Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 20
syl spune:
Beatrice, sper sa-ti treaca repede. 
Multumesc tuturor fetelor pentru sprijin. Azi n-am chef de nimic si aveam atatea de facut, sa dau salariile la firma, sa o duc pe mama la dentist dar pentru asta trebuie sa ma urc in masina sa sun pediatrul lui Ati sa ne faca o intrare la endocrinologul de la Marrie Currie si parca mi-a pierit tot curajul. Ieri dupa vestea aceea m-a durut burtica pe jos, aveam impresia ca ma dor toate si ca burta se umfllase.
Spuneati ceva de semne de preeclampsie. Eu la sarcina cu Ati eram tot asa umflata si la degetele de la maini si picioarele si imi urmaream tensiunea tot timpul. Acum la sarcina asta am observta ca daca ma hidratez corespunzator nu mi se mai umfla nimic iar burta nu se mai baloneaza. Cum nu reusesc sa beau suficiente lichide cum imi simt degetele umflate.
25+
Thomas Bogdan
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina sunset_zuzi da ce ti-ai mai cumparat atat? zi-ne tot! |
pai incerc sa bifez lista cu bagajul pt spital + patut, salteluta... stiti voi toate cele trebuitoare
Doamne ai grija si de noi
30+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vmadelain Sunset_zuzi Pacat ca nu putem folosi cardul...mi se pare tare aberant si primitiv sa umblu cu bani la mine! Si cum se stie ca nu se poate plati cu cardul devii si tinta clara in vremurile de azi, ca o sa fii cu bani la tine! |
asa este...si mie mi se pare primitiv...pai daca imi fura unul banii de carut+patut ma nenorocit

30+
ratusca83 spune:
neata tuturor!!!!
Am facut si noi ochisori si ne pregatim sa papam....
felicitari miruna si alexa pt semnatura..!! sa aveti bebei frumosi si sanatosi...
miruna

sa treaca contractiile si durerile de spate...si pe mine m-a durut f tare spatele ieri si ma speriasem,dar pana la urma a cedat...contractiile apar si ele, nu f des dar cat sa ma sacaie....offf..mai avem putin..de maine bag si eu AMR-ul ca mai am 6 sapt si imi scoate firul,deci ma internez
...miru ai PM
beatrice
si pt tine sa treaca contractiile...
va pupic pe toate!!!! si revin..merg sa pap..

29+ cu
si ingeras in ceruri
Joy21 spune:
danaint, asa e o eco "normala" la H, traumatizanta
La mine, dupa ce a vazut ca impunsaturile nu dau roade, incepuse "Mai copilule!"
Miruna, ia ai tu grija, ca daca e serioasa treaba poti sa iei ceva mai puternic decat no-spa. Eu zic sa te infiintezi la spital daca simti ca ai contractii dureroase ca e cam devreme 32 de sapt. 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
31+ cu inimioara
David Lloyd George
sunset_zuzi spune:
miruna felicitari pentru semnatura 
sa ajungeti sanatosi pana la 40 sapt
si ai grija cu acele contractii nesuferite
30+ 
Vasari spune:
Fluturasha, patutul l-am gasit la un depozit de mobila vis-a-vis de Tamilia (sunt vreo 2 cladiri mari lipite). Nu mai stiu cum se numeste firma, dar o sa-l rog pe sot sa intrebe azi cand merge sa-l comande. Pe la etajul 3 era.
Madalina, tie iti treceau edemele dimineata? Eu am constatat cu ingrijorare ca au ramas. Dar tensiunea era 7 cu 4 de dim.![]()
Syl, de hidratat ma hidratez bine. La fel am facut si in prima sarcina, ba atunci ma odihneam toata ziua si tot am avut probleme.
La babyexpo renteaza f bine sa iei carut, mobila, scaun auto (au reduceri maricele, sau cel putin unele firme). Eu am mai gasit carti pt bebelusi. Asta e obsesia mea, cartile, nu hainele.
Si se gasesc si poti si proba slinguri, wrapuri...
Eu mi-am achizitionat si un sling acum. Asta e f bun pt bebelusi si usor de folosit.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+
bebelu86 spune:
poftiti la capitol nou 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
ral_eli spune:
ana, ratusca va fac eu galerie 
poate va vine cuajul sa puneti amr-ul ![]()
ma gandeam eu ca s-ar putea sa fie un mare fas cu babyexpo, dar eu ma duc mai mult sa vad modele de carut, sa le cercetez.
29+