Aspirante optimiste > 20 ani (573)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Vara aceasta am fost putin mai ocupati ca de obicei. Ne-am cumparat apartament, l-am renovat....abia acum suntem pe terminate.
Stiti, ca se spune ca nu trebuie sa te stresezi, sa nu stai mereu cu gandul la bebe....Eram de acord cu ideea, numai ca nu reuseam. Cum sa nu te gandesti cand iti doresti enorm un bebe?

Mergi la inceput

Astazi eu sunt ziua 29 din 24-26(dupa ce am pierdut sarcina), si 28 maximul inainte sa pierd sarcina.
Am facut un test astazi pe la 12....speram sa am rabdare pana maine dimineata, dar nu am reusit. Si a iesit slab pozitiv. O sa-mi fac un cont ca sa va pot arata si voua poza, sa va dati cu parerea (desi nu se vede prea bine pt ca este facuta cu telefonul) si nu gasesc cablul de date de la aparatul foto.

Mergi la inceput

Am fost astazi si am recoltat sange pentru Beta-HCG, dar abia maine aflu rezultatul.
Eu sunt din Pitesti si synevo nu are laborator aici.
Daca puteti sa-mi recomandati un medic bun in Pitesti, va sunt recunoscatoare.
Anul trecut am fost la un particular in bucuresti...dar era extraordinar de scump. Plus ca este destul de greu cu drumul....cu serviciul. Astazi am inceput si eu dupa o lunga vacanta...

Mergi la inceput

Sper sa fi scris cele 10 msg....acum astept acceptul.
Va pup si abia astept sa putem vorbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

AlunaBu felicitari pentru job
mult succes la medic te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cami ce mai faci? Te-ai programat la dr?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Luiza sa de Domnul sa nu ajungeti asa departeNe monitorizam noi ovulatia cumva dar asta nu inseamna ca nu ne apucam de lucru mai devreme.Cel putin la noi dupa ce trec urati intram in focuri
Didi,Camcris,Andr@ si tuturor multi

Mi-am facut programare la medic,maine de la 18:45,sunt curioasa cum stau cu foliculii

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Cosmi multa, multa bafta iti urez pt maine la dr si sa vii cu vesti bune!
Restul fetelor pe unde umblati? Cam trageti chiulul...

in devenire

Mergi la inceput

April bine-ai venit si asteptam pozele sa vedem daca deschizi odiseea de mai-iunie! Vad ca stii regula celor 10 mesaje, deocamdata au aparut 7 din ele, deci mai ai putin!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

April, Bine ai venit!! si incantata de cunostinta...
frumos cutestul tau "slab pozitiv" dar incearca sa nu te bucuri prea tare ca am mai avut cazuri de "fals pozitiv"
oricum succes si sper sa fie un

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput