Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Sugubina, multumesc. Deci sunt ceva gen legume gratinate...
Eu sunt f suparata, asta seara am observat ca mi s-au umflat groaznic gleznele si cand apas ramane urma degetului. Tensiunea e tot mica, incerc sa-mi fac maine-poimaine niste analize. Mi-e atat de frica de preeclampsie.:( La Maria am avut mare noroc, speram ca la a doua sarcina sa nu mai am probleme.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bb_alinus spune:
Seara buna si de la noi!
LA multi ani sarbatoritelor!
Legat de produse pt bebe, noi folosim Mustela ( cred ca am mai zis), deja mi-am facut stoc, dar la noi se consuma mult ca si pe Amalia tot cu asta o spal. Insa recent am descoperit gama pt bebei ( merge si la copii mai marisori) de la The Body Shop, Recent am luat un set de sampon, gel, crema si ulei de masaj ( era intr-o mini trusa promotionala) si l-am folosit la fii-mea, ne-a placut la amandoua, are asa un parfum discret, fin. Asa ca o sa trecem pe astea dupa ce epuizam stocul de Mustela!
Hmmmm, mai imi scapa ochiul la retetele voastre, si ma inspir!
Ieri am facut placinta cu branza ( cottage cheese) si iaurt....nici nu a apucat sa se raceasca in tava!
Syl imi pare rau ca ai avut vesti nu prea bune la eco. Sper sa nu fie grav!
Alina (32 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Doura, ramane sa descopar cine este mai bun. Ea sau Iosup? Beatrice, la cine faci tu ecografele? ![]() ![]() |
La Botica Radulescu. Nu stiu cat o fi de bun, dar 2 medici mi l-au recomandat: Haiduc si Badea
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
vmadelain spune:
citat din mesajul lui Vasari Sugubina, multumesc. Deci sunt ceva gen legume gratinate... Eu sunt f suparata, asta seara am observat ca mi s-au umflat groaznic gleznele si cand apas ramane urma degetului. Tensiunea e tot mica, incerc sa-mi fac maine-poimaine niste analize. Mi-e atat de frica de preeclampsie.:( La Maria am avut mare noroc, speram ca la a doua sarcina sa nu mai am probleme. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+ |
Ma alatur cu frica de preeclampsie! Dar dr mea m-a linistit! Cred ca stii mai bine ca mine ca e important sa nu gandim negativ, sa nu atragem raul!
Incearca sa nu mai fii suparata in ceea ce priveste umflarea picioarelor, o sa treaca dupa nastere! important e ca tensiunea e mica, nu a crescut, iar fata nu e umflata! Mie dr mi-a zis ca atat timp cat tensiunea este ok sa nu imi fac prob legate de umflarea picioarelor! Ele se pot umfla, important e ca fata si mainile sa nu se umfle excesiv. Prob sunt retentia de apa si circulatia incetinita!
Si eu ma chinui grozav cu edeme la picioare, imi aratau la sf zilei de ziceai ca mi-am rupt gleznele sau ceva pe acolo, extrem de umflate...Acum sunt o leaca mai bine...Ca remediu am incercat sa nu mai mananc prea sarat spre deloc si folosesc o crema de la Chicco anti-fatigue! Si sa stii ca sunt chiar mai bine! Pt linistea ta poti face analize la urina, acolo se determina cel mai repede, daca sunt sau nu proteine in urina! Dar eu sunt sigura ca nu trebuie sa te ingrijorezi!
![](pupic.gif)
Vad ca sunt ceva doritoare de venit joi la targ, poate ne vedem pe acolo!
Sper ca in seara asta sa nu mai avem insomnii si sa avem un somn linistitor si odihnitor!Va pup cu drag!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Madalina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl si eu vreau sa merg joi pe la 11 la targ. sa vad de cine 'ma milogesc' sa ma duca ![]() ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Noi suntem super busy cu o constructie si-mi zice sotul ca sambata dupa amiaza sa mergem la Baby Expo. Cum sunt si cu nervii in batista, am inceput sa plang, ca eu astept de mult timp aceasta expozitie. Samb dupa amaiza?Poate cand nici nu se vor mai face aprovizionari?
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui ana_o Sorina, bazinul incepe sa se "pregateasca" pentru the big moment. Toate durerile astea au trecut si pe la noi, deci nu esti singura. O sa vezi ca in curand nu te vor mai deranja aceste probleme. ![]() Syl, imi pare rau pentru situatia prin care treci. Sper sa gasesti programare la unul din medicii recomandati si sa fie totul bine, cu bebele, cu tine si cu uterul. ![]() Cine merge joi seara la BabyExpo? ![]() Ana ![]() ![]() |
Programul este pana la 19
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui syl Doura, ecografista la care am fost se cheama Dr. Bradeanu si este la clinica Academica. Mi-a dat impresia ca nu stapaneste bine ecograful ala, in sensul ca s-a reintors la numarat de degetele si de masurat talpile copilului de imi venea sa-i zic ca o facuse deja de 10 ori pana atunci. Se uita la burta, apoi iar la cap apoi iar la burta si subit stai ca n-am facut coloana. A facut coloana, apoi inimioara , rinichii si apoi iar s-a intors la coloana si apoi la talpi. Imi venea sa urlu. Apoi am pus-o sa masoare insistent fluxul in artere ca v-am zis inainte cu 2 zile Iosup mi-a zis ca-s praf cu ele: una 0.75, alta 0.84 si ei i-au iesit normale 0.55. Si subit s-a uitat la placenta, mi-a zis ca e jos insearata si ca acopera orificiul colului aproape total( stiam asta si de la Iosup) apoi ca sa vada mai bine mi-a facut eco transvaginal. Abia la eco transvaginal a observat( ca s-a aplecat sa-mi bage sonda) ca mai am cezariana. La eco n-a vazut cicatricea si stiu ca se vede uterul cicatriceal. Nu stiu ce sa zic, sunt bulversata total. Am sunat la Iosup, mi-a raspuns asistenta care-i face programarile si i-am spus povestea. A zis ca e aproape imposibil ca Iosup sa nu fi vazut asa ceva. Deh, ce sa zica si ea. Am rugat-o totusi sa-i spuna si lui Iosup de situatie si sa ma cheme la un eco, macar mai fac unul la el, desi vorba ei ce sa mai fac daca asa o fi? Ca nu am alta solutie decat sa astept sa nasc si oi vedea atunci daca imi scoate uterul sau nu. Beatrice, si mie mi-e frica. Mi-e frica de trasnfuzie si mai mult mi-e frica de ce o sa urmeze pe urma. Deja ma vad ca o infirma. Tu ai apucat sa vorbesti cu medicul tau daca pe langa uter se mai scoate si altceva: ovare, trompe? Nu stiu, parca am numai ganduri negre. Tu stai la pat? Ai voie sa mergi, sa gatesti sa te plimbi sa mergi la un suc ceva? ![]() ![]() |
La astfel de placente inserate jos, nu au voie sa-ti faca eco transvaginala.
Dr mi-a zis doar de uter.
Da, am voie sa ma plimb, n-am voie amooooor,sport, trepidatii, n-am voie sa ridic nimic, pt ca odata declansata sangerarea, lucru ca sa zic asa normal, in cazul placentei praevia, voi fi nevoita sa ma internez de urgenta si sa stau acolo pana nasc. Mosulik este in spital de o luna si va mai sta inca una.
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
beatrice75 spune:
In ultimul timp, am stat mai mult la pat din cauza contractiilor!
Adipapazi, tu nu ai mai intrat deloc! 31+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
JoAnn, cum mai sunteti?
Madalina, . Maine am si programare la dr ginecolog, sa vad ce-mi spune. Eu trebuie sa-mi fac saptamana asta si analizele anuale pt job, deci voi vedea destul de repede cum stau cu proteinele, iar tensiunea o iau si maine dim, eu de obicei seara o am mai mica. Nu sunt intr-o stare proasta, doar ca speram sa inceapa mai tarziu problemele astea.La prima sarcina la 8 luni eram destul de bine, iar simpomele s-au acutizat repede. Acum abia am inceput 7... Pt picioare eu am o solutie de levantica f placuta. Pot sa o folosesc atata timp cat nu e Maria bagata in mine.:)
Merg sa mai citesc, somn usor tuturor.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+