Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)
Raspunsuri - Pagina 17
donna79 spune:
Am vazut un bebe dulce foc de Kamy13!
Pity, asteptam pozele cu nerabdare!
Eu tot mai sper sa gasesc si poze cu junioara Buburuzei pe Picasa. Inteleg ca pana acum nu a putut fi vazuta decat pe FB...
Donna
36+ cu
Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
fulguta28 spune:
Pity,in carea lui SPOCK zice ca laptele de mama poate fi pastrat la congelator timp de 8 zile si aproximativ 4-6 zile la frigider.
uta28 este
36+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Pity,in carea lui SPOCK zice ca laptele de mama poate fi pastrat la congelator timp de 8 zile si aproximativ 4-6 zile la frigider. uta28 este 36+ cu Mara Elena------------------------------------------------ http://www.micaevents.ro |
La congelator (-18gr) poate fi pastrat pana la 3 luni.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 4 saptamani !!
ana_25 spune:
Citat din mesajul lui donna79 Pai dupa doua-trei nopti de plansete... poate pleaca inapoi. Dupa aia, faceti petrecere Donna 36+ cu Tudor GabrielDoamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica! |

Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui Pity27 Hello, am ajuns si noi acasa ieri. Suntem micutzi, aveam ieri 2600, iar de azi-noapte avem diaree. Eu sunt de vina ca am mancat incepand de sambata compot de pere, ca si laxativ, si s-a transmis si la bebe saracutul care face diaree verde. Azi punem si noi poze pe picasa. Fetelor, dormiti cat de mult puteti acum, ca apoi....Masa la 3 ore,dureaza 30-40 de min fiecare alaptat, apoi schimbat,ca fac kk la fiecare masa, iar pana adormiti la loc trec cele 3 ore. Eu alaptez exclusiv la san, am avut lapte din a 3-a zi de la operatie si am lapteeeeee cat pentru intreg cartierul, imi pare rau cand il arunc in chiuveta. aura TUDOR |
breeee...nu il arunca. pune-l la congelator pt cand vei mai pleca de acasa, etc. bine ati venit acasa si crestere usoara

| citat din mesajul lui fulguta28 Pity,in carea lui SPOCK zice ca laptele de mama poate fi pastrat la congelator timp de 8 zile si aproximativ 4-6 zile la frigider. uta28 este 36+ cu Mara Elena------------------------------------------------ http://www.micaevents.ro |
la congelator merge pana la 3 luni.
-----
Mami de
roza +
38 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
fetili am pus pozi cu burtica. nici acu n-a coborat? ![]()
-----
Mami de
roza +
38 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
simona24 spune:
| citat din mesajul lui donna79 Eveline, felicitari pt bebelin voinic! Mai3 si Ramohd multumesc pt raspunsuri! Din cate stiu eu cei de la maternitatea unde voi naste sunt pro alaptare asa ca sper ca n-o sa ajung sa ma cert cu ei Simona multumesc mult pt link. Din pacate vad ca fac parte din categoria ghinionistilor, se blocheaza, de fapt vad numai cadre separate, subtitrarea merge bine. Si eu credeam ca am o conexiune buna... O sa-i dau tema maine sotului cand vine acasa sa vada ce se intampla, poate reuseste el ceva. Donna 36+ cu Tudor GabrielDoamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica! |
fetelor am dormit azi o gramada!! de la 2 fara ceva pana la 5 jumate!
donna, asa face si la mine... dar eu ma inarmez cu rabdare si las sa se incarce tot filmul; dupa aceea merge ca uns!
ma duc sa va citesc din urma ca ati avut o viteza mama-mama!

simona
cu
matei 37+
2ingerasi spune:
| citat din mesajul lui Pity27 Hello, am ajuns si noi acasa ieri. Suntem micutzi, aveam ieri 2600, iar de azi-noapte avem diaree. Eu sunt de vina ca am mancat incepand de sambata compot de pere, ca si laxativ, si s-a transmis si la bebe saracutul care face diaree verde. Azi punem si noi poze pe picasa. Fetelor, dormiti cat de mult puteti acum, ca apoi....Masa la 3 ore,dureaza 30-40 de min fiecare alaptat, apoi schimbat,ca fac kk la fiecare masa, iar pana adormiti la loc trec cele 3 ore. Eu alaptez exclusiv la san, am avut lapte din a 3-a zi de la operatie si am lapteeeeee cat pentru intreg cartierul, imi pare rau cand il arunc in chiuveta. aura TUDOR |
Pity, iubita, asculta de la mine aici un sfat. Nu arunca lapticul, ca e pacat de el si ai sa plangi daca ramai fara lapte. Cumpara niste sticlute , cele mai ieftine, de lapte, de 250 ml si conserva laptele la congelator...Mai tarziu, peste doua luni,de exemplu, daca trebuie sa pleci undeva si sa nu ai pe bebe legat de tine, cine ramane acasa are sa decongeleze lapticul si sa i-l dea lui bebe sa pape. Eu asa am facut si chiar daca nu am mai avut lapte de la 4 luni si jumatate, Matei a papat laptic de la mine, fara completare de lapte praf, pana la 5 luni si jumatate... Laptele congelat tine 3-4 luni.Sfatul meu... Stai linistita ca bebe creste, ai sa vezi ca va recupera repede. In general, bebelinii care se nasc cu greutate mica la nastere iau mai mult decat cei nascuti cu greutate normala sau mare. Pupicei tie si lui bebe.
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si
38+
Antonia Maria
btz_ovi spune:
FELICITARI ALYNTA,RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC.BINE AI VENIT PE LUME MARIA,SA FII SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR

Abia astept sa reveniti acasa si sa vad pozele cu voi 2!!!!Pupici de la mine si bb Paul!!!!
Felicitari proaspetelor mamici,sarcini usoare in continuare tuturor gravidutelor si sanatate multa puisorilor!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
donna79 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi fetili am pus pozi cu burtica. nici acu n-a coborat? ----- Mami de roza + 38 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
foarte generoasa burtica
! si da, acum a coborat!eu am in continuare o burtica motata imediat sub stern
PS. m-a dat gata foto-tapetul!
Donna
36+ cu
Tudor GabrielDoamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!