Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Si eu am alaptat pana la 8sapt, nu am laut vit si tot am pus 10 kg Bine, eu nu ma stresez,, ca stiu ca le dau jos, dar asa, la moral, nu face bine.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinushca spune:
eu am motiv de stres ca la prima sarcina am pus pe mine dupa ce am nascut, stand in casa inerta pe timp de iarna. e drept ca acum nu o sa mai am eu linistea de prima data cu baietul asta care tocmai a intrat in faza cu "nu!"... "nu!"... "nuuu!!"
Mami de (28.10.2008) si
bb2 s 32
BraveGirl spune:
Eu am de gand sa ies zilnic afara, chiar dc e frig, viscol sa nu fie, ca eu imi scot nasul in gradina, s-o alerg pe zgubilitica, ca altfel o sa ma urc pe pereti.
Ma duc sa incerc sa fac un tiramisu cu fructe de padure, reteta adaptata, proprie, mai bine zis. sa vedem ce iese, sper sa nu stric bunatate de fructe.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
syl spune:
Nu se poate sa am si ghinionul asta. Mintea imi e blocata numai pe asta acum, nu mai pot face nimic, ba din contra acum mi se pare ca ma doare burta. Nu l-am intrebat pe medic daca am restrictii de genul stat la pat, nu mai am voie sa merg cu masina sa conduc eu...faze din astea. Nu mi-a zis nimic, dar daca e previa eu stiu ca ar trebui sa am am restrictiile astea.
Ideea este ca mi-am adus aminte ca la eco de acum 1 luna mi-a zis ca placenta se ridica odata cu cresterea sarcinii, ori daca la mine nu s-a ridicat inseamna ca intra-adevar e lipita.
Nu stiu.
Beatrice, pai numai la placenta accreta se ajunge la histeroctomie, la tine de ce sa se puna problema asta ca ai doar previa? La ce medic mergi tu?
e cineva care-l cunoaste pe Hergheleghiu bine ca sa ma sfatuiasca cum sa ajung la el?25+
Thomas Bogdan
beatrice75 spune:
Si placentele praevia sunt de mai multe feluri. La mine, acopera in totalitate uterul si exista acest risc. 2 medici mi-au zis acest lucru. Mi-e frica ca la operatia laparoscop de anul trecut, am pierdut mult sange si am avut nevoie de transfuzie sange. 31+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Sunset, felicitari ![]() |
suntem bine amandoua...doar ca obosesc fff repede
![](bibe.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Doamne ai grija si de noi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misticgirl
Sunset,felicitari pt schimbarea semnaturii! Poate mergem impreuna la Babyexpo. As merge si eu joi ![]() Claudia ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/misticgirl |
sigur
![](pupic.gif)
Doamne ai grija si de noi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
ukume24 mai bine ca ti-ai facut tu analiza de secretie col. Dr mea de fiecare data imi ia (si merg la doua sapt la ea!). E parca mai bine sa ai un dr grijuliu decat unu care isi cam asuma riscuri pe spinarea ta.
Alinusca gata te-am vazut! Ce burtica frumoasa!
sunset_zuzi da ce ti-ai mai cumparat atat? zi-ne tot!
Syl imi pare rau sa aud de problemele cu placenta. Din pacate la Dr. H se intra f greu..Poti incerca la dr.Dinu (a fost elevul lui) si e foarte bun, sau dr Rodica Chitescu.Cine stie poate renunta cineva si intri tu.
sugubina 27+ cu Puficele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Fetele am facut budinca aia - am calit ciuperci in wok si apoi dovlecei taiati bete tot la wok; am facut un sos de cheese amestecat dupaia cu 3 oo si puf totu la cuptor cu branza rasa pe deasupra. A iesit beeestial! A venit fratimiu la mine sa ma ajute cu niste compras-ca nu pot face nimic nici cara..si i-a placut mult.
In rest dupa aventura gatelnita am fost rupta si m-am patunicizat instant pana acum.
sugubina 27+ cu Puficele
Siuta spune:
Tot incerc sa va prind, dar de fiecare data cand zic "gata, am terminat de citit si maine scriu si eu un mesaj" , hop! mai apare un capitol !Acum pot sa zic, in sfarsit: Victorie !!!Am recuperat tot ce ati scris de vreo sapt incoace.
In primul rand La multi ani sarbatoritelor lunii : Tigrutz, Beatrice, Geniuslamb, Iris. Sa aveti bebei sanatosi si sarcini la termen.
Legat de sampoane pentru copii , eu la Anastasia folosesc in continuare Bubcen si Klorane, si sunt f multumita.
Gabriella, JoAnn - va doresc multa sanatate si putere.
La faza cu botezul: noi nu ne-am hotarat inca la nume, ce sa ne gandim la botez. Oscilam intre Toma si Stefan....
Felicitari noilor scolari Emanuel si Sebastian. Si bafta mamicilor care acum incep cu lectii..
Eu am dus-o de luni pe Anastasia la gradinita si spre fericirea mea, totul este ok, ii place f tare. Sper sa o tina tot asa.
Iar pe bebe, l-am vazut azi la eco: are 1285 g si totul e ok la 28 de saptamani cate avem.
La un moment dat vorbeati de preturi la nastere. Aveti informatii, stiti cam cat se da la o cezariana sau la o nastere normala in spitalele de stat? Nu de alta,. dar eu trebuie sa-mi planific din timp toate costurile pentru ca au aparut cam multe: si celule stem, si mutat in alta casa, decorat alta casa, si tot asa....
Va pe toate si aveti grija de voi
Andreea, mamica de Anastasia si bb2