Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 9
cris.dogarel spune:
m-am plans ca ema nu merge, dr am uitat sa zic ca danseaza. se batzaie cand sta in fund si se leagana fata-spate cand ii pun cantecele de copii de pe cutiuta muzicla. intre melodii se opreste si apoi o ia iar. deci, io zic ca e dans
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
decenuela spune:
neatza fetili....
sarumana de coffe cris....
hehe as vrea io sa fi dormit jiji atata....dar de unde....se pare ca intalneala de ieri nu l-a luat nici cu somn....el ramane EL...asa cum il stiti...
cris.d acu ce sa zic de jiji....incep sa cred ca seamana tot mai mult cu tasu care are puturosenia in oase si care a mers la 1 an si 2 luni ( ca daca semana cu mine la varsta asta deja era indragostit)
spere deosebire de ceilalti pufi care sunt superbi...el statea cel mai greu in fund...sta dar nu f bine...acu ce sa-i fac...sa-l leg de un copac? lasa ca o sa se sature el de stat si de mers...
in leg cu cada..io am luate demuuuult jucarii de la real...din alea de plastic+ alte kk-turi si e f ocupat in cada...ba chiar mai fac cate ceva ( gen ii pregatesc patul, hainele de schimb etc) cat se joaca el...evident il supraveghez
apoi in leg cu mancarea...subscriu la tot ce ai zis...si cred ca si BF cam tot aia a zis...oricum..ca sunt bio sau mai putin bio...ce e facut in casa e muuuult mai sanatos decat borcanele...biscuiti si alte minuni..deci jijelu va servi masa mult timp la maica-sa acasa si mai putin la MC.....:))))
despre intalneala...asta imi place mie....ad-hoc....e cel mai frumos...intr-adevar am servit fetele cu o portie de carbohidrati( n-au rezistat ispitei) IO DAAAAAAA....astfel m-am scapat de ele ca prea erau bune. pufii sunt superbi iar activitatea lor de pe iarba a fost extraordinara.....
mara s-a tinut tare ( de fapt cred ca era plicti...vroia...prospaturi)...patriotul....statea saracul ca mielul cand jiji cam incerca sa-l casapeasca....kiti....cam greu de prins...( astia 2 sunt destul de avansati in dezvoltare)...iar grec cel mic....e bestial....are un zambet mortal...iar jiji...inca este destul de pueril...traieste intr-o lume a lui..nu e inca f activ si sociabil...( ciudat pt ca amandoi suntem) da-i al meu...o fi de la prietena lui tzatza????
azi cik ii ingradim patul...sunt curioasa cum o sa arate....
fetili ..sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel LUCIA faine poze, faini protagonisti si, intr-adevar, elegantzi, dom'le LUCIA, MIREMIA de pe care e-bay luati? uk? ca am vazut asa diferente de pret la cel de germania. si alte branduri, etc, dar nu stiu chiar atata germana. cum platiti?paypal? scuze daca e de PM, ziceti-mi Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Neatza si de la noi.
Eu cumpar de pe ebay-ul din UK si platesc prin pay-pal
decenuela spune:
a am uitat sa spun ca dupa multe cautari si incarcari de a cumpara sh de pe ebay sau ocazii .ro....am fc ieri comanda de scaun de masina Britax evolva plus 123...de pe bebeshopp....au preturi f f bune....m-am decis pt britax deoarece am citit ca sunt specializati in scaune de masina, deci in ceea ce priveste sigurantza cred ca sunt printre cei mai buni. scaunul asta poatye fi fol de la 9 kg pana la 36 adik 11-12 ani...asa ca am zis ca unul nou ( 7 mil...peste tot sunt preturi peste 10 mil) e cel mai bun.
vikinga...sunteti niste frumosi..iar tu o relaxata...de kg...no comment...ce e bine pt mine ( care am renuntat momentan lka o dieta anume) e ca nu ma mai arunc ca disperata dupa dulciuri..
hai ca jiji e f activ si nervos cand ajunge pe burta..nu-i place deloc....si-mi trage niste picioareeee
ioana_fota spune:
Buna dimineata.Am intrat sa va salut, ca azi am ceva treaba nu stiu daca mai intru.Pozele nu le-am vazut dar am sa o fac neaparat.
LML ginerica sa fii sanatos si fericit si sa reusesti sa-ti vezi mandretea de prietena poate la anu .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
decenuela spune:
inca una si ma duc...
ca de fiecare cu cioara lui....ce-i drept era jiji ca lupul schip si singuratic...DAR....dincate am sesizat...niciunul nu stia adunarea...( in afara de jiji evident ...mai are putin si o termina ..cel mai bine stie 1+1 =2 tzatze)
pupam
bubu_bu spune:
neata gagicile!!!de cafeu!!!
primul rand:vazut pozesi totodata ca eu nu o sa ajung sa va vad...poate cand vine sotul dupa diploma de facultate....cand o fi....tuuu decenuela esti o frumoasa si jumatate si jijelul tau are o privire tare blanda
alexutzzza o sexosenie si yannis un domn
miremia o frumoasa si mara tare dragalasa... tot bate fin din gene alea frumoase....cum sta ea printre domni acolo
andrelina...o slaba si o frumoasa...iar patriotul tot serios si grav cum il stim
iar miki tu esti o finuta si o sa fii o mireasa tare frumoasa si kg????unde-s...kiti e un strengar..are niste ochi
vikinga ai o familie sa-ti traiasca....sunt tare frumosi unul si unul...iar mamica e si ea o frumoasa si jumatate
lariselce frumoase sunt fetele...ce frmuos se dezvolta
oare vi4i cum se mai simte....beatrice cum se descurca cu serviciul....evyme....cum esti?fetelorrr pe unde sunteti???
lml petru catalin
acum ma duc sa mai
bubu_bu spune:
cris.dogarel......vazut si pozele voasrte.....ultima poza e de vis...iti vine sa o iei pe ema si sa o bagi in san sa ai grija de ea sa o feresti de tot ce-i rau....e tare dragalasa....ai o familie frumoasa