Aspirante optimiste > 20 ani (573)
Raspunsuri - Pagina 5
andr@ spune:
da lia, din z12-13 la un cm de 28z se recomanda, si neaparat dupa ora 10 dim; asa am gasit eu scris pe cutie, ca cica atunci incepe sa se secrete LH-ul
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
luiza77 spune:
BUna ziua fetele...vad ca vorbiti nu gluma...acum am aterizat si eu de la servici si am intrat sa vad vestile bune......
Ramo_b la tine cu siguranta este bebe daca testul a iesit pozitiv, asa ca eu te felicit de pe acum chiar daca o sa mai repeti testul
AlunaBu felicitari pentru job si mult succes la medic , poate revii si cu o veste buna despre 2 ochisori care s-au stabilit deja la tine in burtica
Tin pumnii stransi si pentru restul fetelor care asteapta sa se testeze...sa speram ca se sparge gheatza lun asta si sa taraiti piciorul cand plecati catre odisee poate luna viitoare mai plecam vreo 10-20 dintre noi pe la odisee
Pupici
andr@ spune:
luiza, tu, ceva vesti?
luiza77 spune:
Andr@ eu nicio veste ....sunt z5 , astept luna asta sa mai prestez si daca nu ne iese in martie incercam si o inseminare cu toate ca nu exista nicio problema, dar trebuie sa grabim si noi lucrurile, nu de alta dar eu in noiembrie implinesc 33 de ani, daca nu ne iese nici cu inseminarea o sa incercam in vara si un Fiv.....acum cum o vrea Dumnezeu...sper sa nu ajungem chiar atat de departe si sa vina totusi bebe mai repejor.....
andr@ spune:
luiza sa dea domnul sa nu ajungeti acolo bafta
didi32 spune:
Paula, ca de obicei faci niste mancaruri
Alina felicitari pt noul job si multa bafta la medic!
Luiza, bine faci ca nu mai astepti. Eu am stat ca bleaga crezand ca una-doua iese cupchilu si iata-ma la 34 de ani tot fara. Iti tin pumnii sa reusesti cat mai repede.
Deci maine ne da cineva reteta cu mierea? Ca vreau si eu
A, fetele, si un sfat prietenesc: nu asteptati zilele 12, 13, 14 sau temperaturile crescute, apucati-va de treaba imediat dupa menstruatie ca nu se stie niciodata. O gramada de fete au ramas in zilele 7, 8, 9 sau poate mai devreme. Ralu poate confirma.
in devenire
april_25 spune:
Buna, fetelor!
Ma alatur si eu voua, "aspirantelor optimiste".
Noi luptam pentru bebe de anul trecut din august.
M-am inscris de mai mult timp pe acest site, dar abia acum am gasit "timp" sa scriu.
luiza77 spune:
Multumesc Didi si succes si tie...nu se stie niciodata ce planuri are DD cu noi....iar in ceea ce priveste testele de ovulatie sunt de acord cu tine...fetele care se testeaza prin aceasta metoda incepeti inca din ziua 6,7 de la cm ...nu se stie niciodata ce surprize pot aparea...eu am un cm de 28 de zile...este adevarat ca tot timpul ovulatia a fost prezenta in a 13-a, 14-a zi de la cm dar am o proetena care are tot un cm de 28 de zile si ovuleaza in ziua a 9-a....asta demonstrat si ecografic....asa ca incepeti mai repede cu monitorizarea chiar daca cheltuiti mai multi bani pe teste macar stiti cu siguranta cand ovulati....succes va doresc
april_25 spune:
Eu va cunosc aproape pe toate....asa ca o sa va spun cate ceva despre mine.
Sunt casatorita religios de 1 an, iar civil de 1 an si 5 luni.
In mai 2009 am ramas insarcinata, din prima luna de incercari, dar nu a fost sa fie. Sarcina s-a oprit din evolutie la 6 saptamani. A urmat apoi chiuretajul...pt ca riscam o infectie, si apoi un an de incercari.
april_25 spune:
Ca si voi, si eu am folosit teste de ovulatie, ne-am facut analizele, totul era in regula, numai ca bebe nu vroia sa apara.