Albinute & bondari de mar-apr '07 (148)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am scapat de sedinta la grupa mandrei... sunt f. incantata de d-nele educatoare... sunt pe placul meu... Adica prefera sa-i ia usor si sa-i invete fix cat pot... decat sa ii invete mai mult si prost iar la scoala sa fie nevoie sa se dezvete si apoi s-o ia de la capat...
Chiar aveam o problema cu asta... pt. ca Elena are tendinta sa faca lucrurile pe dos... si e f. greu s-o dezobisnuiesti
Ca bani... 10 ron/zi mancarea... 5 ron optionalele si sunt veo 5 din care 2 de 2 ori pe saptamana... sper sa nu se duca la toate
Iar pt. fondul clasei si rechizite doar 125 de ron si in 2 "rate" Ma asteptam la mai mult...
De Craciun iau parintii cadouri care trebuie sa aiba o dimensiune aproximativa, data de educatoare... ca sa nu fie discutii Pana acum, la grupa cealalta, se strangeau bani si luau jucarele la fel, ceea ce era ok pt. ca nu apareau diferente... daaar erau numai prostii... nu stiu care din parinti mergeau, ca mereu au fost numai prostii ieftine si multe (de ex. intr-un an, printre altele, o trusa de machiaj cu mult sclipici )

Acum astept si runda doi... miercuri... sa vedem acolo scoruri si la dublu

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza poftiti la.Speram sa dorm mai mult azi insa Edy a fost de alta parere.
La noi s-au anuntat sedintele pt saptamana viitoare doua luni si una miercuri.De la Maria de la grupa am primit deja lista de rechizite,azi ma duc sa i le cumpar ca avem dupa amiaza de shoping avand in vedere ca in urmatoarele trei zile avem o gramada de sarbatoriti(gemenii, o fina si nasul).
Edy deja a luat un pui de ceva,tuseste si am trecut pe siropele.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

si matei a luat un pui de ceva. tuseste f putin dar ieri cand l-am luat era "mai caldut". deci avea putina febra. am trecut si noi pe oscillo, propolis si vit c. o sa ma duc sa-i iau si un sirop de tuse, cred ca ceva cu patlagina.

de maine seara ramanem singuri 2 saptamani.

sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Si Tudor are muci si o usoara tuse seaca .....

Sper sa nu se agraveze. I-am dat Oscillo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata!

Noi suntem la serviciu, Teodora e f incantata de tot ce am pe la biroul, la "biroul nostru, mami",iar eu citeam acum mailurile de la parintii din comitetul de parinti de la gradi. Deci, fondl de rechizite e prea mic, in afara de 50lei mai tre' sa mai dam, plus caietele speciale. plus fondul pt patuturi...

Sanatate multa bolnavirilor!pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Da, uitasem sa spun si eu preturile de la noi.

Platim 9 lei/zi, am primit o lista de rechizite pe care am dat pana intr-o 100 de lei si avem sedinta cu parintii joi dupa amiaza.

Se pare ca o sa ni se mai ceara bani si pentru cabinetul medical, bani care insa nu ajung in intregime la destinatie fiind opriti si pentru alte cheltuieli. Oricum din ce am tras cu ochiul au in cabinet cam tot ce e necesar pentru "urgenta" si mai stiu ca daca se intampla ceva cu copiii, adica face febra, vomita sau d-astea, au grija foarte bine de ei.

Si sa va spun cam ce a fost saptamana asta de mancare.
Dimineata: paine cu unt, cascaval, pateu de ficat, ceai, lapte cu cacao
Pranz: ciroba cu zdrente de ou, ciorba de legume, bors ardelenesc, sote de fasole cu pui, piure cu crochete de peste, pui cu orez sarbesc, pui cu varza si un fruct(mar sau para)
Gustare: o felie de chec sau cozonac, corn cu gem, prajitura negresa, placinta cu branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Apropo de optionale 'optionale'. Anul trecut dadeam 10lei/4optiuni/saptamana, asadar 40/luna.
Si mi s-a spus ca daca nu doresc sa participe la ceva(nu voiam calculator) copilul nu sta in clasa, ci cu doamna educatoare, o ora, pe hol, pe bancute. deci nu se face nimic cu ceilalti copii care nu participa la optionale.

nu au spatiu special unde se tin aceste optionale, ele au loc in clase.
ce zici Tzuna? ele sunt reglementate intr-un fel? e normal sa nu se dea chitanta pentru asta?

a, la sfarsit am intrebat daca s-a tinut totusi engleza ca Petru nu stia boaba si mi s-a zis ca nu a vrut sa participe la nici o ora de engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

matei e bine. reusim sa tinem in frau cat de cat mucii si tusea razleata. am avut un soc azi ca la farmacie am dat 20 lei pe vitamina c cu propolis???

cine e amator sa mergem la circ saptamana viitoare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Apropo de optionale 'optionale'. Anul trecut dadeam 10lei/4optiuni/saptamana, asadar 40/luna.
Si mi s-a spus ca daca nu doresc sa participe la ceva(nu voiam calculator) copilul nu sta in clasa, ci cu doamna educatoare, o ora, pe hol, pe bancute. deci nu se face nimic cu ceilalti copii care nu participa la optionale.

nu au spatiu special unde se tin aceste optionale, ele au loc in clase.
ce zici Tzuna? ele sunt reglementate intr-un fel? e normal sa nu se dea chitanta pentru asta?

a, la sfarsit am intrebat daca s-a tinut totusi engleza ca Petru nu stia boaba si mi s-a zis ca nu a vrut sa participe la nici o ora de engleza.

rein

Deci copiii care fac optionalele, sas zice ca sunt mai favorizati un pic, in sensul ca se ocupa cineva de ei. Restul, stau si se joaca sau pierd timpul/.
Daca Petru nu voia sa participe la engleza, nu era normal sa nu te puna sa platesti? Ca baiatul nu beneficia de nici o info de acolo. Nu era ca si cum, spre exemplu trebuia sa se cumpere caiete pt toti,si asta este, vrei nu vrei,intyri in joc, ca e obligatoriu. Cat despre chitanta...traim unde traim.

Ioana, darce s-a scumpit asa de mult???Stiu ca era chiar ieftinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

am avut un soc azi ca la farmacie am dat 20 lei pe vitamina c cu propolis???

De ce? Cat era inainte? Cam am luat si io aseara si nu mi s-a parut prea mult ... deh daca nu stiu cat a fost odata...
Mi-a dat inteligenta de la farmacie cu echinacea... vroiam doar propolis cu vitamina c... ii dam inainte cu asta pana luam urmatoarea sticla...

Raportam si noi 3 mucosi ... 'om vedea ce o fi saptamana asta...

Optionale... la noi dansurile se fac in sala de sport (o clasa goala adica) , calculator in alta sala... engleza, muzica si desen in clasa lor... dar cei care nu vor sa participe la optionale stau si se joaca... nu-i scoate nimeni din clasa...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput