Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P fetelor mai stie careva intre ce ore se recolteaza sange la institutul de Hematologie din Buc (ala de pe Dr Felix) nu mai imi amintesc si trebuie sa ma duc acolo ![]() ![]() |
Luni era pana pe la pranz, si in restul zilelor , in afara de vineri cand nu se recolteaza, doar dimineata8-10. Dar vezi ca s-au mutat in partea din fata a cladirii, sa nu isi fi modificat si orarul.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
syl spune:
Geniusa, da la Bradeanu merg si la morfologia de trim I si eu am fost multumita dar la trim I sunt mult mai putine de masurat Acuma eu am insistat sa se uite f bine la inimioara ( fetita mea s-a nascut cu coarctatie de aorta) si la rinichi( am o sarcina la care am renuntat in 2003 ca copilul avea ambii rinichi polichistici) si arterele uterine pentru ca Iousp imi spusese cu 2 zile inainte niste ciudatenii.
Poate e si efectul vestii, oricum sunt suparata pe ea ca trebuia sa-mi spuna de atunci ce banuieste, nu sa ma lase asa si dupa 1 luna sa-mi zica Vladareanu ca de fapt uite ce a vazut ea atunci.
Daca imi spunea pe loc ma mai protejam si eu, mai ales ca mi-a zis ca am placenta jos insearata si ca sa nu-mi fac griji ca asta se ridica odata cu cresterea sarcinii. In timpul asta am fost la servici, cu fetita am tot umblat pe la clinici ca e ba racita, ba am fost singura la cumparaturi. Putea sa le faca sotul daca stiam. Am participat si la ultimul targ imobiliar ca am avut stand...asta in conditiile in care eu stiam ca nu sunt probleme.25+
Thomas Bogdan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
dati pe prima tv
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu
Natalia Maria
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
buna Lidia, Eu am fost ultima data la ei intre 10.30-11.00 si mi-au recoltat. Cred ca ar fi bine sa ajungi pana in 10.30, sa fii sigura ca nu ajungi prea tarziu! Si eu vreau sa ajung maine sa fac dozarea, poate ne vedem pe acolo! ![]() Madalina ![]() ![]() |
imi pare rau dar eu nu pot sa vin maine pt ca ma duc cu sotul sa isi faca un control medical
![](floare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
anymona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisis81
Vaaaaaai ce bine ma recunosc. Am niste nervi de nu ma mai recunosc. Mi-e teama ca o sa pierd pe toata lumea din jurul meu la cat de tafnoasa sunt in ultimul timp. Daca ma suna cineva ca vine in vizita deja intru in panica. Vreau sa fiu eu cu mine si cu familia mea si atat. LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!! Va doresc sarcini la termen si bebei sanatosi. Cris ![]() ![]() ![]() ![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
musafiri!!!! ce's aia?? sa nu-i vad. parca nici pe cei din familie (parinti, frate, cumnata etc) nu mai vreau sa-i vad. nici la tel nu sunt mai prietenoasa
![](plang.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
ral_eli spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Si pe musafiri cum ii intampinai? Ca eu cand sunt tafnoasa, nu mai vreau sa vad pe nimeni, nu vreau nici sa raspund la telefon. ![]() ![]() ![]() |
si eu , si eu sunt la fel! pe noi ne-a anuntat nasul ca vine in vizita intr-un wk (la insistenteel sotului, de-mi venea sa-l strang de gat) si ma gandesc cu groaza la alea 2 zile de gatit facut curat, stat in picioare, plimbat oamneii prin buc
![](bang.gif)
colac peste pupaza ma suna si fratelo sa-mi zica ca vin si ei luna asta la o sesiune de shopping (care si asta dureaza un wk intreg) dar cu el am putut sa fiu sincera si i-am zis ca sa caute cazare la prieteni
![](icon_smile_big.gif)
iar pe prieteni ii tot evit, vorbim doar pe mess
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui bebelu86 dati pe prima tv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt ![]() ![]() |
Am pierdut inceputul, dar am prins mare parte.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Syl, imi pare tare rau si-ti inteleg supararea. Asta nu as suporta, sa mi se ascunda lucruri, cred ca as face super scandal. Eu de fel sunt calma, dar cand vad ca ceva nu cum trebuie fac schimbari majore. Imi place de dr meu actual ca e f sincer cu mine, imi spune detalii tehnice, dar e si calm. Sper sa gasesti pe cineva care sa te lamureasca bine. La Herghelegiu de obicei gasesti loc fara probleme daca esti pacienta lui... altfel inca nu am aflat.:)
Sugubina, te rog da o reteta detaliata la budinca. Daca as pune totul pe un blat de tarta ar merge? Imi plac la nebunie blaturile subtirele de faina integrala si tarate. Am mai gasit asta, tot cu dovlecei.:)
Madalina, deci la cuib si tu. Eu doar cu planurile, practic nu pot face mare lucru. Maine zugravim, va fi singura miscare pe luna asta, plus curatenia.
Azi am umblat toata ziua, am reusit sa gasesc un patut cum imi doream pentru Maria, de lemn natur. Parca seamana cu patuturile piticilor din Alba ca Zapada. Ne-am indragostit instantaneu. Partea buna e ca am gasit si o saltea de cocos facuta din 2 bucati, una normala si inca o prelungire (patul se poate intinde pana la 2 m). Eu sunt fan saltea de-asta, respira f bine pielea, M transpira pe altele rau si e si tare, pentru mine asta se traduce in odihnitor. La bunici patul preferat era unul cu saltea f tare.
Cu vaccinurile... pana la urma ca sa mergi la gradinita sau scoala tot trebuie sa fii la zi cu ele. Eu sunt pt cele obligatorii, dar nu si pt optionale. De exemplu, ROR-ul l-am amanat cat am putut, dar inainte de gradi tot l-am facut. La fel si Pneumo23 sau Prevenarul, mai ales ca ea a racit des si cam rau. In rest nu am vrut nimic. Dar na, daca nu as fi facut astea si acum in sarcina ne trezeam cu cine stie ce luat de Maria cred ca muream. Cum a fost cu roseola asta. Eu nu am facut toate formele de rubeola/rujeola etc din copilarie, asa ca am stat ca pe ghimpi, mai ales ca am fost atat de inconstienta sa nu ma gandesc dinainte. Si asta ar fi doar un exemplu. Trebuie pus bine in balanta totul, citit despre fiecare vaccin in parte. Sincer mie doar ROR-ul mi-a pus semne de intrebare...
In primul an am avut si o pediatra pe stil vechi, dar venea acasa si asta ma interesa cel mai tare. Voiam doar sa o consulte, in rest m-am documentat eu pe net despre tot. Cand mi-a recomandat profilactic fier sau calciu am cerut sa-i facem analizele si au iesit ok, nu am mai luat nimic. Cel mai bine e sa ai incredere in instinctul de mama si sa te documentezi. Sunt practici cam invechite la pediatrii nostri. Acum avem o dr tare draguta, nu e pro antibiotic, stie ca avem si o dr homeopata si mai degraba completeaza ce ne da ea.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+
BraveGirl spune:
Ce a fost pe prima tv?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
crisis81 spune:
Da daaaa, si eu. Mess-u e ok, dar de vizite ma feresc tare... si nu am nici o explicatie logica.
Sa va povestesc faza amuzanta de azi noapte: bebe a miscat pe la 3 brusc si intr-un anume fel, de m-a cutremurat toata..... Eu din somn am avut un vis instant cum ca era cutremur.... si sar ca arsa, il apuc pe Sorin tare de brat spunandu-i speriata "iubitu' cutremur!!!". Toata faza s-a petrecut intr-o secunda dar va dati seama ce fatza a facut al meu.
Cris
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie