Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
danaint spune:
Ah, si eu am fost somnanbula azi noapte. Am citit pe aici de preeclamsie, si, dat fiind ca si eu am mainile super umflate (chiar dureroase dimineata, si amortite), dar si picioarele, m-am panicat toata Si am stat vreo 2 ore sa caut infos pe net
Dar m-am mai linistit, aparent nu doar umflaturile sunt simptomul principal, poti sa mai ai des si ameteli, tulburare de vedere etc
Si dupa ce m-am linistit eu cat de cat cu asta, am avut un tantar in dormitor. Pe care dupa vreo juma de ora nu l-am mai suportat, am aprins lumina si l-am fugarit. Pana l-am prins deasupra patului, si cand i-am dat cu o carte dupa ceafa, era plin de sange si s-a manjit tot peretele. Asa ca pe la 3 noaptea eu spalam peretele de deasupra patului de sange
s32
Lucas Petru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
beatrice75 spune:
eu iar am contractii, stau la patutz:luat no spa, uscosin si progesteron. daca nu trec, fac apel la artileria grea, gynipral, dar mi-e asa rau dupa el.... 31+
ALEXA1985 spune:
Poate ne dai si noua ceva detalii la intoarcere. Ceva preturi. Ma intereseaza mult biberoane, hainute, etc.... la ce te mai uiti tu.
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Si acu ca mi-am spus oful ![]() Miruna, felicitari pentru semnatura. Si noi vineri intram in 33, si mi se pare ca mai depasim un prag cu ocazia asta ![]() Cu baby expo, eu pacalit mama din dotare, si merg cu ea joi dimineata. Apoi o sa vina si sotul, fix la sfarsit, cand stiu ce vreau sa vada si el (deh, cica are treaba si nu poate sa stea sa analizeze cu mine toate tarabele). Pe mine m-ar interesa sa cumparam un marsupiu, de ala de tinut in fata. Si vreau sa il probeze sotul, pe care l-am desemnat cangurul sef ![]() ![]() ![]() |
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
mirunam spune:
Amelia, Genius, Beatrice, Dana, multumim
Dana asa am patit si eu cu Herghelegiu. Si la mine copilul a stat cu spatele in fata si fatuca spre coloana. Pe mine m-a durut cateva zile dupa. Realitatea este ca Herghelegiu, dupa parerea mea, s-a cam saturat de eco pe banda rulanta si vrea ca totul sa mearga repede. Problema e ca bebebei mai sunt si incapatanati, nici al meu nu s-a intors desi m-a torturat, iar noi nu avem nicio vina. El sa isi programeze mai putine eco. E groaznic ce face si sincer daca nu stiam ca e foarte bun ma ridicam instantaneu de pe masa si ii spuneam si vreo doua.
Fetelor eu am niste dureri de spate groaznice care seamana perfect cu contractiile care mi-au declansat prima nastere. Eu la dilatatie 6 nu aveam nimic cu burta ci cu spatele... am luat deja un No-spa dar nimic. Stau intinsa si nimic... nici nu stiu ce sa mai fac. Instinctiv as face un dus cald ca sa ma lase durerea dar stiu ca nu e ok asa ca ma duc sa socializez cu canapeaua.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin
32 +
fluturasha23 spune:
Neata, multumim pt
Vasari de unde ai luat patutul pt Maria sau mai bine poti sa pui un link daca exista?
Si ar trebui sa va cautati din timp un medic pediatru bun, testat eventual pe mai multi copii cunoscuti care sa va accepte (ca unii au prea multi pacienti). Si cu care ar trebui sa discutati si ce schema de vaccinuri va propune.
In camera unde doarme bb pt perioada noptii cand il schimbati sau ii dati de macare, etc. ar trebui sa aveti in vedere o veioza, eventual slab luminata, sa nu aprindeti becul, sa-l obisnuiti treptat cu alternanta zi-noapte. Eu una cel putin asa am facut.
Mami fericita si implinita de Iulia si 27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Danaint, rasu-plansu. pentru bb incapatanat.
Beatrice, of, sper sa treaca repede. Dar se va duce si greul asta.
Miruna, imi pare rau. Tin pumnii sa treaca repede, sa nu fie nicio problema.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
neataaa!!!!
felicitari Alexa si MIruna pt schimbarea semnaturii ce aproape sunteti
eu, pe langa voi, mai am o groaza, dar deja ma ia asa cu fiori
matiz
imi pare rau fetelor k ati avut asemena noapte...
offf dc de acu e asa...dupa ce vine bb cum mai e??
si eu m-am foit toata noaptea...
de dim trebuia sa merg la analize, dar iar m-a luat cu ameteala si am ramas aksa. sa aveti o zi frumoasa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu
Natalia Maria
alinushca spune:
neata! confirm si eu ce zice miruna de baby Expo. eu am observat la muuuulte chestii de acolo preturi mai mari decat pe net sau in magazinele lor de desfacere... tipic romanesc pana la urma, similiar cu scumpirile de sarbatori... eu una ma duc mai mult ca sa pot pipaii la un loc mai multe chestii/marci, dar de cumparat o sa cumpar apoi de pe net sau din magazinele lor de desfacere daca nu ma conving cu reduceri reale si nu doar afishate la vrajeala. ce-i drept eu stiu deja si cam care sunt preturile. dar daca va planuiti sa cumparati ceva anume si stiti preturile de pe site-uri va dumiriti oricum.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 s 32
ALEXA1985 spune:
Astazi schimbam si noi semnatura. Incet incet ne apropiem de momentul mult asteptat, am intrat in luna a 8 a . Va doresc o zi buna, fara contractii sau alte probleme.31+
ana_o spune:
Buna dimineata!
Matiz, , multe impliniri si tot ce-ti doresti, sa se implineasca! Speram ca esti bine, tu si bebe!
Miruna, ALEXA, felicitari pentru schimbarea semnaturii, tot asa, pana la 40!
Amelia, tare dragut motanul tau!
Dana, Beatrice, un pupic pentru noaptea agitata pe care ati avut-o!
Dana, de H stiam ca a inceput sa fie cam brutal cu burticile, avem exemplul Mirunei... ce sa zic, cred ca tu esti cea traumatizata, bebele e protejat bine de orice senzatie aiurea, stii si tu!
Beatrice, imi pare rau de contractiile astea... eu abia faceam fata la ale mele, ca ramaneam fara aer si-mi provocau iritare, ca nu le inteleg. Imi imaginez tu, prin ce treci...
La BabyExpo noi nu mergem pentru haine sau biberoane... mergem sa vedem produsele de ingrijire, carucioare si ce a mai aparut nou pentru bebe mici. Haine am trusoul ultra complet, pana la 3-4 luni, eventual niste lenjerii mi-ar mai trebui si niste paturele, dar cred ca si de aspectul asta s-a ocupat mami meu, avand in vedere ca e primul nepot din ambele familii.............. Of, ca mai e putin. Poate azi bag AMR-ul, eu de vineri in 4 saptamani ma internez.
Ana32+, viitoare mami de
, David Ciprian