Aspirante optimiste > 20 ani (573)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

didiii, azi am facut o gramada de treaba si tot nu am terminat , plus ca butoiul se apropie, il vad chiar
dar nu e de la ce e ca plec in concediu si nu vreau...

vin in Romania pt cateva zile

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

April_25, bine ai venit, dar din ce zici tu acolo eu zic ca te indrepti catre odiseea de mai-iunie cu Ramo ca si asa ei ii era urat singurica pe acolo
Mai repeta testul cu urina de dimineata. Asteptam poza cu testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Gaby fata harnicuta! Nu stiu ce faci, dar la butoi n-ai voie si nu facem exceptii de la regula! Pleci in concediu si cazi in butoi??? Cine-a mai auzit asta? Deci nu tine...
A, unde-ai zis ca mergi in concediu? Dac-ai zis ca neuronul meu n-a tinut minte. Si cand vii in Ro? Si unde stai in Ro? Si ce sa te mai intreb?

in devenire

Mergi la inceput

pai vin in Ro vineri si aterizez la Cluj si merg in Tg Mures, la o nunta... stau 5 zile... dar ma cam deprima sa vin in Ro, plus ca drumul mi se pare f greu ...
de asta eram cu butoiul , eu vreau sa stau acasa cu pisicul meu

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Pai cred ca Ramo de-aia nu pleaca: ii e urat singura pe-acolo si spera sa mai ia pe careva cu ea! Oricum a trecut deja mult timp din odisee si nu a deschis-o nimeni ciudat...

in devenire

Mergi la inceput

Apai Gabi draga nu ne nimerim in aceeasi zona. Eu asa imi tot propun sa ma mai intalnesc cu fetele, dar nu reusim sa ne vedem nici cele din Buc si vorba aia suntem o gramada.
Apropo Ralu, te-am dat disparuta, n-ai trecut azi deloc pe la noi

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Multumesc frumos pentru primire! Sunteti toate niste dragute.
Nu am reusit sa pun poza...ma mai chinui cu picasa. Reusesc eu pana diseara.
Acum trebuie sa ies sa fac papica, vine sotul acasa!

Mergi la inceput

didi daca nu ma duceam in Mures, ne vedeam, pt ca eu mereu vin cu avionul la Baneasa, plus ca mama sta pe DN1, inspre Ploiesti

Mergi la inceput

Bebelu, cand ai timp poate ne treci si pe noi in listuta: Nina si Florin-Marius.
Iar pentru prima pagina, data nasterii: 23.11.1983.
Momentan tot aspiranta sunt...mai ales pana ii vad inimioara batand, ca doar sunt patita. Prima data nu s-a dezvoltat, a fost gol sacul.

Mergi la inceput

Merg din 10 in 10 min la baie sa verific....sincer imi este frica sa sper.
Fata de anul trecut nu prea am simptome. Doar ca nu ma doare burtica, asa cum ma doare de obicei, au inceput sa doara sanii, putina greata si pofta de mancare...dar stiu ca pot sa le autoinduc...

Mergi la inceput