Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Joy21 cu intorsu bebe am intrebat si eu pe dr ieri si a zis ca slabe sanse..ca nu prea mai e loc dar ca nu e exclus. Si asa cred ca voi naste cu cezariana=ca Puficele sed yin si yang
Super emisiune-din pacate nu spune nimica nou. Noroc ca mai aflam si noi preturi. Desi le cam stim..
sugubina 27+ cu Puficele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
syl spune:
Vasari, pai stai ca merg la ea saptamana viitoare si iti dai seama ca n-o sa rezist sa n-o intreb de ce mi-a ascuns.
Acuma sotul are nervi pe ginecolog ca mi-a spus, ca cica nu trebuia sa-mi zica mai ales ca nu se poate face nimic. Pai si cand sa-mi zica? Dupa ce nasc? Eu cred ca e important sa tii aproape cu pacientul, sa-l pui in tema sa stie si el pe ce planeta traieste.25+
Thomas Bogdan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
fetele care vor sa mearga sambata si duminica la baby expo eu zic sa va mai ganditi. eu mi-am jurat ca nu mai calc sambata dupa ce am stat apropape 2 ore sa iesim din parcare horror
Mami Andreea 30 sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Vasari nu stiu cum ar merge sa pui pe un blat..E o budinca in sine ce facui eu nu e o tarta.
Uite reteta:
- ciuperci cate vrei le calesti pana scad cu putin ulei de masline
- 3 dovlecei medii se taie betigase se sareaza si ii lasi putin
- apoi ii calesti si pe ei la fel/important e sa iasa apa aia din ei
- facem un sos de branza: am calit vreo 2lg unt, am pus doua lg amidon (poti pune si faina) si apoi vreo cana de lapte. Se amesteca pana se ingroase. La final punem branza rasa, telemea, cascaval, parmezan-la marea inspiratie.
- dupa ce s-a racit sosu amestecam cu 3 oo.
-asamblam chestia intr-un vas iena dat cu ulei:am pus un strat de ciuperci, cateva linguri de sos, apoi dovlecei sos..si tot asa terminand cu un strat de sos zdravan. Peste razi cascaval si branza ce vrei tu. Se baga la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.
Crisis ce amuzant povestesti! cu cutremuru!! haha. Da ce l-o fi apucat pe bebe sa sara asa..
sashenka_h si eu vreau la baby expo da merg vineri dimi ca in wk am citit ca e oribil...
sugubina 27+ cu Puficele
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Doura, ecografista la care am fost se cheama Dr. Bradeanu si este la clinica Academica. Mi-a dat impresia ca nu stapaneste bine ecograful ala, in sensul ca s-a reintors la numarat de degetele si de masurat talpile copilului de imi venea sa-i zic ca o facuse deja de 10 ori pana atunci. Se uita la burta, apoi iar la cap apoi iar la burta si subit stai ca n-am facut coloana. A facut coloana, apoi inimioara , rinichii si apoi iar s-a intors la coloana si apoi la talpi. Imi venea sa urlu. Apoi am pus-o sa masoare insistent fluxul in artere ca v-am zis inainte cu 2 zile Iosup mi-a zis ca-s praf cu ele: una 0.75, alta 0.84 si ei i-au iesit normale 0.55. Si subit s-a uitat la placenta, mi-a zis ca e jos insearata si ca acopera orificiul colului aproape total( stiam asta si de la Iosup) apoi ca sa vada mai bine mi-a facut eco transvaginal. Abia la eco transvaginal a observat( ca s-a aplecat sa-mi bage sonda) ca mai am cezariana. La eco n-a vazut cicatricea si stiu ca se vede uterul cicatriceal. Nu stiu ce sa zic, sunt bulversata total. Am sunat la Iosup, mi-a raspuns asistenta care-i face programarile si i-am spus povestea. A zis ca e aproape imposibil ca Iosup sa nu fi vazut asa ceva. Deh, ce sa zica si ea. Am rugat-o totusi sa-i spuna si lui Iosup de situatie si sa ma cheme la un eco, macar mai fac unul la el, desi vorba ei ce sa mai fac daca asa o fi? Ca nu am alta solutie decat sa astept sa nasc si oi vedea atunci daca imi scoate uterul sau nu. Beatrice, si mie mi-e frica. Mi-e frica de trasnfuzie si mai mult mi-e frica de ce o sa urmeze pe urma. Deja ma vad ca o infirma. Tu ai apucat sa vorbesti cu medicul tau daca pe langa uter se mai scoate si altceva: ovare, trompe? Nu stiu, parca am numai ganduri negre. Tu stai la pat? Ai voie sa mergi, sa gatesti sa te plimbi sa mergi la un suc ceva? ![]() ![]() |
syl eu stiu de cristina bradeanu ca este f buna..i-am citit si cv-ul si un cineva in care am mare incredere mi-a recomandat-o pt morfologie fetala...eu pe 16 ma duc la ea
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Ce a fost pe prima tv? ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
A fost o emisiune despre "cotizatiile" din maternitati, cam ce, cat, cui se da, filmari cu camera ascunsa, pareri ale unui oficial din minister dar si ale reporterilor de la Romania Libera.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
syl spune:
Doura, ramane sa descopar cine este mai bun. Ea sau Iosup?
Beatrice, la cine faci tu ecografele?25+
Thomas Bogdan
crisis81 spune:
citat din mesajul lui sugubina Crisis ce amuzant povestesti! cu cutremuru!! haha. Da ce l-o fi apucat pe bebe sa sara asa.. sugubina ![]() ![]() ![]() |
O fi visat urat?
![](icon_smile_big.gif)
Ma bag si eu la subiectul "baby expo" si va spun ca eu am fost la varianta constanteaza numita "baby boom" si am gasit carucioare, patuturi si saltele la preturi mult mai mari decat cele de pe site-urile de specialitate. Asa ca sa va uitati bine la preturi.
Cris
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Joy21 spune:
citat din mesajul lui sugubina Joy21 cu intorsu bebe am intrebat si eu pe dr ieri si a zis ca slabe sanse..ca nu prea mai e loc dar ca nu e exclus. Si asa cred ca voi naste cu cezariana=ca Puficele sed yin si yang sugubina ![]() ![]() ![]() |
Nici nu-mi imaginez cum ar puea avea ele loc amandoua cu capul la iesire
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Victoria, mami de
![](hippi.gif)
![](gravida.gif)
David Lloyd George
BraveGirl spune:
si eu vreau sa merg joi pe la 11 la targ. sa vad de cine 'ma milogesc' sa ma duca ...o sa joc cartea cu gravida cat o balena esuata, incapabila sa se descurce singura. poate sensibilizez
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2