Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
alexutzzza spune:
Da da da! super intalnire! Mai vreau! Si vremea a fost suuuperrr! si gazelele la inaltime. De pitici ce sa mai zic, niste scumpi toti, numa 1 si 1!
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Avem si noi poze noi. Va invitam sa le vedeti aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Teo este tare simpatic iar tie iti statea f bine.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
miremia spune:
Am pus poze in album cu intalnirea de azi....enjoy!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
myky791 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Avem si noi poze noi. Va invitam sa le vedeti aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
faine poze....
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
micki_mica spune:
super mamici si super pitici!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... 4 zile pan'la ...............
myky791 spune:
buna seara. slaba activitate pe aici. vati dus la culcare? acum ma retrag si eu. o noapte linistita va doresc alaturi d epufuleti.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui myky791 buna seara. slaba activitate pe aici. vati dus la culcare? acum ma retrag si eu. o noapte linistita va doresc alaturi d epufuleti. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
nu te retrage..hai la whist
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
alexutzzza spune:
Super tare! Ce bine ii vin hainele! ca turnate! ai fost o norocoasa sa le gasesti asa, eu mereu ce ii iau ptr varsta lui ii vin cam mari , cam lalai etc, treb sa mai astept sa le poarte, F frumoasa camasa, f serioasa! Si ghetutele/pantofi adidasi f frumu, pe negru merg bine la orice si mi se pare ca merg si la blugi ca nu-s numa eleganti super! de unde i-ai luat incaltarile? Si ce bine-i vine camasa la ochisori!
In ultima poza mi-am elucidat si enigma legata de imbracamintea ta ca vedeam ba negru ba alb si nu intelegeam daca te-ai schimbat pe parcurs etc
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
nu te retrage..hai la whist ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Ah ce-as mai juca! nu am mai jucat demult. Jucam f des mai ales prin perioada liceului si facultatii ce vremuri...
de Yannis