ocazia asta

Cu baby expo, eu pacalit mama din dotare, si merg cu ea joi dimineata. Apoi o sa vina si sotul, fix la sfarsit, cand stiu ce vreau sa vada si el (deh, cica are treaba si nu poate sa stea sa analizeze cu mine toate tarabele). Pe mine m-ar interesa sa cumparam un marsupiu, de ala de tinut in fata. Si vreau sa il probeze sotul, pe care l-am desemnat cangurul sef

s32 Lucas Petru

Mergi la inceput