Aspirante optimiste > 20 ani (573)
Raspunsuri - Pagina 9
april_25 spune:
Am reusit sa pun pozele : http://picasaweb.google.com/105103698947213049305/Test#5516422337311092482
Se vede ceva sau sunt eu ?
Poate gasesc maine cablul de date de la aparatul foto....sau poate se vede mai bine maine dimineata...
sorinake spune:
buna, fetele!
Alina, cum adica se simte ceva? la ce se simte? la mana? daca la eco nu se vede nimic, ea ce a simtit la mana, ca nu inteleg? O sarcina nu se simte la mana cand esti in primele saptamani! Abia daca se vede la eco, dar sa se simta la mana, nici vorba! poate am inteles eu gresit, scuze!
bebelu86 spune:
DIDI se pre k e de la tensiune.
nu am sunat inca medicu...am zis k dc incontinuare imi e rau sun.
sper sa nu fie nevoie.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sorinake spune:
buna, didi!
da, ne-am hotarat...undeva departe de tara! incercam sa plecam, pt ca am obtinut un job afara. sper sa iau permisul de munca.
didi32 spune:
Eu zic sa-l suni oricum Ralu pt ca nu e prima data. Trebuie sa poti face ceva sa previi starile astea de rau. Ca nu se stie unde si cand te-apuca si Doamne fereste esti singura! Suna-l te rog si nu sta asa.
in devenire
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinake buna, didi! da, ne-am hotarat...undeva departe de tara! incercam sa plecam, pt ca am obtinut un job afara. sper sa iau permisul de munca. http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ |
Serios??? Felicitari draga mea! Deci pleci iar din tara, ff bine faci. Unde pleci? Iti uram mult, mult succes si poate ne mai scrii si noua sa stim daca ai reusit!
in devenire
gabyv spune:
sorina, felicitari pt job!! in ce tara pleci? sper sa fie una unde se face usor fiv
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
sorinake spune:
didi, de scris, sigur mai scriu, ca internet o sa am si acolo. Scrie la sub nume unde. am mai locuit acolo pana in 2009, mai.
didi32 spune:
Bravo Sorina, f bine faci! Stiu ca ma repet, dar tare mult mi-ar placea si mie sa plec din tara asta. Iti tin pumnii sa vii cat mai curand cu vesti bune!
Fetele o iau si eu spre casa, va si ne-auzim maine!
in devenire