Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

vikinga multumim de poze , sunteti o familie tare frumoasa!
Ce super de tine ca poti cumpara de pe piata branzica, iaurtele etc si cu incredere

Cris D felicitari ptr dans! Promit ca venim si in Herastrau intr-o zi , Mai nasol acuma insa ca se lucreaza mult in zona la strazile cu piatra cubica si e nebunie pe acolo

decenuela mai ai prajituri? Tare bune au fost multumiiim! Sa va ajunga cu bine scaunelul si sa-l stapaniti sanatosi!

Bubu multumim de complimente

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lucia n-o avea Craiova multe magazine de brand dar Teo e dintre cei mai la moda bravo ptr mami descurcareatza!
De aia ii vin bine camasa si cravata ca-s de 3-6 luni, asa si la mine vin ca turnate mai incolo nu la vatrsta scrisa pe eticheta
merci de link

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Lucia n-o avea Craiova multe magazine de brand dar Teo e dintre cei mai la moda bravo ptr mami descurcareatza!
De aia ii vin bine camasa si cravata ca-s de 3-6 luni, asa si la mine vin ca turnate mai incolo nu la vatrsta scrisa pe eticheta
merci de link

de Yannis

Asa am descperit si eu ca-i vin mai bine hainele mai mici ca varsta.
Inca mai purtam pantalonii de 3-6 luni.
Cel putin astea din anglia asa sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

MIREMIA, io zic ca si la Mara a fost impresia puternica lasata de cavaleri, nu dintzii. Cum ati dormit? A venit scaunul? De ce ai luat de la 0 luni, e si pentru numarul2?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Am dormit mai bine decat ma asteptam, la maraieli mai puternice o dadeam cu gel pe gingii si se linistea.
Scaunul e luat din august, inca nu a venit, l-am luat asa sa o mai tin pe mandra ori pana la 9 kg ori pana pe la 9 luni cu spatele.

Ce draguta dansatoare (am vazut poze)! Asa face si Mara....se tranteste pe spate cand are chef, asa ca umblu cu perna dupa ea.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:
LUCIA, MIREMIA de pe care e-bay luati? uk? ca am vazut asa diferente de pret la cel de germania. si alte branduri, etc, dar nu stiu chiar atata germana. cum platiti?paypal? scuze daca e de PM, ziceti-mi

Si eu tot de pe ebay co uk, plata prin paypal. Am mai luat si de pe ebay com...daca ai pe cineva in SUA sa-ti trimita/aduca pachetul cateodata merita.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
iar jiji...inca este destul de pueril...traieste intr-o lume a lui..nu e inca f activ si sociabil...( ciudat pt ca amandoi suntem) da-i al meu...o fi de la prietena lui tzatza????

azi cik ii ingradim patul...sunt curioasa cum o sa arate....

fetili ..sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Nu este adevarat, jiji este la fel de activ. A stat mai retras putin pt ca era mami in apropiere si a preferat-o pe ea (asa gazela frumoasa, e de inteles jijelul), dar la fel a facut si kiti.

Spor la ingradit patul!

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Bubu multumim de complimente!

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
LUCIA, MIREMIA de pe care e-bay luati? uk? ca am vazut asa diferente de pret la cel de germania. si alte branduri, etc, dar nu stiu chiar atata germana. cum platiti?paypal? scuze daca e de PM, ziceti-mi

Si eu tot de pe ebay co uk, plata prin paypal. Am mai luat si de pe ebay com...daca ai pe cineva in SUA sa-ti trimita/aduca pachetul cateodata merita.

AMR 6 kg

Adevarul e ca sunt mai ieftine pe ebay-ul american insa costa f mult transportul.
Asta in cazul in care trimit in romania caci nu prea vor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

AMR 6 kg

Adevarul e ca sunt mai ieftine pe ebay-ul american insa costa f mult transportul.
Asta in cazul in care trimit in romania caci nu prea vor.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Spuneam ca e ok daca ai pe cineva in SUA sa le trimita (fara etichete, posta normala) sa nu mai platesti vama la ele sau sa le aduca personal. Atunci chiar merita sa faci shopping pe com.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza fetele!
Eu sunt agitata tare, azi e prima zi de gradi si mi se inmoaie picioarele. La 11 ma duc sa imi iau printesa. Sper sa nu o gasesc umflata de plans....Revin cu impresii.
Piticotul tot mucios, a inceput sa tuseasca productiv. Dr zice ca e semn bun daca expectoreaza. In 2-3 zile cica scapam cu totul.

Mergi la inceput