Aspirante optimiste > 20 ani (573)
Raspunsuri - Pagina 8
AlinaBu spune:
fetelor am venit nu am vesti nici bune nici rele. Am nimerit la o doamna doctora care m-a tinut 1h si ceva in consultatie, o scumpete de doctora. Mi-a spus ca la palpare se simte ceva ca un bob de mazare un pic mai mic, dar eu find mai plinuta nu poate sa isi dea seama daca sunt sau nu insarcinata si mi-a recomandat sa mai fac un test maine de dim cu primul pipi si o ecografie. Am reusit sa ma programez la eco pentru miercuri pe la ora 1. Mi-a spus sa incep sa iau acid folic si dulphaston 2tb/zi. Si sa ma pregatesc ( material ) pentru analize.
Va pup eu ma bag in pat cred ca imi este fff somn
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
ahh mersi frumos de incurajari se pare ca au fost cam degeaba, n-am aflat sigur daca am ceva cu ochisori
Ah am uitat . Culmea mi-a recomandat BARZA care se face dimineata nu in timpul zilei. L-am cumparat acum sa vad ce o fi
didi32 spune:
Alina mai un pic de rabdare pana faci si eco. E bine c-ai gasit o dr care sa-ti placa si cu care sa te-ntelegi bine, e f important. Si de ce nu esti si tu mai optimista sa zici ca vii cu vesti bune si ca s-ar putea sa fie ceva acolo? Somn usor!
Gaby, asta e, data viitoare! Sau poate ne vedem pe teritoriul tau intr-o buna zi
in devenire
AlinaBu spune:
pai vestea buna e ca se simte ceva
vestea proasta e ca nu se stie ce e ( sarcina sau altceva )
gabyv spune:
da, de ce nu!! eu sunt aici cu mare placere
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Alina draga, orice-ar fi se rezolva, nu-ti mai face atatea griji! Gandeste pozitiv, daca e bebe?
in devenire
gabyv spune:
aaa, Alina, lasa, ca pana nu e clar negativ, nu ai de unde stii, o sa vezi la eco, garantat ce si cum
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bebelu86 spune:
hello feteleee
April bine ai venit la aspirante. te asteptam cu poza cu testu.
ALina felicitari pt noul job. mai ai putina rabdare si poate miercuri ne dai marea veste
Didi nu am intrat azi, nu pt k nu am vrut, ci pt k mi-a fost ff rau,
m-am trezit ff bine de dim, am mers la magzin sa cumparam una alta..iar la intoarcere, era sa lesin. noroc k eram cu sotu
abia am ajuns aksa. desi mai mult de 2 min nu fac pana aksa..dar mi se facea incontinuu rau si era sa cad. iar al meu era cu o mie de pungi. unde sa ma mai ia si pe mine in brate
am ajuns aksa..m-am pus in pat..am dormit o ora si un pic..am crezut k mi-am revenit si m-am apucat de o salata.
dupa 10 min, iar era sa pic. asa k am stat numai in pat linistita.
momentan mi-am revenit. dar nu stau decat la pat sau ma mai ridic la baie si un pic la pc. k nu mai am net p laptop
pt toata lumea.
si cum ma simt mai bine, ne auzm
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
didi32 spune:
Aoleo mai Ralu, pai cum asa? De la tensiune? Ai intrebat dr ce sa faci? ici multi sa treaca raul si ai grija de tine!
in devenire
Angie844 spune:
Ramo eu sunt sigura ca tu esti gravi...Ai toate semnele. Testeaza cu First Response, sunt cele mai sensibile si pot fi facute la orice ora.
Sa stiti ca testele fals pozitive sunt ff rare (doar daca se iau medicamente pt fertilitate). In rest daca liniuta e acolo, cat de slaba ar fi inseamna ca e sarcina.
April bine ai venit si felicitari pt test!
Bafta si celorlalte fete care se testeaza.
Alina fii optimista si nu iti fa griji pana la echo. Esti tanara, sigur va fi bine
Eu sunt z33 din 30 si nimic pe front. Asta ma cam 'nerveaza ca gravi nu sunt asa ca probabil s-a dereglat asa de-odata.
Incerc sa pun o poza cu Bubulina dar nu stiu cum. Help
Mamica de Sarah-Aimée