Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 8
lucia2000 spune:
Nici eu n-am cu cine sa ma intalnesc.
Posibil sa ajungem in bucuresti in ianuarie.
Poate se intalneste si cu mine cineva at
miremia spune:
Vikinga sunteti foarte frumosi!!!
Unde zici ca ai mai pus poze?
Editez sa spun ca m-am edificat. Intelesesem ca ai pus si poze de luna asta undeva.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Vikinga sunteti foarte frumosi!!!Unde zici ca ai mai pus poze?AMR 6 kg |
miremia spune:
Si pt ca pisicuta mea plange din cauza gingiilor dureroase...here I am! Presimt o noapte alba alba.
Vikinga impartaseste-ne dieta.
Mi-am dat seama ca lipsesc cateva fete din peisaj.
Cris_m spuneai ca o sa ne saturam de tine cand incep copiii scoala dar nu te vad pe aici.
Rox_y ne-a parasit, evyme s-a mutat si a uitat de noi, dastefa nu ne mai da niciun semn, lady a disparut, alicredo unde esti?
Si mai sunt si elena_iulia, annais, carmita, sagetuta, elefantica.....
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
cris.dogarel spune:
buna dimi
for all, ca probabil jiji si gazela dorm dupa asa o intalnire fructuoasa.
ce greu trebuie sa-i fi fost MAREI cu atatia barbatzei faini in jur
cu alte cuvinte, eu o sa imi fac o Irish coffee, de invidie. si cand te gandesti ca am stat 25 de ani in IOR, ma rog, langa
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
cris.dogarel spune:
VIKINGA, tare frumosi sunteti. ALDO e asa, brusc, baiat mare. Mi-l aminteam baietzel pe jucaria gonflabila din curte, pozele de cand eram gravidutze, si acum.... are teme! succes la scoala si la joaca fetitzelor mari si mici ramase "acasa". btw, ce scaun ai luat?
MIREMIA, io zic ca si la Mara a fost impresia puternica lasata de cavaleri, nu dintzii. Cum ati dormit? A venit scaunul? De ce ai luat de la 0 luni, e si pentru numarul2?
apropos de prajituri: Gazela a vrut sa scape de ele din casa, dushmanu' din frigider, nu?. si frumoase, si cu prajituri, ntz, ntz. v-am zis ca ma roade pizma, da?
poate vi se face mila si veniti si in herastrau o data, ad-hoc sau nu
cris.dogarel spune:
mi s-a facut pofta si am pus si eu poze. am trimis invitatie pe mailul comun.
DECENUELA, si eu tot cadita OK am, sta in fund pe partea de 6 luni plus, insa da din maini in apa pana...iese toata. acum am gasit insa o ratusca cu capul mic, numa' buna de bagat in gura, asa ca e ocupata si ...nu mai iau scaun deocamdata.
BF io nu dau cu oua din mai multe motive...fiecare cum crede, studiile recente zic ca e ok orice (fara alcooale), hrana/alimentele sunt extrem de diverse pe glob, semn ca specia noastra e ff adaptabila (ca sa nu zic ca putem manca orice kkt, totuna e), hrana data cu dragoste poate fi, constient sau nu, "nepotrivita", dar nu e nociva pt un bb iubit si ingrijit, etc, etc. "singura" mea preocupare e sa fie cat mai "acasa" gatita, cantitatile sa fie mici(adica sa nu incerc indopatul),varietatea cat mai mare (sa nu se mire la nik mai tarziu). cred ca e importnat si ca sunt la nr.2...totul "pare" mai usor, mai flexibil
cris.dogarel spune:
LUCIA faine poze, faini protagonisti si, intr-adevar, elegantzi, dom'le
LUCIA, MIREMIA de pe care e-bay luati? uk? ca am vazut asa diferente de pret la cel de germania. si alte branduri, etc, dar nu stiu chiar atata germana. cum platiti?paypal? scuze daca e de PM, ziceti-mi
cris.dogarel spune:
am mai vazut din poze. ALENA SI NATALIA stau in picioare,pe vine. abia astept si eu... ce faina e poza aia la marginea satului in caruciorul luuung de gemene
si Andreea de HAPPYELA merge de-a bushilea? si sta in picioare la marginea patului?. BRAVO!!si ce scaun de masa curat si lucios are. al nostru arata ca dupa lupte
RAUL de BUBU la fel, plimbaretz si beutor de cola.
bey, numa' Ema e lenesha?. ea nu mai are kef de stat pe burta deloc, cum o pun, cum se intoarce. sta in kur, se intinde dupa jucarele, se tranteste pe spate, de voie, d-aia i-am pus perna de alaptat in jur, ca a dat cateva capete si tot a insistat... dar in tarc si patut nu sta mai mult de 10' si...probabil nu are timp sa se ridice, ca e preocupata sa tzipe dupa mine sa o iau de acolo
vikinga spune:
Neata si multumim de complimente! Asaa e, Aldo a avut un salt de dezvoltare extraordinar chiar inainte de scoala, nu neaparat crestere in inaltime ca intotdeauna a fost inaltut ci pur si simplu s-a transformat intr-un barbatel asa peste noapte. Scaunul Letiziei e de la Römer si-l am de la Nadja, e pt treapata a doua, pt copii intre 9 si 18kg.Pt baita am luat un scaun care se prinde de fundul cazii, din asta am folosit si la ceilalti doi si e ok.De mincare nu prea stiu ce sa zic, nu am urmarit subiectul cap coada, dar oricum is clar ceva mai relaxata. E si normal ca dupa ce am crescut deja 2 copii si am trecut de ei peste primii trei ani acum sa am mai mare incredere in instinctul meu de mama, iar restul de informatii primite le tin asa de orientare, dar nu ma las sufocata de reguli si alte sperieturi. Tre sa citesc cum e cu laptele ala praf.Nu fac iaurt in casa, chiar mi se pare mai bun unul Bio de vaca, decit unul din lapte praf acasa. la fel brinza proaspata bio. Bine asta pt ca nu am timp si am si baza cind cumpar aici ceva bio ca asa si e. Cite un colt de piinica au mozolit de pe la 8-9 luni toti trei si asta o vad si in jur. Grisul e adevarat ca e e mai bine sa fie folosit in cantitati mai mici si nu stiu acum, supele is bune facute in casa dar in caz de lipsa de timp mi se par bune si meniurile de le borcanele, cel putin aici is bune, bio. de ex obisnuiesc sa iau borcanel numai cu carnita bio. curcan, vita, pui, si-l impart in doua-trei zile alaturi de legume avute prin casa cind gatesc pt noi, Scot pt ea separat fara alte ingrediente.Dar mi s epare din ce citesc ca la fel e si pe la voi asa ca nu vin cu mari noutati:)PS: de slabit e discutia mai lunga, invit fetele la subiectele de slabit de pe forum, sunt si eu bagata pe unul din ele inca de pe vremea cind nadja avea citeva luni. Si e bun cite un suport de gen.O zi buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo