Albinute & bondari de mar-apr '07 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata spre pranz!

elyanne nu siropul. pe ala cred ca am dat in jur de 9 lei. eu ziceam de pastilutele de supt. astea sunt 20 lei.

matei vad ca e bine. nici nu mai tuseste. sa vedem in cate zile o luam de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

matei e bine. reusim sa tinem in frau cat de cat mucii si tusea razleata. am avut un soc azi ca la farmacie am dat 20 lei pe vitamina c cu propolis???

cine e amator sa mergem la circ saptamana viitoare??

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Eu as vrea sa merg la circ cu Anastasia. Cand, cum, unde ??
Am trecut bine de prima saptamana de gradi. Vrea sa mearga in continuare si spune ca ii place mult .

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ioana am pricipit...

Avem poze ceva mai noi... in sfarsit... aici

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

www.circulglobus.ro/spectacol.php?spectid=1017" target="_blank">eu aici am vazut programul de la circ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Ioana am pricipit...

Avem poze ceva mai noi... in sfarsit... aici

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Super poze Elianaaaa! Baietii sunt asa draguti, iar Elena, o printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

REIN- copiii care nu participa la optionale raman cu educatoarele in clasa sau in alta parte (pe hol nu am mai auzit pana acum). De obicei copiii care nu fac un anumit optional se joaca asa ca mie mi s epare ok. raman mai putini copii , se joaca altfel. Acum daca in unele cazuri sunt tinuti pe hol ca sa forteze mana parintilor nu stiu ce sa spun.

Eu scriu cum procedam noi. Pentru informatica, arta si dans avem sali separate unde merg numai copiii inscrisi la curs cu profesorul respectiv. La engleza e mai dificil. Unele gradinite ne pun si aici o sala la dispozitie (sala de festivitati dc exista, un dormitor etc.) sau copiii fac in clasa cursul iar cei neinscrisi dc sunt mai multi si ar deranja pleaca impreuna cu educatoarea in vizita la alta grupa , daca sunt putini raman in clasa si se joaca mai in liniste, dc sunt 3-4 iau parte la curs dar nu se lucreaza cu ei in mod special. Adica sunt incurajati sa repete si ei dar nu sunt pusi fiecare in parte sa raspunda la lectie.

CHITANTELE- o chitanta fiscala pe suma incasata o predam directoarelor , una ramane la noi. Chitante individuale pentru fiecare copil dam numai la anumite gradinite. Eu personal nu incurajez asta pentru ca e un volum imens de munca. In ultima zi de curs profesoara respectiva ramane sa scrie chitantele si uneori are si 100 de copii in toata gradinita. Daca nu ar tb scrise in avans practic (si dc cineva nu plateste anulam chitanta, apoi o rescriem in urmatoarea luna.....)ca educatoarele/directoarele le vor predate in ultima zi a lunii ar fi ok dar asa....

Acum ce sa spun... sunt firme si firme. De exemplu la mine in sectorul 3, cel putin la gradinita de langa parintii platesc optionalele in avans chiar daca copilul va veni sau nu la curs in perioada respectiva. Inteleg ca exista un profesor care se deplaseaza pentru acel curs dar daca un copil e bolnav 2 saptamani sa platesti asa aiurea? Si culmea e ca la aceasta gradinita merge fetita unei anagajate de-a mele si saraca a ramas tablou cand a auzit ca profesorii de optionale au salariu fix si cursurile se platesc in avans. Ea la mine primeste un procent din incasari si copiii platesc numai daca au luat parte la curs (daca plange, i se face rau, a intarziat mai mult de 15 min. nu plateste nimic pentru sedinta respectiva).

Noi am fost la o nunta ieri la Piatra-Neamt. Foarte frumos ce pot sa spun dar ne-am intors in seara asta franti. Ma dor toate.

ELYANNE- super dragute pozele cu micii agricultori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Tzuna, multumesc pentru raspunsul detaliat. M-am mai dumirit un pic.

La noi guturaiul lui Petru a trecut in 2 zile, maine il trimit apt de o noua confruntare cu bolile la gradi. Acum insa are Calin cel mic, el nu vrea sa ia nimic din ce ii dau, adica siropuri, ca nu inghite nimic dulce si cleios. Si salvarea lui Petrisor, abureala la oala cu ceai, nici atat nu pot sa o aplic.

Ieri am fost in piata Constitutiei la targul mestesugarilor de zilele capitalei noastre dragi. Cei mici au fost incantati de mersul cu metroul, de balonul cu nacela si foc, de trasuri, si unele costume de epoca. noua ne-a placut ca a fost un spatiu curat si aerisit, nu asa cum era anii trecuti cu toparlani cu berea in mana si milioane de pahare pe jos. Si era si concert, si soare, si am primit vederi cu Bucurestiul vechi. Am admirat niste vase pictate frumos si niste icoane deosebite. Erau multe femei cu flori in mana primite de la organizatori. Chiar dragut.

Ultimele 10 zile am facut polidine la asistentele de la IOMC si am prins 3 zile inaite de inceperea gradi. Erau seara, la ora la care ma duceam eu 2-3 copii cu probleme la camera de garda. In saptamana asta cu gradi am numarat si 30 de persoane insotitoare a 10-15 copii pe jumatea de ora in care stateam. Nu va imaginati, care cu temperatura, care se ineca, care galben, cu diaree, care voma, puneau branule, faceau aerosoli, ce mai... horror.
Ma rog la Domnul ca, daca e sa fie bolnavi copiii mei sa fie usurel ca sa ii pot trata acasa, ca de boli oricum nu ii pot feri in totalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

www.circulglobus.ro/spectacol.php?spectid=1017" target="_blank">eu aici am vazut programul de la circ

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Pai si cand executam : sambata e ok pentru voi ?

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Eliana sa iti traiasca ficiorii si printesa. Baietii au niste fetisoare de nazdravani de ti-e mai mare dragul, iar Elena pare printesica delicata.

Noi am trecut cu bine peste sfarsitul de saptamana. Si anume nu am ajuns sa ne si strangem de gat reciproc. Tudor pe cat de cuminte si ascultator mi se spune ca e la gradinita, in aceeasi masura scoate parleala acasa. De dimineata a plecat destul de smiorcait si mi-a spus taica-su ca a plans cand l-a lasat, dar il luase educatoarea in brate si parea ca se linisteste repejor.
Stiu ca plansul asta va mai dura, dar sper sa nu mai dureze mult.

De dimineata am dus-o si pe Bianca la analize. Si s-a straduit sa planga, dar nu prea a reusit. A fost asa linistita ca nici sangele nu se grabea sa iasa si asistentele (ca venisera 2 crezand ca e nevoie sa o tina sa mai stiu si eu ce) imi spuneau sa o fac eu sa planga ca sa ii curga sange. Au strans ele un pic de manuta ca sa "reuseasca sa o supere" si am terminat repejor. Cand am iesit din camera de recoltat ne-au intrebat cei care asteptau daca au reusit sa ii ia sau nu, ca ei se asteptau sa auda maaare galagie. Dar uite ca gogosica a fost tare cumintitca si se uita destul de mirata la ce se intampla.
Ramane de vazut care sunt si rezultatele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Un pui de ceva avem si noi se pare...

Azi noapte febra 38 cu 3. I-am dat nurofen si a fost f bine, mananca, nu e mataita.... dar la 8 ore de la nurofen a facut iar 37 cu 7 deci ceva este. Sa vedem urmarea. Azi nu merge la gradi dar maine plecau intr-o mini excursie la gradina botanica. Si Maria abia astepta. Sunt rautacioasa dar ma gandesc ca poate avem sanse si ploua si se amana pana s-o face si a mea bine.

Inca ceva: are niste bubite mici de tot ca piscaturile de puric in partea de jos a burticii si pe piciorul stang, vreo 20 in total. E vreo boala a copilariei care sa semene cu asa ceva?

Mergi la inceput