Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 5
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe blue flower multumesc mult de raspuns. se poarta normal, e vesel adica nimic schimbat in comportamentul lui dar pana acum 3 zile imi manca cam la 3 ore, o masa diversificata , una de LP de vreo 120 ml si tot asa...deaia ma ingrijoreaza ca acum deodata nu mai vrea lapte. nu are inca niciun dinte e posibil sa ii dea dintii si sa isi piarda pofta de mancare in perioada asta? al3csa multumesc , inseamna ca in privinta statului in fund inca nu ma ingrijorez inca, ramane sa ii dau de cap cu pierderea apetitului. dc nu isi revine in cateva zile il voi duce la dr dar sigur ii vor lua sange pt analize si mi-e groaza... in ceea ce priveste biscuitii eu ieri am luat pana acum nu i-am dat deloc pt ca nu stiam cu ce sa ii combin. adica nu am simtit nevoia de biscuiti. fructele i le dau crude ca sa scapam de problema constipatiei... aveti idee dc bag la congelator dovleac din ala de placinta sa am si la iarna il mai pot coace dupa aia sau se strica? mamica de Rares 21.02.2010 |
La 3 ore! Cred ca nu-i este sufiecient de foame. Tudor manaca la 4 ore de pe la 3.5 luni. Si daca-i mai dau si dintzisorii poate refuza biberonul ca-l dor gingiile. Cel putin Tudor asa facea pe la 6 luni cand au inceput.
Cand este diversificat, numarul de mese ar fi cam 5 / zi, din care obligatoriu dimineata si seara lapte.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
irinabobe spune:
tomaca multumesc. la mine asa vroia el la 3 ore. eu l-am nascut prematur la 2400 gr, in spital a scazut la 2000 gr pt ca era suspect de stenoza duodenala si vreo 10 zile nu l-au hranit decat cu glucoza, iar dupa ce s-a infirmat diagnosticul am mai stat vreo 3 sapt in spital timp in care il fortau sa manance la 3 ore chiar dc vroia chiar dc nu vroia si s-a invatat asa. pana acum cerea el la 3 ore, mie mi-ar fi convenit mai rar. nu imi fac probleme ca nu mai mananca la 3 ore imi fac probleme doar sa nu fie ceva in neregula...
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Sa nu spuneti ca nu stiati ca nu facem public etc ANUNTZ! INTALNIRE AD-HOC, ORA 15:00, PARCUL IOR, INTRAREA DE PE COLTZUL DINSPRE BABA NOVAC Cine poate, cine doreste este bine venit cu pufuletzu la pachet Sigur o sa fim eu, Miremia si Decenuela de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Daca mai locuiam si eu la 5 min de Vitan Mall..... Si nu eram la servici. Pana in mai am stat si noi acolo. Mai era cineva in bloc cu un bebe nascut pe 6 ianuarie. Mai, da a fost ceva activitate anul trecut in zona Vitan mall
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui livia1980 BUNA! CINE MA POATE AJUTA CU PAROLA PT USER-UL COMUN...VREM SI NOI SA NE ALATURAM PUFULETLOR DE FEBRUARIE 2010:) MULTUMESC! |
Sa inteleg ca ai si tu un pufulete? Bun venit! Cand ai nascut?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat din lorex 1.ce ne facem lu aluminiul din LP... 2. cred ca e vorba de firma TEX din carfur, nu? tre sa scrie pe interior; 3.astept cu interes sa ne spui despre legume; 4. sac de dormit eu am unul f fain din bumbac, mi l-a dat o prietena!nu e nici subtire, nici gros! |
Lorex-ule unde esti? Nu te lasa Bobotza p-afara?
1. Continuam sa le dam lapte, ce am putea sa le facem? Macar cu aceeasi marca doar s-au obisnuit cu o anumita cantitate de aluminiu (haz de necaz). Daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca e o bomba de marketing. Daca este genocid european, nu ar face chiar nimeni nimic?
2.M-am uitat dar nu scrie firma in interior. Orim sunt tare bune, 20-30 lei setul
3.Am scris despre avocado si banana. Am citit despre conopida ca cel mai bun gust il are zdrobita impreuna cu morcovi fierti sau unt (si nici nu boare burta daca este zdrobita). Vreau sa citesc despre alimente superioare si inferioare.
4. Care este marca sacupui de dormit?
varsta lui Tudor
lucia2000 spune:
Salutari fetele.
A intrat indemnizatia la cineva pe card?
Am de efectuat niste plati online si de obicei intrau pana pe 14-15
tomaca spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele. A intrat indemnizatia la cineva pe card? Am de efectuat niste plati online si de obicei intrau pana pe 14-15 Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nu inca, nu-i vad pe card.
varsta lui Tudor
miremia spune:
citat din mesajul lui livia1980 BUNA! CINE MA POATE AJUTA CU PAROLA PT USER-UL COMUN...VREM SI NOI SA NE ALATURAM PUFULETLOR DE FEBRUARIE 2010:) MULTUMESC! |
Buna,
Daca vrei sa te alaturi grupului de pufuleti nu ai nevoie de parola. Scrie-ne despre voi, sa va cunoastem mai bine...cat are bebele tau, cum il cheama?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
miremia spune:
Tocmai ne-am intors de la o intalnire extrem de placuta cu pufuletii, o sa pun poze mai tarziu sa vedeti ce mari, draguti, isteti si sociabili sunt.
AMR 6 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele. A intrat indemnizatia la cineva pe card? Am de efectuat niste plati online si de obicei intrau pana pe 14-15 Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Mie nu mi-a intrat niciodata mai repede de 17 ale lunii.
AMR 6 kg