Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Pt. arsuri la stomac, dr. mi-a recomandat Maalox, am folosit de cateva ori.
Cum e cu uleiul esential de menta? n-am mai auzit pana acum de asa ceva.
Luanashana, nastere usoara, sa auzim de bine!
Imi dati voie sa ma laud si eu cu copilul meu? am pus cateva poze in album...cu mine gravida n-am prea facut.

Ramona 36si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Pt. arsuri la stomac, dr. mi-a recomandat Maalox, am folosit de cateva ori.
Cum e cu uleiul esential de menta? n-am mai auzit pana acum de asa ceva.
Luanashana, nastere usoara, sa auzim de bine!
Imi dati voie sa ma laud si eu cu copilul meu? am pus cateva poze in album...cu mine gravida n-am prea facut.

Ramona 36si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Ce baiat frumos !!!

Tutz 36+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Fetele, imi dati si mie un sfat? Am niste arsuri stomacale de groaza......oare am voie sa iau dicarbocalm? Sau exista altceva mai bun?
Va pup si multumesc pentru sfaturi..

Alecsa_L, 36+ ,

Alecsa eu m-am confruntat cu arsuri inca din luna a patra si doctora mi-a recomandat Rennie.(pana la 3 pe zi). Eu iau seara ca atunci e mai naspa sau, cateodata, noaptea ma ia din somn...
Incearca si cu lapte rece!
Trecem noi si peste asta!

Fetelor voi ziceti ca sunt micuti la 2700 g (36 sapt). Pai eu sunt tristutza rau ca ieri la control fetita mea avea 1900 g, deci dupa masuratori e cu o sapt mai micuta decat varsta sarcinii(33 fata de 34 cat am eu). Nu stiu de ce s-a intamplat asa si sunt destul de deprimata!

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna burtici si mamici!

Camisv,Be_one,Sabina,Andreea,Alynta,Crina felicitari mamicilor!

Bun venit bebelusilor!

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere la multi ani Sorana si Summertime.

Luana nastere usoara,suntem cu gandul alaturi de tine.

HAI LUANA!

Azi noapte la 1 si ceva am terminat cu zugravitul,curatenia,calcat perdele(de care sunt tare dezamagita pentru ca nu au fost cusute cum trebuie si sunt foarte lungi,trebuiesc modificate).
Nu am fost asa obosita cred niciodata,daca stiam ce ma asteapta lasam cuiva cheia,instructiuni si bani.

Felicitari fetelor care schimba semnatura.

toate fetele!

33+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Aaaa si duminica am schimbat semnatura.

Paticut as fi umblat eu brambura,cu asta am pus punct capitolului curatenie in sarcina.

Ana felicitari pentru rezultatul analizei.

34+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna ziua tuturor! Intru cu vesti de la zozelici.
Este bine si pupa pe toata lumea. Din pacate nu are momentan net.
Azi noapte a avut ceva contractii, dar a luat medicamentele prescrise de dr pt astfel de urgente si au incetat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

[/quote]

Alecsa eu m-am confruntat cu arsuri inca din luna a patra si doctora mi-a recomandat Rennie.(pana la 3 pe zi). Eu iau seara ca atunci e mai naspa sau, cateodata, noaptea ma ia din somn...
Incearca si cu lapte rece!
Trecem noi si peste asta!

Fetelor voi ziceti ca sunt micuti la 2700 g (36 sapt). Pai eu sunt tristutza rau ca ieri la control fetita mea avea 1900 g, deci dupa masuratori e cu o sapt mai micuta decat varsta sarcinii(33 fata de 34 cat am eu). Nu stiu de ce s-a intamplat asa si sunt destul de deprimata!

danaisa20 fericita 34+
cu
[/quote]

Danaisa, stai linistita. Cazul meu: in ziua can am nascut doctorul mi-a evaluat fetita la 3100g (37 s + 3 z), iar eu eram in 39+. A avut 3300g si mi-a zis si dr ca exista o marja de eroare de +/-15%.
Iar in 36s+ era evaluata ca fiind mai mica cu 1 sapt si 3 zile.

Asa ca nu-ti face probleme.

mamica de Ana Lavinia (1.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Danaisa, stai linistita. Cazul meu: in ziua can am nascut doctorul mi-a evaluat fetita la 3100g (37 s + 3 z), iar eu eram in 39+. A avut 3300g si mi-a zis si dr ca exista o marja de eroare de +/-15%.
Iar in 36s+ era evaluata ca fiind mai mica cu 1 sapt si 3 zile.

Asa ca nu-ti face probleme.

mamica de Ana Lavinia (1.09.2010)

[/quote]

Multumesc Iunia pt incurajare! Un pt tine si unul pt Ana Lavinia.
Ma stresez acum pt ca nu stiu daca va reusi micuta mea ca in 4-5 saptamani sa ajunga de la 1900 g la macar 2500 g..., daca ea in ulimele 3 saptamani (care au trecut de la ultimul control) nu luase decat 70 gr.... Off, tare ma apasa pe suflet asta!

Sper ca voi doua sunteti bine, v-ati acomodat cu noua viata si in curand ne mai pui alte poze.

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bun venit pe lume noilor bebelusi!!!! FELICITARI MAMICI

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 35+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Hello si de la noi!
Sunt bine, Paticut, cu durerile de oase, ca babele, deh!!!
Am facut multa treaba ieri (spalat rufe, curat in casa, spalat dusumele si gresii, cazi si wc-uri, facut mancare si stat de copil) Am fost prea rupta sa mai intru pe net. Ca sa nu mai spun ca la 1 noaptea a trebuit sa merg la aeroport sa ii iau pe frete-meu si pe cumnata-mea ca s-au intors din vacanta. Noroc cu ziua de azi, ca e sarbatoare si nu pot face treaba, ca imi gaseam eu ceva de trebaluit prin casa...

Fetelor, nu va mai faceti griji cu greutatea bebelinilor... Eu am inceput sa imi scot din gand grijile legate de acest lucru, ca altfel as innebuni! Pai gargaritza mea, la 38 de saptamani si o zi avea aproximativ 2400g..iar medicul mi-a zis ca la nastere nu va avea mai mult de 2600g pentru ca am si burta mititica si deci nu poate fi o eroare in plus prea mare la ecograf...(sper sa nu fie eroare in minus...).Antonia e in urma cu 4 saptamani la greutate...Dar important e ca sunt sanatosi copiii... Ii facem noi mari, ca asta e menirea noastra!

Felicitari Crina si Alynta!!!!
Hai Luanashana!!!!! Nastere usoara!

Va pup, ma duc sa fac nani ca sunt rupta si ma doare spatele rau.

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 38+ Antonia Maria

Mergi la inceput