Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
beatrice75 spune:
Asa suntem si noi, cu o groaza de cheltuieli.
Si toate in 2 luni.
De produsele Mustela, ce parere aveti? 31+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Am inceput sa fiu tafnoasa cam tot timpul. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
of of....si eu sunt la fel...mai ales cu sotul. de dimineata de cand ma scol sunt gura pe el pana pleaca la servici. si seara la fel pana ne bagam in pat. dupa ce ca petrecem asa putin timp impreuna!!!
![](bang.gif)
le-am promis la amandoi ca dupa ce vine bb ma calmez. desi, dupa ce am nascut-o pe Clara, vreo 2 luni, am fost irascibilitatea intruchipata. nu se mai intelegea nimeni cu mine.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
beatrice75 spune:
Si pe musafiri cum ii intampinai? Ca eu cand sunt tafnoasa, nu mai vreau sa vad pe nimeni, nu vreau nici sa raspund la telefon. 31+
douradoudou spune:
syl cum o cheama pe tipa de la echo???
beatrice mustela au si ele parabeni..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
alinushca spune:
Mustela sunt de buna calitate, le-am preferat. Dar au un miros f puternic. Iar in primele saptamani vrei sa mirosi bebelusul asa cum e el. Miroase f tare a lapte la inceput. E ceva care nu trebuie pierdut!
Am cumparat shampon de corp si par de la Weleda si mi-a placut cum miroase. E mult mai putin puternic si are mai putine minunatii nenaturale in el. De funduletz mi-a mai ramas inca Sanosan care tot asa mi-a placut si il voi folosi pana ce-l termin dupa care probabil trec tot pe Weleda. Nu sunt mai scumpe decat alte marci specializate pentru bebelusi (nu ma refer la Johnson, Nivea, etc.). Am incercat multe multe marci. Difera destul de mult unele de altele cand le aplici efectiv pe piele. O sa aveti probabil oricum mostre de la spital de la mai multe marci, sau de la baby Expo si o sa va lamuriti.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 s 32
douradoudou spune:
eu am folosit pt mine produse de la mustela pt bebelusi..si nu aveau deloc miros puternic..cel putin laptele nde baie si lotinea miroseau f putin...dar din cate imi amintesc au parabeni..eu nu mai flosesc nimic cu parabeni..sau parafina sau silicon &stuff
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
sorinaalex spune:
La multi ani Beatrice, Iris si Genius! Sa fiti sanatoase, nasetere cat mai usoara si bebei frumosi si sanatosi!
Joy, felicitari pentru concurs. Esti tare frumoasa!
Joann & Gabriela, ma bucur ca ati putut sa ne scrieti si sunteti bine. Stati cuminti cat mai mult pentru bebei.
Ana, sper ca te-ai mai linistit in legatura cu fierul.
Ioana_Mami, Ratusca, Alinushca si Hera aveti burtici tare frumoase!
Doura, mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat asa cum zici tu. Arati foarte bine.
Sugubina, felicitari pentru puficele grasutze.
Inacat, nu te mai stresa pentru simpla circulara de cordon. Ana a avut dubla si a reusit sa dea ambele perechi jos. Asa ca “fii barbata Zoe”!
Beatrice75 cand ai dat comanda la Amazon? Ai dat in UK? Si eu vreau si nush cam cat dureaza transportul, aproximativ. Despre Mustela: stiu ca s-a mai discutat si fetele nu erau asa de incantate de ele. Insa toate prietenele mele s-au inteles bine cu aceasta gama asa ca eu i-am luat déjà lui bebe. Mai incolo, o sa incerc si eu Weleda, dar in prima faza o sa le folosesc pe astea mai ales ca am dat o carutza de bani pe ele.
Madanic, ce baietzel mare ai!
Syl, imi pare tare rau pentru ceea ce ti se intampla. Sper totusi ca nu este chiar asa si au preferat medicii sa puna raul inainte.
Eu de 2 zile nu ma simt grozav deloc si nu stiu daca ma ingrijorez degeaba sau nu. Ieri m-au durut mijlocul si toate oasele bazinului, insa ceea ce ma ingrijoreaza este ca atunci cand fortez putin muschii de la burta (cand ma intorc de pe o parte pe alta, cand ma ridic din pat si uneori chiar si dupa shushu) am niste junghiuri in vagin. Am crezut ca dupa 2 zile de stat la pat si utrogestan si no-spa o sa ma simt mai bine. Din pacate, nu. Voi ati avut asa ceva? E cazul sa ma ingrijorez? Doctorul meu este in concediu si nu stiu ce sa fac.
Hai ca m-am intins cat o zi de post (ca tot ati vorbit de post azi)
Va pup pe toate! 24+
vmadelain spune:
Buna Burtici,
Azi a fost zi administrativa la mine, se pare ca s-a instalat asa zisa "criza" de Nesting!
Intai: Beatrice, Geniusamb, Iris Sa fiti fericite, sanatoase, ferite de probleme si cu sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!
Felicitari celor care schimba azi semnatura! Sa o tineti tot asa!
Ukume24 Felicitari pt rezultatul secretiei! sa speram ca vei fi ferita de-acum de crocobauri!
Alinusca si Hera V-am admirat pe picasa! Ce burtici frumoase si ce mamici finute si sexy!
Sunset_zuzi impartaseste-ne si noua ce cumparaturi ai facut! Si eu tot la prima ora o sa vin cu sotul la targ, ca apoi seara are avion si nu vreau sa ratez targul! Pacat ca nu putem folosi cardul...mi se pare tare aberant si primitiv sa umblu cu bani la mine! Si cum se stie ca nu se poate plati cu cardul devii si tinta clara in vremurile de azi, ca o sa fii cu bani la tine!
Syl Imi pare tare rau sa aud de problemele cu placenta. Cu siguranta ar fi bine sa apelezi si la o a treia opinie, specializata! Incearca sa gasesti programare la Botica sau Dragos Albu, stiu ca si eu sunt buni si interesati! Explica asistentei ca e ceva urgent, problema seriosa si poti sta sa astepti daca se poate printre programari! Tin pumnii!
Bebelu Bine-ai revenit! Chiar ma intrebam pe unde esti! Multumim de capitol nou!
By the way: EvaF pe unde esti?
Sugubina Moama ce faci tu acolo! Suna super bine ce ai facut tu acolo! O sa-mi iau si eu o tigaie din asta, si sa vezi ce ma bag si eu la retete diverse!
Va las, am o ciorba de cartofi cu afumatura pe foc, si azi imi vine si barbatul mai devreme, iesim o leaca in oras! Va pup cu drag si sa aveti o seara linistita!
Madalina28+
Joy21 spune:
Am intra sa urez sarbatoritele Beatrice, Geniusamb, Iris
. La multi ani, sarcina cat mai usoara la fiecare si bebelusi sanatosi si frumosi!
Eu am fost la un consult pe masa astazi. Col inchis, scurtat, bebe cu caputz in jos. Eva, se pare ca ai dreptate, am intrebat-o pe dr. si mi-a zis ca bebelusii se intorc pe la 28 de sapt cu capul in jos si doar ocazional se intorc mai tarziu sau isi mai schimba pozitia Eu traiam cu impresia ca se intorc pe la 32 de sapt.
Una peste alta, sper sa fie bine, si sa ma "tina" colul pana in noiembrie macar. Voi mai face o eco la 34 de saptamani si un set de analize. Sa ne ajute DD pe toate acum, pe ultima suta de metri
Victoria, mami de Anna Sofia,
30+ cu inimioara
David Lloyd George