Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_25 spune:
Am vazut si eu ceva poze noi!!
Ramo ce baiat frumos ai!!
Sa-ti traiasca!!
Kamy13 ce bb dragalas!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!!
Botosel ce graviduta sexoasa!!
Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Eveline felicitari pt bb sanatos!!!

Danaisa stai linistita ca o sa creasca bb!! Important e sa fie sanatoasa!! Oricum ecograful nu-ti da greutatea exacta!!
Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
danaisa20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Eveline felicitari pt bb sanatos!!! ![]() Danaisa stai linistita ca o sa creasca bb!! Important e sa fie sanatoasa!! Oricum ecograful nu-ti da greutatea exacta!! ![]() Ana 36+ Maia Elena lu' mama |
Multumesc Ana!

Incep "dieta" cu oua si carnita.
Oare ce o face Luhanasa?
danaisa20 fericita
34+cu
ana_25 spune:
Offf,ce nervi am!! La asta se pricepe bunica-sa cel mai bine!! La facut nervii ferfenita altora!

Incerc s-o ignor cat pot,dar nu-i tace melita deloc!!
Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
donna79 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Offf,ce nervi am!! La asta se pricepe bunica-sa cel mai bine!! La facut nervii ferfenita altora! ![]() ![]() ![]() Incerc s-o ignor cat pot,dar nu-i tace melita deloc!! ![]() Ana 36+ Maia Elena lu' mama |
Stai Anuto linistita ca stresezi fata! Hai sa ne gandim ce frumos va fi cand o sa o tii pe Maia in brate, cum o sa fie ea o fetita buna, frumoasa si cumintica... Iar daca o sa planga pe motiv de colici sau dintisori (desi ii doresc sa nu fie cazul)... cum o sa streseze si ea pe baba enervanta... si te va razbuna...
Hai, serios acum, ia un
si linisteste-te!Donna
36+ cu
Tudor GabrielDoamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
Pity27 spune:
Hello, am ajuns si noi acasa ieri. Suntem micutzi, aveam ieri 2600, iar de azi-noapte avem diaree. Eu sunt de vina ca am mancat incepand de sambata compot de pere, ca si laxativ, si s-a transmis si la bebe saracutul care face diaree verde.
Azi punem si noi poze pe picasa.
Fetelor, dormiti cat de mult puteti acum, ca apoi....Masa la 3 ore,dureaza 30-40 de min fiecare alaptat, apoi schimbat,ca fac kk la fiecare masa, iar pana adormiti la loc trec cele 3 ore. Eu alaptez exclusiv la san, am avut lapte din a 3-a zi de la operatie si am lapteeeeee cat pentru intreg cartierul, imi pare rau cand il arunc in chiuveta.
aura
TUDOR
ana_25 spune:
Donna multumesc!!
Daaa,cum o sa ma razbune ea mititica si cum o sa-i toace si ei nervii cu plansete noaptea!! ![]()
Of,mai bine nu mai venea acasa,si ramanea acolo!
Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
donna79 spune:
| citat din mesajul lui Pity27 Hello, am ajuns si noi acasa ieri. Suntem micutzi, aveam ieri 2600, iar de azi-noapte avem diaree. Eu sunt de vina ca am mancat incepand de sambata compot de pere, ca si laxativ, si s-a transmis si la bebe saracutul care face diaree verde. Azi punem si noi poze pe picasa. Fetelor, dormiti cat de mult puteti acum, ca apoi....Masa la 3 ore,dureaza 30-40 de min fiecare alaptat, apoi schimbat,ca fac kk la fiecare masa, iar pana adormiti la loc trec cele 3 ore. Eu alaptez exclusiv la san, am avut lapte din a 3-a zi de la operatie si am lapteeeeee cat pentru intreg cartierul, imi pare rau cand il arunc in chiuveta. aura TUDOR |
Pity, ce bine ca sunteti acasa! Pupici pt micut, sa cresca mare si sa treaca repede neplacerile la burtica! Felicitari pt productia impresionanta de laptic! Sigur va creste bebe ca Fat-Frumos cu asa hrana!
Donna
36+ cu
donna79 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Donna multumesc!! Daaa,cum o sa ma razbune ea mititica si cum o sa-i toace si ei nervii cu plansete noaptea!! Of,mai bine nu mai venea acasa,si ramanea acolo!![]() Ana 36+ Maia Elena lu' mama |
Pai dupa doua-trei nopti de plansete... poate pleaca inapoi.
Dupa aia, faceti petrecere
Donna
36+ cu
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Pity27 Hello, am ajuns si noi acasa ieri. Suntem micutzi, aveam ieri 2600, iar de azi-noapte avem diaree. Eu sunt de vina ca am mancat incepand de sambata compot de pere, ca si laxativ, si s-a transmis si la bebe saracutul care face diaree verde. Azi punem si noi poze pe picasa. Fetelor, dormiti cat de mult puteti acum, ca apoi....Masa la 3 ore,dureaza 30-40 de min fiecare alaptat, apoi schimbat,ca fac kk la fiecare masa, iar pana adormiti la loc trec cele 3 ore. Eu alaptez exclusiv la san, am avut lapte din a 3-a zi de la operatie si am lapteeeeee cat pentru intreg cartierul, imi pare rau cand il arunc in chiuveta. aura TUDOR |
Pity,imi pare rau ca bb a facut diaree! Dar de ce arunci laptele la chiuveta? ca e pacat de el!!Mie mi-a spus nasa mea,care avea si ea f mult lapte,ca il punea in apa de baita a lui bb!! Cica ii face pielea frumoasa,si asa nu-l mai arunci!!

Ana
36+
Maia Elena
lu' mama