Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)
Raspunsuri - Pagina 15
eveline spune:
DANAISA stai linistita...al meu la 32 sapt avea 1750 si acum la 37, deci dupa 5 sapt are 2950. Toate masuratorile sunt +/-400g...nimeni nu-ti poate spune la gram.
Asa...m-am intors de la spital unde am stat de la 12.30 pana acum, dr mea avand o gramada de urgente...mi se pare si normal doar eram in spital...asta e. Totul e bine, frumos, col lung si inchis ... bebele s-a intors, e cu capul in jos
... si dupa cum spuneam are 2950 +-400g. Avand in vedere starea colului ea nu prea crede ca ma apuca ceva...in caz de, totusi, mi-a dat un biletel cu care ma prezint la internare. Oricum vrea sa ne vedem saptamanal... si mai vb...in principiu daca nu se intampla nika ramane pe 4 oct data programarii.
Va pup, intru mai tarziu, ma duc sa-mi iau moata de la gradi
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
Klarisse spune:
Am o stare de
..vremea e destul de mohorata pe aici..
Tot trag de o cafea de dimineata, n-am terminat nici acum.
Vad ca e cam liniste pe aici..cred ca lumea e la odihna..![]()
Klarisse
graviduta 36+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 s pana la marea intalnire
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaisa20 Ma stresez acum pt ca nu stiu daca va reusi micuta mea ca in 4-5 saptamani sa ajunga de la 1900 g la macar 2500 g..., daca ea in ulimele 3 saptamani (care au trecut de la ultimul control) nu luase decat 70 gr... . Off, tare ma apasa pe suflet asta!danaisa20 fericita 34+cu ![]() |
Si eu zic sa stai linistita. Dupa o perioada in care bebelul meu parea mai mic decat varsta sarcinii, a inceput sa creasca cu cca 200 gr pe saptamana. Tu mananca bine (proteine), hidrateaza-te corespunzator, fii relaxata si optimista si totul va fi bine.
Donna
36+ cu
Tudor GabrielDoamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
puiutza spune:
Salutare burtici si mamici!
Camisv,Be_one,Sabina,Andreea,Alynta,Crina felicitari mamicilor!
Bun venit bebelusilor!
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere transmit la multi ani Soranei si lui Summertime!!!
noi avem tot timpul ocupat cu BB. Lora zici ca a ta a luat putin in greutate - Alex a luat si mai putin - abia vreo 50 g. Ne chinuim cu alaptatul, mai nou suge putin si adoarme. Sper sa vina si vremurile mai bune.
Dar 2ingerasi mersi pt. pontul cu comprese calde si pompat exact inainte de alaptare. Si Nerantula multumesc mult si tie - compresele de la Bioclin si balsamul pt. sani sunt bestiale - merita toti banii - desi sunt scumputze.
Si am inceput sa folosesc si scoicile de la Avent - si parca e mai bine. Sper ca suntem pe drumul cel bun.
Klarisse - foarte frumoase pozele- va sta foarte bine impreuna si tie cu burtica nu mai spun - iti prieste sarcina!
Va pupam si nasteri usoare celor care urmeaza.
Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Klarisse spune:
Eveline felicitari pentru bebelin si pentru starea impecabila a colului
..asa vrem sa stea pana la 40s..lung si inchis
.
Klarisse
graviduta 36+
Matei
donna79 spune:
Eveline, felicitari pt bebelin voinic!
Mai3 si Ramohd multumesc pt raspunsuri! Din cate stiu eu cei de la maternitatea unde voi naste sunt pro alaptare asa ca sper ca n-o sa ajung sa ma cert cu ei ![]()
Simona multumesc mult pt link. Din pacate vad ca fac parte din categoria ghinionistilor, se blocheaza, de fapt vad numai cadre separate, subtitrarea merge bine. Si eu credeam ca am o conexiune buna... O sa-i dau tema maine sotului cand vine acasa sa vada ce se intampla, poate reuseste el ceva.
Donna
36+ cu
Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
Klarisse spune:
Puiutza

Sper sa se rezolve cu problema alaptatului cat mai repede
.
Klarisse
graviduta 36+
Matei
ionela.n spune:
Klarisse, am uitat sa spun ieri ca am vazut pozele cu tine. Esti o frumoasa si graviditatea iti prieste foarte bine 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 36+
Minunea noastra
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Klarisse, am uitat sa spun ieri ca am vazut pozele cu tine. Esti o frumoasa si graviditatea iti prieste foarte bine ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+Minunea noastra |

multumescKlarisse
graviduta 36+
Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
danaisa20 spune:
Multumesc de incurajari 2ingerasi, eveline, donna!
Gata, din acest moment gandesc optimist - o sa am o fetita sanatoasa!
Felicitari eveline pt rezultatele bune de la control!
danaisa20 fericita
34+
cu 

. Off, tare ma apasa pe suflet asta!