Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sorina, bazinul incepe sa se "pregateasca" pentru the big moment. Toate durerile astea au trecut si pe la noi, deci nu esti singura. O sa vezi ca in curand nu te vor mai deranja aceste probleme.
Syl, imi pare rau pentru situatia prin care treci. Sper sa gasesti programare la unul din medicii recomandati si sa fie totul bine, cu bebele, cu tine si cu uterul.
Cine merge joi seara la BabyExpo?(adica dupa 6-sper ca e pana la 8 programul de joi)

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Si pe musafiri cum ii intampinai? Ca eu cand sunt tafnoasa, nu mai vreau sa vad pe nimeni, nu vreau nici sa raspund la telefon.

31+

Vaaaaaai ce bine ma recunosc. Am niste nervi de nu ma mai recunosc. Mi-e teama ca o sa pierd pe toata lumea din jurul meu la cat de tafnoasa sunt in ultimul timp. Daca ma suna cineva ca vine in vizita deja intru in panica. Vreau sa fiu eu cu mine si cu familia mea si atat.

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!! Va doresc sarcini la termen si bebei sanatosi.

Cris mami de Teodora si 32+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Multumesc din suflet pentru urari tuturor burticilor si va poop pe toate fara exceptii !!!

Dam de baut ce pofteste fiecare, de la bere fara alcool pana la shake de zmeura cu menta mmmmmmmm

LA MULTI ANI BEATRICE & IRIS!!! Bebei sanatosi , papaciosi si necolicosi.. Si bineinteles, nastere usoara

Syl, mergi cumva la Bradeanu pentru ecografiile recomandate de Vladareanu? Ca si eu tot la ea am mers si marti am morfo de trim III la Academica. De ce ti se pare stangace? Eu am fost chiar multumita de ea.. Sincer, data fiind situatia ta, si eu as mai face o echo la un medic recunoscut pentru profesionalism in realizarea ecografiilor.. Sanatate multa!!

Heiiiii cine vine la Baby Expo joi???? Eu ma duc pe la 11-12 ca dupa amiaza ies din garantie si nu mai raspund corespunzator la comenzi

32+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Ana, multumesc . Nu durerile de bazin ma ingrijoreaza, ci acele junghiuri. Mi-e teama sa nu fie colul care la mine oricum este sub limita.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor mai stie careva intre ce ore se recolteaza sange la institutul de Hematologie din Buc (ala de pe Dr Felix) nu mai imi amintesc si trebuie sa ma duc acolo

31+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu merg joi de dimineata la baby expo ptr ca dupa masa ma duc la doctor..
ana este deschis doar pana la ora 19 iar duminica pana la 16 si se deschide dimineata la ora 10

Mami Andreea 30 sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Sorina, bazinul incepe sa se "pregateasca" pentru the big moment. Toate durerile astea au trecut si pe la noi, deci nu esti singura. O sa vezi ca in curand nu te vor mai deranja aceste probleme.
Syl, imi pare rau pentru situatia prin care treci. Sper sa gasesti programare la unul din medicii recomandati si sa fie totul bine, cu bebele, cu tine si cu uterul.
Cine merge joi seara la BabyExpo?(adica dupa 6-sper ca e pana la 8 programul de joi)

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian

pi programul este doar pana la 7 seara....eu vreau sa iau patut de acolo si nu cred ca imi ajunge o ora

eu am sa ma duc sambata dimineata asa ca cine vine sa imi spuna poate ne intalnim sa schimbam doua vorbe

31+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb
Heiiiii cine vine la Baby Expo joi???? Eu ma duc pe la 11-12 ca dupa amiaza ies din garantie si nu mai raspund corespunzator la comenzi

32+ mami de Matei

Me me is coming, tot joi, cu za huzband! O sa ajungem devreme, la 10 cand se deschide, al meu trebuie sa ajunga si la munca!

Ana Programul BabyExpo este pana la 19.00. http://www.babyexpo.ro/ Sper sa apuci sa ajungi mai dev, asta daca nu reusesti sa ajungi in alta zi!

Se pare ca al meu nu mai ajunge asa dev in seara asta! Missa sad!

Am vazut ca vorbiti de junghiuri...si eu am tras o sperietura zdravana azi noapte, am avut 2 contractii (cred ca au fost contractii ca mi se intarise burtica) ft dureroase, dar care s-au resimtit ft mult pe partea dr, m-am speriat caci semanau extrem bine cu cele menstruale...dar am luat Nospa Forte, impus calm, si in 15 minute m-au lasat! Am ramas o leaca nelinistita, insa daca stau sa ma ingrijorez de orice, o s-o iau pe aratura pana nasc, asa ca ma zenuiesc, si vad ca azi mi-a fost chiar bine!

Va invit la ciorba de cartofi cu afumatura, e aburinda si gata de servit!

Madalina28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Doura, ecografista la care am fost se cheama Dr. Bradeanu si este la clinica Academica.
Mi-a dat impresia ca nu stapaneste bine ecograful ala, in sensul ca s-a reintors la numarat de degetele si de masurat talpile copilului de imi venea sa-i zic ca o facuse deja de 10 ori pana atunci. Se uita la burta, apoi iar la cap apoi iar la burta si subit stai ca n-am facut coloana. A facut coloana, apoi inimioara , rinichii si apoi iar s-a intors la coloana si apoi la talpi. Imi venea sa urlu. Apoi am pus-o sa masoare insistent fluxul in artere ca v-am zis inainte cu 2 zile Iosup mi-a zis ca-s praf cu ele: una 0.75, alta 0.84 si ei i-au iesit normale 0.55. Si subit s-a uitat la placenta, mi-a zis ca e jos insearata si ca acopera orificiul colului aproape total( stiam asta si de la Iosup) apoi ca sa vada mai bine mi-a facut eco transvaginal. Abia la eco transvaginal a observat( ca s-a aplecat sa-mi bage sonda) ca mai am cezariana. La eco n-a vazut cicatricea si stiu ca se vede uterul cicatriceal. Nu stiu ce sa zic, sunt bulversata total.

Am sunat la Iosup, mi-a raspuns asistenta care-i face programarile si i-am spus povestea. A zis ca e aproape imposibil ca Iosup sa nu fi vazut asa ceva. Deh, ce sa zica si ea. Am rugat-o totusi sa-i spuna si lui Iosup de situatie si sa ma cheme la un eco, macar mai fac unul la el, desi vorba ei ce sa mai fac daca asa o fi? Ca nu am alta solutie decat sa astept sa nasc si oi vedea atunci daca imi scoate uterul sau nu.

Beatrice, si mie mi-e frica. Mi-e frica de trasnfuzie si mai mult mi-e frica de ce o sa urmeze pe urma. Deja ma vad ca o infirma. Tu ai apucat sa vorbesti cu medicul tau daca pe langa uter se mai scoate si altceva: ovare, trompe? Nu stiu, parca am numai ganduri negre. Tu stai la pat? Ai voie sa mergi, sa gatesti sa te plimbi sa mergi la un suc ceva?

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor mai stie careva intre ce ore se recolteaza sange la institutul de Hematologie din Buc (ala de pe Dr Felix) nu mai imi amintesc si trebuie sa ma duc acolo

31+ Ianis Andrei

buna Lidia,

Eu am fost ultima data la ei intre 10.30-11.00 si mi-au recoltat. Cred ca ar fi bine sa ajungi pana in 10.30, sa fii sigura ca nu ajungi prea tarziu! Si eu vreau sa ajung maine sa fac dozarea, poate ne vedem pe acolo!

Madalina28+

Mergi la inceput