Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Am vazut si eu ceva poze noi!!
Ramo ce baiat frumos ai!! Sa-ti traiasca!!

Kamy13 ce bb dragalas!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!!

Botosel ce graviduta sexoasa!!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Eveline felicitari pt bb sanatos!!!

Danaisa stai linistita ca o sa creasca bb!! Important e sa fie sanatoasa!! Oricum ecograful nu-ti da greutatea exacta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Eveline felicitari pt bb sanatos!!!

Danaisa stai linistita ca o sa creasca bb!! Important e sa fie sanatoasa!! Oricum ecograful nu-ti da greutatea exacta!!

Multumesc Ana!
Incep "dieta" cu oua si carnita.
Oare ce o face Luhanasa?

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput

Offf,ce nervi am!! La asta se pricepe bunica-sa cel mai bine!! La facut nervii ferfenita altora!
Incerc s-o ignor cat pot,dar nu-i tace melita deloc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:

Offf,ce nervi am!! La asta se pricepe bunica-sa cel mai bine!! La facut nervii ferfenita altora!
Incerc s-o ignor cat pot,dar nu-i tace melita deloc!!

Stai Anuto linistita ca stresezi fata! Hai sa ne gandim ce frumos va fi cand o sa o tii pe Maia in brate, cum o sa fie ea o fetita buna, frumoasa si cumintica... Iar daca o sa planga pe motiv de colici sau dintisori (desi ii doresc sa nu fie cazul)... cum o sa streseze si ea pe baba enervanta... si te va razbuna...
Hai, serios acum, ia un si linisteste-te!

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Hello, am ajuns si noi acasa ieri. Suntem micutzi, aveam ieri 2600, iar de azi-noapte avem diaree. Eu sunt de vina ca am mancat incepand de sambata compot de pere, ca si laxativ, si s-a transmis si la bebe saracutul care face diaree verde.
Azi punem si noi poze pe picasa.
Fetelor, dormiti cat de mult puteti acum, ca apoi....Masa la 3 ore,dureaza 30-40 de min fiecare alaptat, apoi schimbat,ca fac kk la fiecare masa, iar pana adormiti la loc trec cele 3 ore. Eu alaptez exclusiv la san, am avut lapte din a 3-a zi de la operatie si am lapteeeeee cat pentru intreg cartierul, imi pare rau cand il arunc in chiuveta.

aura TUDOR

Mergi la inceput

Donna multumesc!! Daaa,cum o sa ma razbune ea mititica si cum o sa-i toace si ei nervii cu plansete noaptea!!
Of,mai bine nu mai venea acasa,si ramanea acolo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Hello, am ajuns si noi acasa ieri. Suntem micutzi, aveam ieri 2600, iar de azi-noapte avem diaree. Eu sunt de vina ca am mancat incepand de sambata compot de pere, ca si laxativ, si s-a transmis si la bebe saracutul care face diaree verde.
Fetelor, dormiti cat de mult puteti acum, ca apoi....Masa la 3 ore,dureaza 30-40 de min fiecare alaptat, apoi schimbat,ca fac kk la fiecare masa, iar pana adormiti la loc trec cele 3 ore. Eu alaptez exclusiv la san, am avut lapte din a 3-a zi de la operatie si am lapteeeeee cat pentru intreg cartierul, imi pare rau cand il arunc in chiuveta.

aura TUDOR

Pity, ce bine ca sunteti acasa! Pupici pt micut, sa cresca mare si sa treaca repede neplacerile la burtica! Felicitari pt productia impresionanta de laptic! Sigur va creste bebe ca Fat-Frumos cu asa hrana!

Mergi la inceput

Citat:

Donna multumesc!! Daaa,cum o sa ma razbune ea mititica si cum o sa-i toace si ei nervii cu plansete noaptea!!
Of,mai bine nu mai venea acasa,si ramanea acolo!

Pai dupa doua-trei nopti de plansete... poate pleaca inapoi.
Dupa aia, faceti petrecere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

aura TUDOR

Pity,imi pare rau ca bb a facut diaree! Dar de ce arunci laptele la chiuveta? ca e pacat de el!!Mie mi-a spus nasa mea,care avea si ea f mult lapte,ca il punea in apa de baita a lui bb!! Cica ii face pielea frumoasa,si asa nu-l mai arunci!!

Mergi la inceput